Täna töö juurest 10se pausi ajal poes käies parkisin auto töökaaslaste auto taha(Venelased, kes igapäevaselt tööl joovad),. Ise veel peas mõtlesin, et jätan suurema vahet, et raudselt jälle joonud ja suudavad sisse tagurdada. Vahe jätsin autoga nii 3-4meetrit. Poes oli järjekord nagu igal pensionipäeval. Poest välja tulles ootas mind "ilus" vaate pilt, mida ma ka kartsin. Number kortsus ja venelaste buss kadunud. Läksin töö juurde ülemuse käest küsima, et milline vend sellega sõidab. Ülemus lubas selle juhi minu juurde saata. Olin omal tööpostil nii umbes 10minutit olnud, kui vend tuligi sinna. Vabandas, et nii juhtus, ütles veel, et politseid ja kindlustust pole vaja, et ta ei näinud mu autot(ju siis on väike auto) ja loomulikult käisid korralikud alko haisud ülepea. Aga kokkuvõttes igati normaalne onu oli, vabandas, ütles, et teeb numbri sirgeks. Võtsime eest ära, üritas mulle eesti keeles rääkida, et teeb numbri sirgeks ja toob mu tööpostile ära. Numbri eest võtmisest oli möödas äkki miskine 5minutit, kui onu tuli vabandas veelkord ja andis sirgeks aetud numbrimärgi tagasi. Nii et suur kummardus sellele onule ja venelastele, kes vähedagi üritavad eesti keelt rääkida.
Pilt vähe kehva nurga alt, muidu lives vaadetes oli nr igate pidi kõver.