Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 152 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW E34 520i 95kW 1988 - soots05
PostitusPostitatud: 15.04.2010 08:34 
Kasutaja avatar

Väikene fotomaterjal ka siis.

Sedasi oli siis vahepeal see seis, nüüd juba parem, rihm peal jne ja auto sai esimesed käimised ka, mõnusam kui varem.

Pilt

See pinguti vedru koos poldiga oli siis eelmisel vahetusel keegi pannud tagurpidi (ega mõistus ja riistapikkus vist ole oma teha jah tundub).

Pilt

see polt oli mida ma üritan ikka pääris kaua lahti saada. pärast tuli aga muidugi välja, et loll nagu ma olen, ma polekski pidanud seda üleüldse lahti tegemagi, aga pluss on see, et ma sain vähemalt kätte järgmisel pildil oleva rulliku.

Pilt

See rullik tuli siis tänu sellele suurele poldile. näha ka üks murdunud polt mis kunagi sisse jäetud, ma poleks midagi teinud, aga kuna ma käega keerates keerasin veel kaks tükki plõks ja plõks pooleks siis võtsin ära ja võtsin ka murdunud poldiotsad seest välja, ja ei.. mul pole karu jõud, need poldid lihtsalt ülirabedad, ei tea miks nad nii nõrgukesed olid, sai siis ka uued poldid tehtud ja tagasi pandud kõik uutega. ahjaa,, see rullik pean olema ka joone järgi paigas nagu ikka kui rihma vahetatakse eks ole. Aga see antud rullik oli pandud õigest joonest 1/8 liiga varajaseks. Mõni ime, et see auto ei käinud mul. Tore tore.

Pilt

Nüüd täna saan veel jagajakaane uue pika poldi lisaks, see ei haakunud korralikult. Lisaks saab ka siis klapid reguleeritud kuna need on tõesti paigast ära, käega katsudes ja liigutades juba aru saada, et mõnel ikka liiga suur vahe sees.
Ja kui need tehtud ja veed ja asjad sees siis esimesele tiirule, ja kui asi hea ja klapid õigesti regullitud siis ka rõhkusid mõõtma igaks juhuks, tahaks teada mis siis muutus. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.04.2010 20:46 
Kasutaja avatar

hakkasid algul valest otsast pihta, aga hea vaadata, et saad vaikselt jagu masinast :rokib

uskumatu mees sa soots ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2010 12:47 
Kasutaja avatar

paneaga kirjutas:
Oioioi :)
Nonäed, pole vaja kohe maha müüa, rahulikult mõelda ennem :)

Ega jah, aga veel ei tea mis see tulevik toob. eks näis. :)

fm25 kirjutas:
hakkasid algul valest otsast pihta, aga hea vaadata, et saad vaikselt jagu masinast :rokib

uskumatu mees sa soots ikka

Tuleb nii välja jah, et hakkasin veidi valesti pihta. Aga mis mõttes uskumatu mees? :D

Igatahes sai siis käima pandud, leidsin ka üles vea millepärast tühikäik puterdas, see on näha ka ühel pildil, et esialgu silikooniga sai parandatud.

Aga küsimus tarkade klubile. kas selle 2.0 95kw saab ka süütenurka timmida? Mul selline tunne, et säde on hiline. kapotialt hoovast gaasi tõmmata järsult ja natuke siis kohe poob kinni, ja sõidu ajal ikka üle 3k ei taha pöörded minna. Kuigi minek on juba parem, aga miskit on ikka veel mäda seal. Ta tõmbab nagu hingest kinni. Mõtlesime sugulasega, et äkki need tarkpead kes selle auto kallal igast vigureid on teinud on ka midagi sealt ära nussinud oma jagajakaane ja rootori vahetamisega vms.???

Aajaa see radika õhutusnippel mile mul isa puruks keeras sai esialgu asendatud värske lepakaikaga, sai vinti sisse keeratud ja ka veidi silikooni pandud, et miskit välja ei tuleks, peab paremini kui punn ise. :D

Pilte ka siis veidi:

Nina taivasse ja õhutama.
Pilt

Väike igavuseklõps. :D
Pilt

Ise tehtud - hästi tehtud. Peab igati hästi. :D
Pilt

Võta üks ja viska teist.
Pilt

See näppar hoiab siis seda pisikest metallist põlve paigal mis sai silikooniga paika pandud ja sai oodatud, et see siis kuivaks, see siis tühikäigu kõikumise süüdlane, peaks tegelt ise tihkelt kinni jääma sinna, aga no vana ju ja milline vana ikka enam tihke on.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2010 13:28 
Kasutaja avatar

et maha pole müünd ja ikka nokitsed

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2010 14:38 
Kasutaja avatar

fm25 kirjutas:
et maha pole müünd ja ikka nokitsed

ega jah. Ma ise ka imestan veel, et teen seda. Aga teen ikka veel, esialgu vähemalt. Üritan selle vea kätte saada miks ta hingest kinni lööb kui pedaal põhja lüüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2010 10:19 
Kasutaja avatar

Keegi ei taha mulle siis öelda mida kontrollida veel, et miks mul auto pöördesse ei lähe? Hingest on kinni nagu, eriti siis kui järsult gaasi anda kui käib tühikäigul, siis kasvõi kapoti alt käega tõmbad seda gaasiklappi siis järsult tõmmates nagu vaata et sureb välja kohe. :S Aga vaikselt lased siis läheb pöördesse küll, aga sõidu ajal ei taha üldse üle 3-3,5k minna pöörded :S
Keegi oskab miskit arvata mida veel kontrollida või teha? õhulugeja võib näkku panna? Kuigi see töötab, ära võtan siis ikka räigelt muutub mootoritöö.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2010 10:48 
Kasutaja avatar

Karterituulutus umbes? Orav õhufiltri ette ära surnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2010 11:42 
Kasutaja avatar

Suska kirjutas:
Karterituulutus umbes? Orav õhufiltri ette ära surnud?

Ma lähen uurin veidi oma bemmut, vaatan seda karterituulutust. :)
Aga õhufiltri värk kõik puhas ja korras, äsja pandud ka uus filter jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2010 15:01 
Kasutaja avatar

Purjus olid, kui selle tegid? :
Pilt
:D
UMis u.30kr siuke asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2010 18:16 
Kasutaja avatar

soots05 kirjutas:
Keegi ei taha mulle siis öelda mida kontrollida veel, et miks mul auto pöördesse ei lähe? Hingest on kinni nagu, eriti siis kui järsult gaasi anda kui käib tühikäigul, siis kasvõi kapoti alt käega tõmbad seda gaasiklappi siis järsult tõmmates nagu vaata et sureb välja kohe. :S Aga vaikselt lased siis läheb pöördesse küll, aga sõidu ajal ei taha üldse üle 3-3,5k minna pöörded :S
Keegi oskab miskit arvata mida veel kontrollida või teha? õhulugeja võib näkku panna? Kuigi see töötab, ära võtan siis ikka räigelt muutub mootoritöö.

Ma vaataks kütusefiltri üle, kui oled juba õhuvõttu kontrollinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 11:19 
Kasutaja avatar

H4ckk kirjutas:
Purjus olid, kui selle tegid? :

:D
UMis u.30kr siuke asi.

Ei olnud. :D Aga um minust ikka väga kaugel ja hetkel autoga pole kiiret ka, ma saan selle jubina teise koha pealt, esialgu pidi ju autot proovima ikka ja kuidas ma proovin kui purskkaev käib kapoti all. :)

JAWAmees kirjutas:
Ma vaataks kütusefiltri üle, kui oled juba õhuvõttu kontrollinud.

Saab tehtud, see on küll muidu sellise haige kohapeal nagu kapoti all. Põhja all teda pole, sest seal on need kronsteinid vms ära murdunud ja on pandud kapoti alla. :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2010 17:13 
Kasutaja avatar

On siis viimastel päevadel kõvasti ringi sõidetud. Nüüd hetkel auto seisab natuke. Kindlustust läbi ja rahasid pole ka just puu otsast võtta töötuna. :D

Igatahes sai veljed kasutaja jox käest ära toodud. peale lähevad 195/50 rehvid. Plaan ka siis velgede vahetamise käigus ka auto madalamaks lasta. Siis ikka parem ja ilusam nende 15" velgedega, muidu jääb koopa ja velje vahele üüratu ruum.

Mõned pildid ka siis peale auto pesu.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Kas kellelgi ei vedele radikat kus oleks selline õhutusnippel küljes? Mul ju see katki ja eegi hea tahtlik inimene võiks mulle sellise annetada. =) Kui siit ei saa siis pean jälle kasutaja jox poole pöörduma. :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2010 20:21 
Kasutaja avatar

Mõtlesin, et käin ja vaatan veel neid õhulõdvikuid ja asju üle, vaatasin, et selle õhuklapi vms all on õli, et uurin asja, võtsins iis lahti , et phastada jne. Mõni ime, et seal õli oli, korraliku tihendi asemele oli pandud papitükk pmst. sellise asja peale ütlen ainult, et jumal aidaku selliseid lolle *******... :S
No sellist mõiustust ei anna olla, see inimene kes selle mootori kallal käinud on, või selle auto kallal üldse on ikka pesueht juut olnud.
Lisaks olid alumised lõdvikute klambrid suht lahti, mõni ime, et õhku kakub igalt poolt, samas see sprei mida õhu lekete avastamiseks ja kontrolimiseks ei näidanud midagi kunagi. Aga no näed, siiski siiski, nüüd tegin seal silikooniga igast asju üle, et kindlam oleks ja tihendimaterjalist sai ka uus tihend sinna pandud, see ka siis silikooniga vedi plötserdatud, et kindlam oleks. Aga pilt sisi sellest toredast papitükist ka siin:

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2010 20:59 
Kasutaja avatar

soots05 kirjutas:
Mõni ime, et seal õli oli, korraliku tihendi asemele oli pandud papitükk pmst. sellise asja peale ütlen ainult, et jumal aidaku selliseid lolle *******... :S
No sellist mõiustust ei anna olla, see inimene kes selle mootori kallal käinud on, või selle auto kallal üldse on ikka pesueht juut olnud.

Ja paar posti üleval pool on pilt sellest, kuidas sina toppisid mingi puutüki ja silikoni õhutuspunni asemel..
Autol ikka ei vea kapitaalselt :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2010 21:16 
Kasutaja avatar

Artur_L kirjutas:
soots05 kirjutas:
Mõni ime, et seal õli oli, korraliku tihendi asemele oli pandud papitükk pmst. sellise asja peale ütlen ainult, et jumal aidaku selliseid lolle *******... :S

Ja paar posti üleval pool on pilt sellest, kuidas sina toppisid mingi puutüki ja silikoni õhutuspunni asemel..
Autol ikka ei vea kapitaalselt :D :D

haha :D See on juba parandatud. Ma teen vähemalt korraks mitte püsivalt selliseid asju.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 152 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis