Suusabaasiga paigaldasime Sierrasse kõik vajaliku peavaluks.
Kuna tümmiinstallis eriti kõva käsi pole, siis otsustasin end proovile panna uninstallis.
Tümitasin roolilukuga tagumise kõlari pinda kui meeletu, sülitasin peale, rebisin kättega!
Väheseks jäi see! Vaatasin raiska pilguga, mis tungis tast läbi kui püssikuul õhukesest papp-plaadist.
Ühesõnaga ma ei saanud ära seda.
Ovaalid on seega taha installimata. Btw, kui kellelgil on kapinurgas mingeid 4" kaheribalisi võib teada anda. Maksan karras.

Sebimisõpetus vol 2 (esimene osa on vanas teemas kusagil 75% peal vist).
Kuna muidu ei oleks nägu ja poosi äkki piisavalt näha jäänud, suurendasin neid ja kleepisin pildi alumisse nurka.
Põhiline on, mida ilme kõneleb on: "yee beibi, you know... i'll take it easy.. i'm a romantic man... beibi.... yee".
Ehk siis sa pole mingi järjekordne 7 aastat vanglas veetnud debiilmees, kes esimest korda üle pika aja taaskord naist näeb ja peab vajalikuks õrna daami ülehelikiirusel oma nõmedal tillul rammida ning tema valukrimassi tõlgendada kui "sul pole noku, sul on türa - ma tahan, et sa oma tainarulli mu sees veel kiiremini liigutaks!" .
Nii et kui sa oled esimese õpetuse järgi neiuga jutule saanud, aga ta veel kahtleb, siis ütle, et sul pole aega, saada ta ära, anna signaali ja tee see ilme. Ta tuleb tagasi ja jalad on liigagi laiali... . Kui bensust jääb kummi ostuks raha üle, siis ole mees ja pane peale!
Meenutan, et pildil pole Kristjan, vaid Kisstjan... nagu kiss, you know... some kisses for you, beibi? Yes i have.. some...

Tümakaga on nii et teatavasti käib ringi mingi hulk tümmiosse, kes oma staatuse ja arukas välja nägemise säilitamiseks kisavad üksteise võidu "SEE EI MÄNGI MIDAGI!". Küll on kõik kastid nii valed, juhtmed jube peded ja mida iganes veel.
Minul on perfektne tümakas. Maksimaalselt odav GAS supakas, 300RMSiga, juhtmed 250kr. Kinnises originaalkastis.
Aga! Ma sõidan tagumine iste maha keeratuna, seega on kogu mu auto salong ja pagass üks suur kast.
Ja veelgi enam, ma teen juhiakna lahti ja siis on mul inverterkast fucking reguleeritava augu suurusega!
Kui kellelgi on midagi möliseda mu tümmilahenduse kohta, kavatsen ma kohelda teid nagu ma seda juba kõlaritega tegin.
Eeldusel, et oled 13aastane, väga vinniline ja näed 18 välja... olles sama tugev kui... 15aastane.
Btw, mul on autos kõige hullem bass terves Eestis.
Pagassist ka üks pilt:
Ferrari-Sierra 2.0 Racing-Retsept

Tsiteeri:
Kas sierrajeesuselt ikka heakskiidu oled saanud

Jeesus ehk Tann? Jah, ta on mulle respekti andnud ja ma olen ainuke, kes talt seda siiani saanud on!