Eile oli mõte küll enne värvimist, et mingi kilekatus vähemasti püsti panna, aga vot no ei leidnud kilet ja jäigi tegemata. Aga ega see väljas värvimine iseenesest pole midagi hullu, sessuhtes, et kui valida ilma õigesti siis pole ei putukaid ega tolmu, st mul pole auto peal mitte ühtegi putukat näiteks.. ainult enda ebaõnnstunud asjad mis oleks juhtunud nii kilegaraasis kui ka ehtsas kambris

Viimases muidugi oleks vb paremini meeles olnud katuseluugi kohalt värvitükid ära lasta aga noh see selleks.
Aga nüüd siis sellest, miks homme ikkagi sõitvat autot ei näe.. plaanis oli tänase päevaga saada uksed, tagaluuk, kapott, esitiivad ja bensupaagiluuk värvi alla, lisaks oleks õrna kihi ka esimesele ja tagumisele stangele peale tõmmanud.
Lisaks oleks pidanud vahetama ära veel esimesed sarniirid ja esimesed rehvid koos velgedega, et oleks ülevaatuse konditsioonis... aaga noh.
Hommikul alustasin kohe uste pahteldamise ja lihvimisega, vahele näppisin ka esitiibu. Aega läks mis ta läks, aga sirgu need uksed lõpuks enamvähem said, esitiivad samuti. Tegin veel peenema paberiga ruttu üle ja jooksin kruntima neid.. oleks pidanud täna värvi alla ka saama kui oleks tahtnud homme valmis saada.
Paraku sai see täitekrunt mul otsa poole pealt.. mõtlesin siis, et olen kaval ja kasutan mingit onu krunti mis ta talvel golfi jaoks kasutas, polnud vist küll täitekrunt aga tõmbasin paksu kihi peale. Paraku see krunt ei kuivanud nii kiiresti kui eelmine ja siis jooksiski päev õhtusse... nii piltlikult kui ka sõnaotseses mõttes. Ehk siis minujaoks oli sellega saaga lõppenud, kuna poolmärga detaili ei lihvi ka parima tahtmise juures ja homsesse jättes ei jõua mingi valemiga autot valmis. Lisaks muidugi läks päike ka juba ära peitu tasapisi ja oligi kogu moos. Tassisin detailid garaasi tagasi, koristasin veel kraami kokku ja nii ongi.
Muidugi mingihetk panin tähele, et ka putukaid oli maru palju juba ja värvides oleks need kõik värvi sisse maandumisajad teinud raudselt.. seda närvivapustust ma ei peaks enam vastu

Ühesõnaga ei viitsi neid asju perse keerata sellepärast, et niiväga tahan kokkutulekule jõuda.. punnitades pidi junn tulema

Ärge seda esistanget tähele pange

See sai suure tuhinaga niisama krundi alla lastud
Ühesõnaga nüüd tuleb rahulikumalt võtta vähe, homme lasen punase krundiga tehtud detailidel päikse käes kenasti kuivada ja niikaua matistan ja mässan teiste detailidega, st seest jne tuleb ka ära teha.