Käisime sõbraga metsas tulistamas. Kõik oli rahulik, kuni teatasin, et Sierra on kiirem kui püssikuul. Vaidlus, kus põhilised argumendid "sa oled loll" ja "mine perse" oli garanteeritud tulema.
Kuid räägivad naised, mehed teevad asjad selgeks rallirajal või kakeldes. Samal ajal, kui mina organiseerisin gaasipedaalile põrandamatiga kohtingu, lasi sõber kuuli lendu. Traagika, mis on suurem kui Harry Potteri võimalik surm raamatu seitsmendas osas tabas mind siis, kui auto paiskus lompi ning tüki radikast ohvrianniks tõi. Nüüd otsingi uut radikat '88 2.3D-le. Maksan mingi paarsada krooni kui kellelgi on.
Esmalt tuleb see korda teha, hiljem tulevad ka pihustid ja uus kõrgsurvepump.
Iseenesest võite juhiukse pakkumisi veel teha, ent otsustasime sõbraga kõigepealt kuvaldaga ust manipuleerida.
Natuke tuleb veel vaeva näha, aga ma usun, et saab päris hea.

Kuna auto kõneleb omanikust olen mõelnud anda talle karmimat
looki pannes ette ziguli tuled. Kui praegu on ta pisike oksake(okseke), siis pärast tuuningut oleks tegu juba pesueht rondiga. Teisisõnu ei kõnele masin hetkel minust kui mehest, kelle tööraamatusse on ameti lahtrisse kirjutatud "tänavakakleja", vaid lihtsalt vaesurist. Mingi haisev kunstnik, kes saab kuus lubada endale ühe viilu juustu vms.
Foto on Photoshopis manipuleeritud. Kindlasti ei saanud keegi aru (NB! Eripreemia idioodile, kes mainib, et tema sai)
Hetkel on mõlemal esiuksel polstrid maas ning kahe peale üks akna allakerimis julla. Muudab naistega autos viibimise kuidagi intiimsemaks. Tahate ühel ajal akent avada, käed kohtuvad armatuuril. Neiu pillab hoova oma jalge vahele just siis kui ma tahan akent avada. Teate küll neid autoeelmänge.