GTO juurde jõudes tundus mehe ilme morn, võib-olla ka veidi väsinud, jõuetu. Põhjus minu täisplangus Skorpas, mille pesemata nägu ja asotsiaalse välimusega sobiv lõhn ei läinud sugugi kokku minu telefonis esitatud vaimustusega, kui laheda pilliga tegu on. Sünge pilk peatus oranzidel suunatuledel.
"Need tuleb välja vahetada," kõlas ekpertarvamus. "Miks?" ei saanud ma küsimust esitamata jätta.
"Sest need on katki..." ja enne kui ma jõudsin midagi tarka öelnud oli võimas küünarnukk need puruks peksnud.
"Tõepoolest tuleb," oli mu esimene mõte.
Pildil Aragorni soenguga kangelane saaga lõppfaasis külgsuunda hävitamas.

Eelmisel omanikul olid kord brünett voodisoe, kes oli juba aastaid külm, õiendav ja ei lubanud poistega napsu teha. Aragorn soovitas auto alla jäänud naise juuksed summutist koheselt eemaldada - ülevaatusel võidakse viltu vaadata. Pärast seda kui Kristi oli kokku korjatud tehti mulle kaunis jäme toru. Uut
look'i silmates tundsin, kuidas mu Skorpast on saamas tõeline tilli pikendus. Veidi tuli isegi hirm peale, et kuidas elund üldse ära mahub sellisega sõites. Tuleb üle õla visata vist.

Mulle "Tomati" põhja tutvustades oli varem nii morni mehe nägu korraga täis sära ja elujaatust. Eriti siis kui tuli see osa, mis kujutas endas lühikokkuvõtet erinevatest viisidest, kuidas ma selle autoga surma oleks võinud saada. Kõige tõenäolisem neist oma enda auto alla kukkumine ja juukseid pidi ühest sumpsi august sisse imemine ja teisest väljutamine.
Kõik piduriklotsid läksid vahetusse, uueks sai ka käsipidur. Mitte, et seda vaja oleks - ülevaatajale
lihtsalt meeldib mängida sellega.