no kellele nali kellele mitte 2l värvi eest maksta 150 euri mis läheb suvel peale ei ole teps mitte nali minu meelest...
see et mingisugused eelarvamused igal inimesel on peaks neet nõmedused enda teada jätma, ma tulin siia nõu ja abi küsima enam jaolt mitte saama täielikult 13 aastaste poisinagade arvamusi (no offence)
kui ma küsin ikkagi kas keegi teab??? siis ma ei oota negatiivset vastukaja sellele kui kole jms mu masin praegu välja näeb,
jah mitte mingi lambo värv, ega midagi ei tule autole peale, mis sul on oma mustal bemaril mingi bugatti must we? või mõnel valge corsa omanikul on lexuse valge we? ma tõin lihtsalt pildinäite selle kohta milline värv mul uus on ja milline ta auto peal välja näeb, kas sellest võib kuidagi valesti aru saada et mul nüüd siks on siis lambo sinisega kaetud?????
oh teid küll no mõelge nüüd natukene kas see sõnade väänamine ja mitte tekstist aru saamine teid nagu lollist valgusest ei näita???
jagajakaan küünlad juhtmed on tutikad peal, jagajakaani on mul veel 8 tükki (uued

)
küünlaid tõesti kontrollinud pole, peaks tegema seda
nii, no ma ei saa aru mis on naljakat coiloverites ja turbodes jms... kas tõepoolest 100 euri coilide jooks on tänapäeval 10 aastastele nii ülemäära kallis et see on naljakas et keegi teine jõuab neid oma vanale siksile isegi alla kruvida???
ma saan aru et mõnel on tõesti lõbu laialt et kuidas ma seda teen või mida iganes või et tegu on puhta lolliga et coile ei saa siksile alla panna jms.. aga no ära naera siis jaga tarkusi kuidas seda teha jne.. ma ei saa aru miks sa pead ennast lollimana veel välja näitama..
no mis kommentaar on *mine tee trenni* no cmoon ma ei taha midagi halvasti öelda aga palun ära risusta mu teemat taoliste lapslike kommentaaridega.
jah ja mul on suuremat sorti ''naelad'' jah masinal all, jää peal usun et jääb pigem mootori juures segu või mingi muu asi lahjaks kui et mingi muu viga on, sest teisega veab ilsuti pöörded 6000 peale ja kolmandaga ei jõua alla 3000 üldse jää peal ratast ringi tõmmata
täis tõmmata karpa ennast ei saa kuna nõel ja ujuk on täielikult paigas.
vaatasin ja nägin et 2105 on karpa peal kirjas

oleks vast mõistlik proovida 2101 omaga?????
soovitan puukütte peale minna. no cmoon palun ütle enda järgmises postituses kaasfoorumlastele kui vana sa oled?
no ausalt enam lapsikumaid kommentaare ma ei ole kusagilt leidnud kui sr'ist.