30 ja 31 oli minu päev

ok 30 tulen töölt vaikselt bemuga, juvan koduni mingi 300m, vastu tulevad mendit

vaatan taha hoppa kässariga ümber pöör, ja vilkurid peale

hakkasid nussima et miks ÜLV pole, seletasin et auto oli katki, sai alles täna kätte garaazist sõidan koju

ok anti aint hoijatuse ja üeldi homme tee ära ülv !ma ok homme tehtud

31 ärkasin mingi 12-13 vaatasin ahh poh 2jaanuar teen ülv, ok jaab uuve aastani 2.30h ja keegi avastas et sampus otsa saamas! ma siis aint 3 bokaali sisse ajanud! poh lähme, jõudsime poodi, käisime poes ära ma õnnelik hakkan sõitma, poe ristmikul seisan ootan kuna saan minema, järsku mendit sõidavad mööda hoppa ja jaavad ees pool seisma sõbrad kah no kõik vana aasta võtad kaineris vastu, mull kah munn jahe 3 bokaali ju panin sisse, no mis teha sõidan, sõitsin mööda sinised vilkurid sees

tulevad siis 2 menti akna juurde ja kohe sõnadega noh andrei kus ülevaatus on

tra haige samad mendit noh ma kah et ei jõudnud ülv punkti, vara kinni panti et tõesi täna vana aasta et luban 2 ülv tehtud nad kah miks aga siis sõidad ringi seletasime ära et sampust jäi vähe, nad midagi 2 kesti arutasid tulevad ütlevad ok täna vana aasta lõpp laseme sind minna aga 3 kord jääd vahele meile vääname su ära! me siis õnnelikud jah täname hed vana ja uut neile! ja siis üks aga teeme siis alko testi kah ja siis mull tõesti munn läks jahedaks! kõik autos kohe jaid vait! puhumis aeg ja ime 0.00! tra kus vedas

nii et normaaltseid menti kah alles!
aga mis ikka täna siis nagu lubasin tegin ÜLV ära nüüd kehtiv ÜLV kah