Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 13:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 80 b3 1.8 66kw 1987- Ruttar
PostitusPostitatud: 31.12.2010 17:33 

Ruttar kirjutas:
Kui sa ütled, et kakskorda peab neid vahetama, siis on ilmselge et mõni saarema autopood saab käivet juurde. Samas ma ei usu et minu omal ainult see veaks on, sest kusgil juhtmesüsteemis peab kala sees olema.

Vb saad ühe vahetusega hakkama aga kontrolli jah kõik juhtmed üle et midagi kuskil lahti või puru ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 13:22 

Nonii, ilmad läksid soojemaks ja koolist anti nädalaks puhkust, mis on ainult hea sest näpud on juba talve algusest saati sügelenud ja nüüd saab lõpuks tegutseda natuke.
Väike ja üldine nimekiri mida on vaja teha :
- soojendus korda
- mootor tuleb ilusti tööle saada
- suvepoole(loe: kui raha saab) tuleb keretööd ära teha
- kõik puksid mis vähegi võimalikud vahetada on tuleb ära vahetada
- pidurid üle vaadata (eest kettad ära vahetada)
- kõik juhtmed üle käia sest nende olukord on jube
Põhimõteliselt on tööd küll ja veel.
Tegelikkult oleks ma väga önnelik keegi tark öpetaks mulle kuidas soojendust laiali võtta kõige valutumalt. Ja sammuti vöiks keegi selgeks teha mis moodi ja kust kaudu töötab tühikäigumootor või kuidas iganes seda ka kutsutakse. Paha ei tee ka soovitused mida ette võtta peale 2000 pööret süttiva öli tulega ja sellega kaasnevast rövedast pininast (andurid vaatasin mõlemad üle ja asi tundub et pole nendes).
igatahes väheke pilte ka toimunust(kvaliteet pole parim sest tehtud on pildid telefoniga)
Pilt

Pilt

uudishimulik nagu ma olen, oli vaja mul ka auto aju ülesse otsida ja laiali harutada
Pilt

see andis ainult hoogu ja järgmine hetk kui pilti teha jöudsin oli seis selline
Pilt

ja see pilt mis seal avanes oli .. jube, sest enamjaolt oli igalpool igal pool midagi sellist(antud pilt on tehtud süüteluku tagant)
Pilt

Igatahes on see auto suht jubedas seisus.

Ruttar.
piltide osas olen endiselt loll :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 13:36 
Kasutaja avatar

Pildid viska www.upload.ee üles ja linka siia

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 13:46 
Kasutaja avatar

sobib nagi ka pmst aga lihtsalt on lingitud fotoalbumi kausta, mitte pilti.
järgmine kord tee pildil parem klikk ja kopeeri pildi link, mitte albumi lehekülje link.
näide -
Pilt

Ülalolev kehtib siis Chrome'i puhul. Aga ega IE ja Mozillaga väga teistmoodi pole.

Olin abiks:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 19:01 
Kasutaja avatar

Tõenäoliselt on viga ikkagi õlianduris. Sel motol kaks õliandurit, üks paneb tule põlema kui süüte sisse lülitad, teine paneb otsa massi kui 2 bar õli survet on. Kui 2000 juures ots massis pole hakkabki lõugama. See andur vist oli valget värvi.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2011 21:03 

Tervist!
Täna sai soojendusega jamatud ehk siis klapid mis tuult suunavad said korda tehtud (ilma rahata ja koduste vaheditega :D ) ja soojaradikas seest äädikaga puhtaks pestud( millest oli vägagi kasu). Löpuks kui asi oli kokku lapitud ja veering õhutatud tuli soojaõhku päris normaalselt ka. :) Täna avastasime naabrimehega ka kurva tösiasja et mootoris on saalte kolks sees. Eks näis millal see esmaspäeval algav kool taaskord aega annab, ju siis saab lähemalt vaatama hakata. Pilte panen siis kui telefoni garaazist üles leian.

Ruttar.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2011 01:22 

Õlipump läbi ja õlirõhk kadunud vast ja mootor kutu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2011 22:32 

Jep. Aga siin kohal aitab vanem vend kes lubas annetada mulle enda kuuri all seisva mootori milles peaks kõik mis plokikaanest allapoole jääb vahetatud olema, see muidu väga kena mootor aga kergest tulest läbi käinud :D . Arvatavasti läheb kogu suvine teenistus mootori ehitusse ja kui üle jääb siis on veermik ka juba ootamas. Kere vaatasin ja uurisin ka ning mitte vägatore fakt on see et ta kurask on tsingitud ja kivitäketest( ja mitte kõige paremast auto hoidmisest) roostetab nigut põrguline ehk siis ei ole mötet seda taastada, pigem juba leida korralikuma kerega 80 ja siis kahest masinast midagi kokku putitada.

Ruttar.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 23 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis