Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 81 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: 1991 Ford Scorpio 2.0 DOHC VallatuTorpeedo
PostitusPostitatud: 12.10.2010 00:43 
Kasutaja avatar

Nendel piltidel näeb isegi auto moodi välja :D aga respect, et selliste räimedega tegeleda viitsite.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2010 00:56 
Kasutaja avatar

No võin ka vist uhkelt kiita, et nägin ära selle revolvri :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2010 07:49 
Kasutaja avatar

Tohoh, tundub tõesti korralik. Eriti võrreldes punasega mis oli nii roostes, et juht oli kohe-kohe läbi põrdanda vajumas ja jalgadega pidurdamine polnud mingi probleem. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2010 17:40 
Kasutaja avatar

GTO juurde jõudes tundus mehe ilme morn, võib-olla ka veidi väsinud, jõuetu. Põhjus minu täisplangus Skorpas, mille pesemata nägu ja asotsiaalse välimusega sobiv lõhn ei läinud sugugi kokku minu telefonis esitatud vaimustusega, kui laheda pilliga tegu on. Sünge pilk peatus oranzidel suunatuledel.

"Need tuleb välja vahetada," kõlas ekpertarvamus. "Miks?" ei saanud ma küsimust esitamata jätta.
"Sest need on katki..." ja enne kui ma jõudsin midagi tarka öelnud oli võimas küünarnukk need puruks peksnud.
"Tõepoolest tuleb," oli mu esimene mõte.
Pildil Aragorni soenguga kangelane saaga lõppfaasis külgsuunda hävitamas.

Pilt

Eelmisel omanikul olid kord brünett voodisoe, kes oli juba aastaid külm, õiendav ja ei lubanud poistega napsu teha. Aragorn soovitas auto alla jäänud naise juuksed summutist koheselt eemaldada - ülevaatusel võidakse viltu vaadata. Pärast seda kui Kristi oli kokku korjatud tehti mulle kaunis jäme toru. Uut look'i silmates tundsin, kuidas mu Skorpast on saamas tõeline tilli pikendus. Veidi tuli isegi hirm peale, et kuidas elund üldse ära mahub sellisega sõites. Tuleb üle õla visata vist.
Pilt
Pilt

Pilt

Mulle "Tomati" põhja tutvustades oli varem nii morni mehe nägu korraga täis sära ja elujaatust. Eriti siis kui tuli see osa, mis kujutas endas lühikokkuvõtet erinevatest viisidest, kuidas ma selle autoga surma oleks võinud saada. Kõige tõenäolisem neist oma enda auto alla kukkumine ja juukseid pidi ühest sumpsi august sisse imemine ja teisest väljutamine.

Kõik piduriklotsid läksid vahetusse, uueks sai ka käsipidur. Mitte, et seda vaja oleks - ülevaatajale
lihtsalt meeldib mängida sellega.

Viimati muutis VallatuTorpeedo, 25.09.2012 13:24, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 17:03 

Oioi, 2001. a. Augustis Eestis arvele võetud aparaat. :D Kena vaadata kohe, mul viimane number paar numbrit väiksem ühel masinal. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 18:35 
Kasutaja avatar

natuke teemast välja ka...too valge sirts,selle AJ kleepsuga,kas too mitte V6 cossu pole?
valged suunad muidu sobivad antud isendile paremini minumeelest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 20:11 
Kasutaja avatar

jalamees kirjutas:
natuke teemast välja ka...too valge sirts,selle AJ kleepsuga,kas too mitte V6 cossu pole?
valged suunad muidu sobivad antud isendile paremini minumeelest.

Hetkel veel mitte aga GTO varsti teeb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2010 20:57 
Kasutaja avatar

Pilt
Mõned probleemid on autol veel alles. Põhihäirijaks pensionäri elundit meenutav kütuseseier, mis tuimalt maapoole vaatab kavatsuseta iialgi enam tõusta. Sõites teen peast arvutusi, kas jõuan kohale omal jõul või rohkes häbis ja nööri otsas.
GTO tegi autos mõned head suitsud, lisaks ostsin popi väljanägemisega lõhnaja. Kassi aroomid hakkavad vaikselt taanduma.
Pilt
Kui selle arvuti lõpuks tööle saab, siis on tõenäoliselt mured murtud. Hetkel otsin kedagi, kes on ostnud omale mõned kanistrid bensiini ja nüüd diisel-auto kasuks otsustanud ja kes seisma jäänud kütust enne riknemist realiseerida soovib.
Või keegi, kes on muruniitja maha müünud ja nüüd on "oi kui palju kasutult seisvat kütust". Ühesõnaga, kes peab aru saama, saab aru.

Keegi anonüümne rekkamees oli ööpimedusse oma haagise alt ratta kaotanud. Ja mina olin õnnetuseks aus leidja. Möödapääsmatu "põdratest" lõppes õnnelikult. Reageerimine roolile oli hea ning möödumise viis kindel ilma ühegi närvilisuseta auto poolt. Rooliloksu puudumine on kindel pluss.

Viimati muutis VallatuTorpeedo, 25.09.2012 13:26, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 22:53 
Kasutaja avatar

ja millal tuuningut juurde tekib veel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2010 01:11 
Kasutaja avatar

Kõik oleneb sellest, millal vana auto saab emmerisse viia, sest see oleks ainuke põhjus Pärnu sõita ja Pärnu võrdub tuunimine. Hetkel on plaanitud selleks esmaspäev. Seda siis kui GTO vahepeal levis on ja ma saan talle esitada küsimuse "võib tulla vä?"
Kallakult maha sõites ja rooli välja keerates on mingi kolks tekkinud. Tõenäoliselt tuleb ratas alt ära või midagi. Eks siis näeb kui juhtub. Katalüsaatori keeran alt ära ja müün maha. Ei usu, et põhjus võib olla rahas - pigem kustumatu kirg looduse säästmise vastu, sest ilma selleta võtab mu pill liiter vähem kütust.

Väike sõbrapilt tumerohelise Skorpaga, mille mädanenud nina kõneleb süüfilise lõppfaasist.

Pilt

Viimati muutis VallatuTorpeedo, 25.09.2012 13:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.10.2010 01:12 
Kasutaja avatar

parempoolsel kulguril on lihtsalt meeletu kapoti tuuning :D (Y) !!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.10.2010 01:13 
Kasutaja avatar

Tänane reede õhtu möödus põrgu definitsioone uurides. Klassikaline "põled igavesti" on kuidagi väga nõrk. Valuga harjub ära, mingi hetke möödudes seda enam ei märkagi. Ent kujutle tühja hämarat ruumi, kus pole mitte midagi peale ühendamist vajava hästi peenikese ja pidevalt puruneva remote juhtme. Vot see on õudne... . Lõpuks sain oma võimud tööle ja silma särama, ent armid mu hinges ei kustu iialgi. Kui võtta, et elu on nagu lumivalge laudlina pärast külaliste lahkumist - veidi plekiline, ent enamjaolt ilus, siis tänane vahekord nimetatud juhtmega pani selle välja nägema nagu külalised oleks olnud 13aastased härrad rohke okse ja sooviga veritseva tüdrukuga keset lauda seksida. Mu elu on rikutud, ent samas tümm on hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2010 19:06 

Auto ikka elab veel või on tänu meie talvistele teeoludele tutvust teinud mõne lepiku või sellise pruunimat sorti usssiga?:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 06:58 

Ega siin pildil pole su kõrval tegu juhuslikult 319TCC isendiga...

VallatuTorpeedo kirjutas:
Kõik oleneb sellest, millal vana auto saab emmerisse viia, sest see oleks ainuke põhjus Pärnu sõita ja Pärnu võrdub tuunimine. Hetkel on plaanitud selleks esmaspäev. Seda siis kui GTO vahepeal levis on ja ma saan talle esitada küsimuse "võib tulla vä?"
Kallakult maha sõites ja rooli välja keerates on mingi kolks tekkinud. Tõenäoliselt tuleb ratas alt ära või midagi. Eks siis näeb kui juhtub. Katalüsaatori keeran alt ära ja müün maha. Ei usu, et põhjus võib olla rahas - pigem kustumatu kirg looduse säästmise vastu, sest ilma selleta võtab mu pill liiter vähem kütust.

Väike sõbrapilt tumerohelise Skorpaga, mille mädanenud nina kõneleb süüfilise lõppfaasist.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 09:33 

Tuleb jälle aus teema vist :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 81 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis