Vahepeal erilist arengut toimunud ei ole. Airbäägi tuli ikka vahest vilgub, võtsin roolialuse plastiku ära, no ei julge väga lammutada kah kust need juhtmed joosta võivad. Aga seal vaatan, et keegi mees sinise isoleeriga hoogu sattunud, eks kisun isoleeri maha kuna huvitas mis seal all olla võib. Alt tuli välja punane Fordi originaal võti kenasti

. Süütelukk sellel autol vahetatud, aga kuna võtmete sees olevaid immosid vahetama keegi ei viitsind hakata pandi isoleeriga süüteluku alla kinni üks originaal võtmetest. Mina muidugi võtit sinna ei jätnud vaid timmisin süsteemi endale meelejärgi.
Toonklaasi ka natukene paigaldatud sai. Tagaluugile veel vaja panna. Kvaliteet super pole aga toonklaasi kogumaksumus ei ületa 6 õlle hinda nagunii. Eks paigaldamise käigus tekkis kogemusi juurde järjest

.
Sierrast võtsin ka telekaga dvd maki, nüüd vaja plastik sebida kuskilt odavalt et jääks viisakas. Samuti sai Sierra alt võetud ka natuke velge meenutavad asjad kuna plekkvelg ikka liiga

.
Mina sõitnud temaga vähe, alla kuu ta olnud ja seisnud enamasti. Nõks üle 1000km sõitnud ja keskmine küttekulu 8,5 kanti mis vägagi hea arvestades, et palju lühikesi otsi ja värki.

Esiots nagu on... Stange tegin kiirelt viisakamaks. Ei hakkand ilustama, pärast kui katki sõidan siis oleks kahju. Kapott kah vaja reguleerida jne. Üldiselt ei põe välimuse pärast. Kapotile tellin pisikese kleepeka stiilis ´´mina ei värvinud seda esiotsa ! AUSALT ´´ peaaegu kõik küsivad seda et kas mina värvisin seda et jube ..... värvitud. Aga ei, mina ei ole värvinud seda.
Vahtralehe kah viisakamalt panema taha, nõks alla aasta jäänud... 3a juba olnud, kopp ees juba.