Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 05:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 167 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi s6 plus 1996 ümberehitatud diisliks freelander
PostitusPostitatud: 20.04.2012 23:01 
Kasutaja avatar

agyr kirjutas:
Tundub, et teema läheb lappama jälle. Keda häirib rokane salong, mis kevadel minuarust suht loogiline. Igaüks ei jäta oma jalatseid auto uksetaha ja ei roni sokkis rooli.

Minumeelest ainult kiidusõnad, et asi viidi lõpuni ja on AMETLIKULT teedel.
Ei tea mitu protsenti autodest, mis siin foorumis on, millel on mootori swap tehtud, on ka ametlikult see dokides kirjas.
Eeskuju peaks võtma, mitte seletama :think

Tavaliselt tehakse valmis hunt lambanahas mitte vastupidi, seetõttu ei ole ametlikult see mootoriswap nii lihtne ka, et mine aind arki ja küsi uus pass :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2012 00:56 
Kasutaja avatar

Kui sul kusagilt niiöelda lisaraha tekkis, siis kas pole mõelnud nt hoovi endale unikivi maha panna või taustaks oleval hoonel katus ära vahetada? Mis mõttega seda raha sinna audi alla matad, kui see näeb ikkagi välja nagu iga suvaline möödakolisev 100/A6 linnas. Ainuke mis seda eristas nendest teistest, oli mootor, ja selle suutsid sa ka minema visata. Ega ilmaasjata vist ole ütelust, et "lusikaga antud, kulbiga võetud".
Ma ei kiru seda, et see diisliks tehti või midagi, aga no pilte vaadates ikka täitsa ront ju. Nahk näeb ka nii kole välja et mu enda tekstiilsisu muutus hetkega mu silmis kenaks. 300km/h spido ja laiad koopad ei tee sellest autost küll 5000€ väärilist. Veel vähem see VINkood enam. Aga üleüldse, mis see minu asi on :D Tehtud ta on, arvel ta on ja nagu näha nüüd ka koormaks kaelas sul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2012 01:53 
Vapper kirjutas:
Kui sul kusagilt niiöelda lisaraha tekkis, siis kas pole mõelnud nt hoovi endale unikivi maha panna või taustaks oleval hoonel katus ära vahetada?

inimesed, mida see kirumine teile annab?

siin oleks nüüd paslik tsiteerida klassikuid: loll pole mitte see kes küsib, vaid see kes maksab.
inimene on vaeva näinud & selge see, et tööraha maksab ka tänapäeval midagi, seejuures jäägu tööraha suurusjärk siin igaühe endi otsustada.

küll, aga häiris mind omaniku seisukoht:
freelander kirjutas:
Ja sorry ma ei ela linnas, kus igalpool on asvalt ;)

lollilegi selge, et igal inimesel on kasitud elamisest või autost oma väljanägemine & auto on tarbeese, kuid see, et Sa maal elad, kus asfalt puudub, ei ole küll mitte mingisugune argument. ennegi nähtud maalt tulnud & asfaltit mittenäinud inimesi, kel auto läigib nii seest kui väljast kui hiltoni käekott. kui teed müügiteema või avaliku autopäeviku avatud keskkonda, siis arvesta ka ajaga kaasaskäiva kriitikaga. seda enam, et jutu järgi ju Sul müügiga kiiret ei ole, võinuks ju siis auto seest ära koristada või salongipildi esialgu sootuks avaldamata jätta?

kasimata auto ei näita mitte midagi muud kui omaniku hoolimatust oma neljarattalise sõbra vastu. :)

või kui külalised tulevad, jätad kodus ka esikumati kasimata & poriseks ning hiljem vabandad linnast tulnud sõprade ees & põhjendad koristamata esikut asfalti puudumisega?

see jutt pole mõeldud halamisena või solvamisena omaniku pihta, vaid edasiviiva konstruktiivse kriitikana. :wink:
lihtsalt leidub piisavalt siin maailmas veidrikke, kes hindavad omaniku suhtumist oma müüdavasse neljarattalisse ka käigukangi nahkkottide, sisu kulumise jm salongidetailide amordisatsiooni järgi.

Anti seisukoht jääb arusaamatuks. vana mootorit ju vanarauda ei viidud praeguse omaniku poolt ei viidud. mootor elab edasi järgmise auto seljas. vaevalt tulnuks endise v8 remontimine odavam kui hetke mootori asendamine.
kokkuvõtteks selle kohta, et v8'st diisli tegid ei ütle küll ühtegi halba sõna. tore, et julgesid midagi täiesti teistsugust ette võtta ning oma mõtted vaatamata avalikuse suurele vastuseisule teoks tegid. igati noobel lüke.

kui küsida tohib, siis missugune variant sellest al. -09 väljalaske aastaga uuemast silmapiiril on? endiselt diisel?

Üles

PostitusPostitatud: 21.04.2012 03:58 
Kasutaja avatar

Silmapiiril Audi a4 sedaan valge s-line. Mootori kohapealt 2.0 või 2.7 diisel.
Puhta hoidmise kohta jah koik on voimalik, aga kas toesti on motet peale igat soitu autol koik matid välja kiskuda ja puhastada? see juba igayhe enda aja ja viitsimise küsimus. Mina puhastan autot korralikumalt korra kuus ja sellest piisab. Pesta ma voin teda kas voi neli korda päevas aga kui ma asvaltini jouan on ta täpselt samasugune hetke ilmadega :) Aga jah, uued pildid tulevad varsti... teen auto ilusti puhtaks teie jaoks :D

Vapper: See katus ja muud asjad õnneks või kahjuks ei puuduta minu rahakotti. Moni ostab seeliku, moni kaamerale objektiivi, mina aga tahan uut autot kui selleks voimalus tekib.
Sa väidad et kui ma panen nüüd audi a6 s6+ mootori ongi see eriline s6+? Kokku teeb ikka kooslus selle s6+ ehk siis mootor,sisu,välimus,vedrustus jne. Minul diisel mootoriga s6+ välimuse,sisu ja sõidumugavusega auto. See on nii lahatud teema, et kui loll aru ei saa siis ta ei hakkagi aru saama selle ehituse mottest. Ront või mitte, pidlid tehtud täiesti keset tavalist sõidu päeva, ei ole lakutud enne kaks päeva. Ja et ta ront oleks sellest, sina nendelt piltidelt kohe kindlasti aru ei saa! Nahk on jah kahjuks suht hoolitsematta eelmiste omanike poolt, kui jääb endale läheb uus nahk peale. Mingi aeg üritan nahale hoolituse teha. Endale meeldib ka tekstiil. 5000€ on hind mille eest mina ostaksin ennem sellise audi kui sinu pildil oleva seati käraka. ( ära võta solvanguna ). Kes teab see teab, ega seda ei ostagi tavaline vanapäss kes diislit tahab. Ja kui arvestada et diisel quattrod, sellised mis ka kriitikat kannatavad algavad seal 3500€ juures, siis on see 5000€ täitsa reaalne aga see hind ongi siis selline, kui ma koik vead ise korvaldan, seni saab ju tingida nende arvelt :)

Ühesünaga ilu on vaata ja silmades ja varsti tulevad uued pildid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2012 10:08 
Kasutaja avatar

Naljakas on see, et alati, ükskõik mis vaidluse puhul, hakatakse kritiseeria auto pihta :D Just nagu siin freelander just mainis, et selle 5k eest ostaks pigem sellise audi kui seati "käraka"... mina jällegi ütlen, et diisel audit ma ei võtaks tasuta kah :D

Ega selle mootoriswapi vajalikkusest mina ka endiselt aru ei saa, olgu ta kui pluss tahes aga no miks siis ei võinud selleks tavaline A6 olla... nahksisu sulle nähtavasti ei meeldi ja ega selles vedrustuses ka muud vahet ilmselt pole, kui see, et ta on natuke jäigem kiireks sõiduks, mis jälle mingi diislikärakaga oma effekti ei näita.
Loomulikult ju saab ära osta auto ja tagasi teha bensukaks aga olgem ausad, neid konkreetseid s6 plussi mootoreid ei ole nii lihtne ju leida ka.. aga noh see selleks.

Kui ta tehtud juba on, siis las ta jääda. Müümine tundub lihtsalt igati otstarbetu, kui sul on olemas juba öko ja mugav auto siis no milleks hakata mingi uue panni nimel seda müüma. Uuema autoga saad lihtsalt suuremad remondikulud ja muud midagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2012 11:18 
Kasutaja avatar

Autofoorum ju :D ehk siin käibki kõik autopihta, mitte selle pihta kellel kui ilus soeng on :P Aga arvamused ja tahtmised peavadki erinevad olema, maailm oleks päris igav kui kõigile meeldiks samad asjad ( autod ).

Vot täpselt, kui ise sõitnud ei ole ja konkreetselt vahesid ei tea, siis ei saagi enamus aru sellest mootori vahetusest.
Mina vaid oskan öelda, et vahe on olemas linnas sõites nii 50ga kui ka maanteel 100ga.

Eks ma pärast kirun siis, kui peaksin uue auto ostma :D Aga nagu ütlesin ma ei pea sed autot maha müüma. Läheb siis läheb, kui ei lähe sõidan ise hea meelega edasi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2012 22:27 

Eh...no heaküllma ei kiru, hoopsi küsin. Mis mõtet oli sellisel sammul, kui auto kohe maha müüa? Oleks ostetud std. S6+ hea rahaga ära ja oleks kõik rahul olnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2012 22:36 

mehikemetsast kirjutas:
Eh...no heaküllma ei kiru, hoopsi küsin. Mis mõtet oli sellisel sammul, kui auto kohe maha müüa? Oleks ostetud std. S6+ hea rahaga ära ja oleks kõik rahul olnud?

S6 on küllaltparem kui tavaline A6 ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 03:58 

Loodad nüüd muraralliks valge pilli ligi tõmmata? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 11:47 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:

Kui sa viitsiks kaks lehtegi siit teemast läbi lugeda.. voi siis kaks viimast minu postitust, siis sa ei küsiks sellist lolli küsimust enam :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 16:13 

Nali naljaks. Diisliga S6 Plus on silmatorkav ja eriline ainult paadunud audipededele ja seda ka pigem parkides ning ainsa autona parklas.

Kui odav sõita on, siis miks ka mitte :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 17:20 
Kasutaja avatar

ja 98% jaoks on originaal s6 plus bensukas samuti suvaline audi 100.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 17:50 

freelander kirjutas:

Originaal s6 oleks vähemalt suvaline Audi 100, mis suudab paigalt startides neli ratast suitsema saada. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 18:20 
Kasutaja avatar

Laurit kirjutas:
freelander kirjutas:

Originaal s6 oleks vähemalt suvaline Audi 100, mis suudab paigalt startides neli ratast suitsema saada. :hail

Ei suuda :) Kuiva asvalti ja 255 laia rehviga ei suuda :)

Panin siis uued pildid ka. Seekord nägin natuke vaeva :P Peab vist korraliku kaamera ostma, telefon ikka ei suuda edastada oiget pilti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.04.2012 19:28 

Õige striitreisser ei tunnistaks iial avalikult, et ta auto ketsi ei lase :bs

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 167 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis