Hmm, Andres, siin lööb jälle see asi välja, et "aga mu naabril oli see auto ja lagunes tajooba, järelikult kõik need autod lagunevad". Räägin seda mida ise avastanud olen.
Mu naaber sõitis a vectraga 16 aastat, 0 probleemi. Aga mis mu vectra minuga tegi? Iga viimne kui jupp kukkus küljest ja häälitses, temal oli kõik vagane.
E38 foorumis üks mees sõidab 725ga 8-at aastat, pole ühtegi abs andurit ega midagi lennanud, mcricco sõitis TDS-ga 6+ aastat, ei lennanud ükski plokikaas ega turbo ega muu huiavinka mida foorumis maha tehakse.
C4 oli mu töö juures lähedal oleval mehel kes hoidis oma autot paremini kui see võimalik oleks(mingi 8 aastat sõitis)-vihmase ilmaga välja autot ei ajanud, talve ei näinud isegi garaaziuksest(puges akna kaudu sisse garaazi), nühkis ja musitas ja kallitas, käis kallites hooldustes ja hops-saale ringi.
Ostsin G3 1.9tdi-no maailma vastupidavaim pill-kohe lendas pump, esisild, mingi elektrikamm. Ostsin W124 2.6 bensuka(saad aru? bensukas....bensukas peaks kestma mu kuuenda põlvkonnani-siis võiks õli ära vahetada, ilma filtrita) Tallinnast-180km/h peal lõi Kuusalu tankla juures saale ringi.
Ühesõnaga, lõpetage see üldistamine. (mitte et ma nüüd väidaks et volli on robocop). Eks ma isegi pelgan audi V6 dislakat...

Aga no sellel V6el ei jäägi midagi muud üle kui ära kuluda(liiga väikse detailid taluvad liialt suurt koormust).