jvc kirjutas:
Ja ta sõidab

Peale pikka ropendamist ja muud jama

Nagu Jvc juba ütles, siis jh lõpuks ta raibe sõidab !
Sai palju jamatud poolassiga ikka... Jvc tõi siis uue ja hakkasin siis külge sobitama... ja avastus ,et poldi augud ei sobi. Sai siis lähemalt uuritud ja võrreldud, et jh teistsugune. Sai siis kahekesi kõvasti nuputatud jms kuidas see asi lahatud saaks ja asjad vahetatud ja proovitud. Üks poolass oli veits pikem kui teine jms... Aga kokkuvõtteks saime paari tunni jamaise peale ühe kokku ja alla !
Ja täitsa toimib... Aga väike avastus siiski, tundub et parempoolne poolass teeb kh häält
Seega eks vaatab edasi mis saama hakkab... Muidu liigub selle 1,8 karpa ja 55kw kohta päris eduliselt

Arvasin, et kõvasti uimpsim jms... peale selle veel raipele antud vaid 4 käiku. Eks tuleb mingiaeg kusagilt uus käigukast soetada ja see asendada 5-e käigulise kastiga !
DeLaBig kirjutas:
Kena auto aga avatari võiks ka nüüd ära vahetada

Tehtud !
Kevin68 kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Kena auto aga avatari võiks ka nüüd ära vahetada

Aga miks?
Naised saunas rääkisid, et see avatari autu liigub võibolla oma peremehe kätte tagasi.

Kuule plaanis on jh täitsa tagasi osta ! Eks vaatame mis aeg näitab ja toob !
Son kirjutas:
Ei ole jah see minu oma.
Aga sina, neeger, pane oma Audi ööseks ketti, sest muidu sul, neeger, äkki hommikuks enam paari juppi ei ole.
Kena kikkis masin on küll. Sõitsin täna mööda, kui putitasid, aga polnud aega sisse imetlema tulla. Eks ükspäev hüppan läbi. Läheb tsekib ehk kiirendusrajale.

No eks sa astu läbi kui julged !

Kontrollin enne su üle ,et võtmeid jms sul taskus ei ole ! Muidu keerad head pudinad küljest veel ära
Markus| kirjutas:
Kui avatari vastu huvi tekib , siis tegin valmis :

Autost siis ka , päris hea näeb välja juba , tundub , et sul koguaeg tahtmine midagi teha .
Suuured tänud avatari eest !

Eks ma siis kasutan seda avatari !
Eks saab nokitud jh üht koma teist !
Er!k kirjutas:
Kiiduväärt tööd teed,tubli.
Tänud !
ReMo kirjutas:
Aga Audi 80 on hea auto, varuosad odavad ja peab hästi.
Edu autoga!
Vaatan, et velgede suhtes dejavu

vist minu vanad.
http://www.hot.ee/remo1602//Audi%2080%20eestKuule täitsa võimalik ! Sõber vahetas need veljed ühtede 17" velgede vastu ! Ja ma sain need temalt
Edu läheb vaja !

Ja liikus pea ,et omal jõul täitsa esimesed meetrid ! Ja sai ka kokku pea et 10km ehk ära sõidetud
Tagastange kh hetkel küljest ära... tahab saada ühest servast natuke kärpimist ! cm jagu, et rehv saaks ilusti toimetada, käib mudu nõks vastu !
Väike illustreeriv pildike