dark4ever kirjutas:
Ise kah oma LHS-i üle ei kurda.
Kõige suurem üllatus oli minu jaoks see kui Bmw x3 istus paksu lume sees kinni ja ise sai rahulikult mööda sõidetud kuigi tegu pole jumal teab mis kõrge autoga
Nüüd plaan seotada uued veljed aga kuna valik nii suur siis ei teagi mida osta,ilmselt 17tolli on max.
Nii palju veel küsiks,et kuidas esituledega rahul oled?
Minu jaoks on see minu lhs-il ilmselt ainuke suur miinus, kuna nähtavus suht halb pimedas.
Endal oli 300M ning korraliku M+S rehviga ronis vägagi hästi läbi lume. Kordagi ükski talv kinni pole istunud sellega.
Kui soov korralike rehvidega 17" velje järgi siis võta PS ühendust

.
Tundub, et need esituled on üleüldse selle aastavahemikuga USA autode tüüpviga. 300M´l samamoodi näitasid nagu seasilmad, pimedas märja asfaldiga oli ikka suht võimatu sõita. Aga noh, xenon sisse, tuled korralikult ära poleerida ning peaks üldpilt tunduvalt paremaks minema

.
Sõitnud ise ka sellise autoga ning väga mugav oli, mugavam isegi, kui 300M julgeks väita. Ainuke asi, mis mulle selle auto juures ei meeldi, on esiots. Kuidagi üldse ei sobi selle autoga üldpildis. Tuled nii kitsad nagu mingi japs oleks, võiks vähekenegi süngem olla . Aga noh, eks see meeldimise asi rohkem ole.