Võtsin just selle auto, mida kõige lihtsamalt kätte saab, toodi põhimõtteliselt ukse ette ka veel. Hakka veel Eestis mingi poolromuga seiklema, millel ülevaatust, kindlustust või kumbagi pole.
S-klassi merss on tore ja kena küll, aga luksussedaanid pole mulle kunagi tõsiselt meeldinud, ikka SUV/SAV ja sportkupee. Mõni tige luukpära ka vast. Grand Cherokee valikut ma ausalt öeldes ei mõista, aerodünaamika on natuke

ja vedrustus ei tohiks ka kuigi sportlik olla, mis just olla võiks, V8 on küll argument. Madalama klassi auto on ka suhteline mõiste, mõnele on isegi Ferrari nagu hommikune võileib, mitte ilge püss.
Kui rääkida värvist, siis lemmik on sinine X5 puhul. Ideaalne mootor oleks 3.0Sd, aga E53'le ei pakutud seda, 3.0d on samas 4.4i'st nii palju kallim, et selle eest saab ikka mitu ilusat kuud V8't piinata, too ei taha mul eriti kütust ka küsida, tehas nii optimistlik pole.
Veljed on aga 19". Suuremat ei taha, sest need jätavad rehvi juba piisavalt madalaks ja jäigaks. Lisaks saab nendele terve rehvijooksu odavamalt, kui maksab ÜKS võrreldav 20" rehv iS-versioonilt.
Keret ei ole tahtmist näppida, ainult esispoiler ja taha ka midagi hõbedast võimalusel.
Potentsiaali poolest võiks olla tavaline gaasitross, manuaalkast ja vabam väljalase ntx, oleks vägagi rahul. Linnas on automaatkast asendamatu. Juhitavust nüüd Lada Samaraga parem ei võrdle. Rool on kindlasti täpsem, pidurid paremad ja rattad püsivad ikka ilusti maas. Isteasend on hea küll, vähemalt näeb midagi. See bossi tunne tekib siis, kui Samaral järsku tee otsa saab ja iksiga rahulikult mööda juurikaid reisi jätkad, foori taga pole ka just kõige kuivem tigu.
Mr.Dynabass, olen täiesti nõus

Kolmeseid bensumootoreid polegi kahjuks kohanud.
BMW GPSiga on see asi, et pistikuauk on täitsa olemas, aga GPS puudub nii pagasnikust kui ka varustusnimekirjast. Ja kuna selle igivana CD miski 200-300EUR maksab ning piraatkoopiat E65 peal toimima ei saanud, siis pidingi 220 euroga tolle abilise ostma. Ilma selleta on jama, sest Soome on suur ja lai ning pimedas olen isegi kodu lähedal üpris nõutus olukorras olnud