Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 70  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Vectra B fl 2.0 // jyrgenpii
PostitusPostitatud: 29.10.2011 21:59 
Kasutaja avatar

ja kuidas litakas on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2011 22:07 
Kasutaja avatar

Ma ei teagi... selline... mittemidagiütlev :think

Oleks ma stock süsteemile samas konditsioonis woofri vahele pannud, siis oleksin praegu elusillas :rokib aga ma olen step by step edasi liikunud..

stock system - kõlarite vahetus - maki vahetus - esiuste audio install - woofri install

Kusjuures iga sammuga on audio väga palju paremaks muutunud isegi minu väga ökonoomsete kulutustega. Kokkuvõtvalt võib viimase sammuga rahule jääda, sest bassil on jõudu juures.
Eelmisel nv-l maale tulles käisin külapoes. Avicii - "Levels" mängis mitte kõige kesisema volüümiga ja juba uste install pani poe trepil õlut limpsivad kogukonnakaaslased küsima, kui võimas woofer on. Minu vastusele "woofrit ei ole... veel" jäädi pika näoga järele vaatama :D seega on see "litakas" selline - kellele ema, kellele tütar - asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2011 22:25 
Kasutaja avatar

Nii.. päevake vanema ja targemana võib tõdeda, et õhk ikka liigub ka mingil määral :rokib

jarxz kirjutas:
Loodan, et jääd bassika ja võimuga rahule, peaks väikse lisa esimesele otsale andma küll. :) Muidugi sedaan kere ei ole bassi jaoks just kõige parem aga kui suusa luuki lahti hoiad siis peaks enam-vähem olema.

Suusaluugist väga kasu ei ole, aga kui üks istmepool alla lasta, siis pääseb rõhk palju paremini tuppa :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.11.2011 09:49 
Kasutaja avatar

Pilt
2 pestud ohplejäedi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2011 19:14 
Kasutaja avatar

Sügisel liigub hea hinnaga nänni ning minu kahe ja poole kuu pikkune nuudlidieet tasus end ära :)
Kevadel hea alla kruvida :rokib
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2011 22:24 
Kasutaja avatar

topin siia pildi krissu katuselt kah. Üsna talutavat pilti teeb see SE odava otsa nutikas.
Pilt

Viimati muutis jyrgenpii, 10.11.2011 22:28, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2011 22:32 
Kasutaja avatar

asjalik sakslane. taolise aastakäigu vectral on üpris ilusa väljanägemisega kerejoon. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2011 21:46 
Kasutaja avatar

Parklatuledes kannatab vaadata küll :)

Täna mõtlesin peale teist loengut, et aitaks küll selleks nädalaks ja tulin maale ära ning likvideerisin madalduse auto alt ära!
Spetsjomm tööriistadeta üksi askeldades on esivedrude kokkusurumine paras vahekord, aga lõpuks sain ikkagi hakkama.
Usute või ei, aga nüüd on see Opel maailma kõige pehmem auto :D
Huvi pärast sai uus jalavari ka alla torgatud korraks. On suurem küll, kui endised mustad 17" rattad :twisted:
Pilt

talveseades
Pilt

FK automotive sportfahrwerk läks puhkusele
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.11.2011 21:59 

Nii talveseade, kui ka tulev suveseade fit's perfectly :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2011 00:02 
Kasutaja avatar

Kurat kuis mulle see Vectra B meeldib, endalgi silmapiiril ... kuis muidu Vectra puhul FL <=> pFL juppide sobivus on ... n.t stanged, tuled jne ...

Saaksid äkki teha natuke pilte salongist (armatuur üldiselt, juhikoht, kõrvalistuja koht, tagapink nii et esiistmed normaalses asendis), oleks tänulik.

Need kodarveljed on 17" või 18" ?

Seda ka, et kas Sul see auto on püsikaga, kui ei, siis oskad öelda kas bensukad on elektrilise gaasiga või on trossiga teema ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2011 11:34 
Kasutaja avatar

Täname :)
KirillD kirjutas:
Kurat kuis mulle see Vectra B meeldib, endalgi silmapiiril ... kuis muidu Vectra puhul FL <=> pFL juppide sobivus on ... n.t stanged, tuled jne ...

Saaksid äkki teha natuke pilte salongist (armatuur üldiselt, juhikoht, kõrvalistuja koht, tagapink nii et esiistmed normaalses asendis), oleks tänulik.

Need kodarveljed on 17" või 18" ?

Seda ka, et kas Sul see auto on püsikaga, kui ei, siis oskad öelda kas bensukad on elektrilise gaasiga või on trossiga teema ?

FL-pFL jupid on 99% ulatuses kattuvad ;) Selleks, et väliselt saada pFL FL-iks, on vaja vahetada stanged, tagatuled, pagasi luuk, esituled, küljekarbi katted (uuena ca200eur/tk :rokib ), udutuled. Muu pudi peaks olema 1:1 ümbervisatav, aga seda ma tean, et esitulede pistikud on erinevad. Need saab vabalt ise ümber teha - pole suur vaev.
Interiööris on ka mõned erinevused näidikuplokis ja lülitites, ülejäänud peaks sama olema.
Mootori poolelt tean seda, et nt X20XEV-ile lisati faceliftiks karterisse tasakaalustusmehhanism, kuid üldjoontes on ikkagi jupid kattuvad ;)
Pilte saab ikka!
Autol püsikat ei ole (veel - otsin hetkel pakkujaid [ca 50eur-ga saab püsika külge]) ja gaas on trossiga.

Kodarad on 18" :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2011 12:08 
Kasutaja avatar

juhi töökoht
Pilt
Pilt

armatuurist üldisemalt
Pilt
Pilt

kaaskannataja poolne ots
Pilt

tagapingirõõmud (juhiiste sellises asendis nagu ma oma 183cm-ga tavaliselt sõidan)
Taga on kahekesi päris mugav ja mõnus, pea minul lakke ei käi. Sisse-välja ronimine on pisut ebamugav, aga istumisruumi on.
Pilt
Pilt

ja lõppu üks pilt, milline tuba võiks välja näha :beer
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2011 13:01 
Kasutaja avatar

Olrait, suured tänud Sulle, definitely laik ja tahan endale ... soliidne teema, kahju ainult, et heleda sisuga isendeid peaaegu et ei ole.

Sellel Vectral on muidu ainult ees laelamp ja tööle käib nagu Astra F'il et tuledelülitist või on siiski normaalse auto moodi lahendatud asi, et mingi nupuke valgusti küljes :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2011 13:20 
Kasutaja avatar

Ju well kamm :)
Vihjeks võin öelda, et praegu UK ebays üks HELE NAHKSISU saadaval 120naela eest (istmed, polstrid, plastdetailid) Kui selle siia toomine nii kuradima kallis ei oleks, siis seda seal muidugi enam müügis ei oleks :D

Stock valgustiks on sama teema, mis kirjeldatud Astral. Mul endal oli ka selline kuniks ühe lammutatava auto pealt võtsin valgusega päikesesirmid ja lugemislampidega põhitule, kus lülitid ka küljes on. Juhtmestik on vähemalt faceliftidel kõigil olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.11.2011 13:34 
Kasutaja avatar

Viska link sellele ebay sisule :D ... las ma uurin vähe. Too peaks ju olema siis parempoolse rooliga autolt :/ ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 1040 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 70  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis