Toivoku kirjutas:
Lase auto ära poleerida

Peab laskma jah, ma leidsin täna ühe koleda asja, nimelt juhipoolsel tagumisel uksel olev liist on räsida saanud, seda oleks uut vaja, sul ei vedele ülearust ?
Sannu^^ kirjutas:
soots05 kirjutas:
No ma siis täiendan, juttude järgi võin julgelt öelda, et seat oli paras peldik ja see e36 kere oli nagu puumaja mis kohe kokku kukub.
Seega nagu ütlesin, vanus mind eriti ei koti. iga auto on korralik kui seda korralikult hoida, kui ei ole omanik korralik inimene sis võib ka kõik muu tema ümber mitte korralikuks kutsuda, tänaseks õhtuks on juba e34-jal edusamme päris palju, seega asi on juba teise päeva õhtuks etem kui seat ja e36 kokku!
Minule isiklikult paistis Seat kõige korralikum, aga tegelikult mu esimese postituse mõte ei olnud siin mingit vaidlust esile kutsuda. Hea, et sa ise vahetustega rahul oled. Ei oskagi midagi muud soovida, kui väga levinud väljendit "edu"

Välimuse poolest no oli jah üpris ok, aga sellel oli ka ikka välimusel nokitseda kõvasti vaja, esiots oli kõksu saanud ja oli tuimalt kipsikruvidega kinni topitud jne.

Tubli omanik oli eelmine no.

peaasi, et kõljes seisab muu pohh eks ole.

irw
Aga tänud jah, eks aeg näitab kõige paremini kas ma jään jätkuvalt rahule või mitte.