Ma vihjasin tagaotsale krt

Plekkvelge kohe kindlasti ei tule, ei tasu üldse muretsedagi.
Nende kahe VT kohta oskan ma öelda niipalju, et selliseks tegemiseks on mul puudu ainult ajast praegu.. velg on mul olemas, auto on peaaegu värvitud, kolm meetrit musta triipu ootab ka riiulil

Selle lõpliku pealemineku otsustan muidugi hiljem, kui ülejäänu valmis ja saab normaalsete piltide peal photoshopis proovida.
E34 esistange on ka põhimõtteliselt ees, ehk siis mitte küll klaasplastiga ära viimistletud ja valmis, aga üldpildis on ta ikkagi olemas. Niiet need käpasurujad ja õllelubajad hakaku vaikselt sättima
Tanelile niipalju, et saab ka madala autoga kiiresti sõita, tuleb lihtsalt kohta valida

Võimsuse poolepealt jah, vahepeal oli juba kindel plaan olemas mis teha, hetkel ei suuda jälle otsustada. Õigemini oleks lihtne otsustada kui raha oleks, aga noh aega on selle kiire asjaga.
Stance on paraku odavam teha kui kiire auto. Loomulikult tahaks ma sinna v40 pealt võtta T4 mootori mis on 2.0 turbokas 147kw, aga paraku nende eest osatakse raha ka küsida.. raha mida mul pole

Eks näis mis saab.
Kadett jäi sinnapaika kuna volvot müüdud ei saanud, mitut autot pole mõtet hakata korda tegema igapäevasõiduks.
Jalgrattast muuseas on pilt täitsa isegi tehtud mul
http://fotoalbum.ee/photos/CRDO/97061401