Termostaadiga sain peppust jah. Kivissaar soovitas Rakveres Statoili kõrval veneosade poodi , kust sain termostaadi 9€ eest. Maale minnes avastasin kohalikust poest 5.50€ termostaadi. Asi on peal ja toimib ilusti, igaks juhuks muidugi jälgin koguaeg näidikuid. Suveks viskan originaali tagasi.
Teine pull, mis juhtus oli see kui laadimine kadus ära. HArjasid saada ei ole ja hind kirves. V6tsin siis harjad välja ja läksin kohalikku varuosade poodi. Sealt siis leti all oli lahtiseid harjasid 1€/tk , kahjuks minule sobivat oli ainult 1. Uurisin, mille oma see on ja selgus et lada. Küsisin, et kas siis koos lada hoidikuga ei ole neid ja oli küll ,ning sain koos hoidikuga paari harjasid 1,20€ eest. Jootsin enda hoidiku külge ja asi ants.
talon kirjutas:
Ava CH claabist selle kere voyade teema ja vaata, milelst on kõigerohkem teemasid TDi, pakun, et 75%
Ei ole. Põhiteema on seal just bensukate automaatkastid. Mingit läbivat diisliteemat seal ei ole.
Manuaalkasti põhiteema on , et õli tuleb vahetada iga 10kkm tagant ja kastis käib mootoriõli. Transimisooniõli kasutades saavad sünkrod kohe otsa. Minul kast ei unda ja käigud vahetuvad mõlematpidi hästi , seega kast on heas korras. Mootorist ka loiku alla ei jää, seega jumala tutikas pill.
karlerik kirjutas:
See 2.5 disla on küll minu arust üks paras paadi ankur
Tehasest väidetavalt oligi see alguses küll mitte ankruna vaid paadimootorina tootmises.
KristjanH kirjutas:
Turbokella ei taha osta ?

Oleks vanem armatuur, siis oleks kohe üks hea koht, aga mul see viimase malli armatuur ja sel pole ühtegi vaba kohta. Muidu mõtlesin, et korralik õlirõhu ja veetembi kell võik olla küll.
kkc kirjutas:
kus juures ei jutleks isa olen kuulnud just need vanemad voyagerid vastu pidavam ja kere tugevam! aga ühte ütlen kuradima head tee peal pidavus neil! pohh lumi või jää maas! ise oma voyageriga väga rahul isted eest ära ja vea mis tahad!
No siis kui see lumi tuli , no absull ma sõitsin sellega poole meetrises lumes , nina aga lükkas lund ja kinni ei jäänud. Nüüd kui vallid juba kõvaks läksid v6tsin ka ühe kurvi sirgeks ikka korralik pauk käis, ning kõik neli ratast oli maast lahti . Tunnike kühveldamist ja tagurdasin ilusti välja. Stanged on sel ikka megakõvad. Bemmiga oleks lihtsalt hunnik kilde olnud.