Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 04:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toyota AYGO 1.0 2008 - Computech
PostitusPostitatud: 15.01.2011 22:38 
Kasutaja avatar

jah linnaelanukule, kena ,ilus ,väike, fantastiline säästu auto, aga seda kõike siis kui üksi masinas.
kui saladus pole siis mis selle auto liisingu makse kuus on? ja hoiab siis bensukulu arvelt kokku ka muude kulude pealt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 23:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Teiseks osad putukad ei kaota nagu ka väga väärtust ,arvestades veel mis osad juba poes maksavad isegi.Teglt putukad on pakkunud ülklatusi inimeste mahutuvuses jne ehk ruumikuses.Istemed õhukesed ,armatuurid suht ka vastava kujuga ,taga istutakse päris otsas jne ,kokkuvõttes võib üllatuda .Linnas sõites või siis mitte palju 3000rpm-ga sõites kestavad need vist päris kaua kui silma ka tehnikal veel peal hoida ja kontrollida ,et mootor kergelt seest õline oleks jne.
Mitte liisijale oleks tava kindlustus ka ulme odav ,rääkimata siis madalast riski konfist.
Sellega võib sõita vist umb joobes ka ilma ,et politsei kinni peaks :D
Seda liisda vist sama väärtus nagu omada bussi kuukaarti :D
Tee seest ka pilte siia pulli pärast kuda kapteni sild ning kaasreijate majutus ja kauba mahutus käib.
taga aknad käivad ka vahvalt 5 ukselisel lahti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2011 23:49 

oopc kirjutas:
Teiseks osad putukad ei kaota nagu ka väga väärtust ,arvestades veel mis osad juba poes maksavad isegi.Teglt putukad on pakkunud ülklatusi inimeste mahutuvuses jne ehk ruumikuses.Istemed õhukesed ,armatuurid suht ka vastava kujuga ,taga istutakse päris otsas jne ,kokkuvõttes võib üllatuda .Linnas sõites või siis mitte palju 3000rpm-ga sõites kestavad need vist päris kaua kui silma ka tehnikal veel peal hoida ja kontrollida ,et mootor kergelt seest õline oleks jne.
Mitte liisijale oleks tava kindlustus ka ulme odav ,rääkimata siis madalast riski konfist.
Sellega võib sõita vist umb joobes ka ilma ,et politsei kinni peaks :D
Seda liisda vist sama väärtus nagu omada bussi kuukaarti :D
Tee seest ka pilte siia pulli pärast kuda kapteni sild ning kaasreijate majutus ja kauba mahutus käib.
taga aknad käivad ka vahvalt 5 ukselisel lahti.

Kui ma aega saan, siis ehk teen mõne pildi ka sisust. Kuigi kõik on sama, mis tehasest. Ainukesed märkimisväärsed lisad on konditsioneer ja pöördeloendur ehk tahhomeeter.

Üks näide odavusest: Ostsin 2 uut testi võitnud rehvi ette - arve 80 euri + transport.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 00:18 
Kasutaja avatar

Siis küll varustusega ei hiilga kui tahhomeetrit ka lisaks loetakse :D
Võtmest ikka käivitub? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 00:26 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tahokat väga vaja polegi vist ,kõikjal 5 käiguni sisse ja kusagil mäkke minnes käik või paar alla kui vaja :D Põhimõtteliselt sõida iga käiguga lõpuni ja kui vaja kiiremini ja edas siis paned järgmise :D
Tahokas aga ilus asi.Tahokas neile kel tunded puuduvad.Tsipa lihtsalt lahmin. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 00:29 

Sandor kirjutas:
Siis küll varustusega ei hiilga kui tahhomeetrit ka lisaks loetakse :D
Võtmest ikka käivitub? :D

Aygo+ versiooni lisavarustus
Loomulikult ei ole sellel autol nt 20" velgi või elektriliselt reguleeritavad istmed, aga on neid tõesti vaja? Või on need vajalikud pigem selleks, et töökaaslaste/naabrimehe ees uhkustada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 01:14 
Kasutaja avatar

Linna tingimustes ideaalne auto, kuid maanteele mina sellega küll ei julenud minna. Olgugi, et seest on ta suurem kui väljast paistab ja kuni 50km/h kiirendab suhteliselt nobedasti. Vastik võrri hääl kostub salongi ning salong on üldse suht odavalt tehtud (jah ma tean, et see on taotluslik, esiistmed on vist samasugused, et vajadusel saad nad omavahel ära vahetada). Kui odavat ökopunni tahaks, siis minu esimene valik oleks 1.3 mootoriga Yaris, nende hinnad küll nõks kallimad aga samas sõidumugavus ja mahutavus on hoopis teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 04:52 

suusabaas kirjutas:
Pigem sõidaks sellisega, kui ühistranspordiga.

Nõustun sinuga 100%, ma ei näe selles autos midagi halba. Tahaks ka ,et enda auto võtaks niivähe kütust :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 12:39 
Kasutaja avatar

Pisikest toyotsi nähes tuleb muie näole :D

Nimelt sai vana aasta lõpus libedasõitu tehtud üsna värske Yarisega...
igapäevaselt keskklassi sedaaniga sõites oli tunne muidugi harjumatu (aga lõpuks harjusin ära ja hakkas peaaegu meeldima).
üks lähituli ei põlenud - instruktor virutas rusikaga pidi laternat ja ta süttis
siis kustus spido ära...
siis helistati tagumisest autost, et teil ju pidurituled põlevad pidevalt
eks neid üsna rapitakse ka, aga nalja oli kui palju :D

Ise ma sellist ei ostaks, samas ei ostaks ka "suurt ja võimast" uut autot. Eks ma seepärast sõidangi 300k+ läbisõiduga 2.0 mootoriga opeliga, mida kooli kõrvalt ülal pidada pole mingi probleem

Teemaalgatajale muretuid kilomeetreid! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 15:01 

Pilt

Viimati muutis oopc, 16.01.2011 15:21, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2011 23:55 
Kasutaja avatar

oi issand, sa muidu tead kui kallid on jaapanlase jupid? ja kust neid saada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 00:01 

Mani kirjutas:
oi issand, sa muidu tead kui kallid on jaapanlase jupid? ja kust neid saada?

Tean väga hästi. Amort maksab nt ~40 €. Palju nt 50 liitrit kütet maksab?
Mani, võin sulle tegelikult proovisõitu teha. Ise sõidad st. Ei ole üldse nii jube kui arvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 00:05 

Küsiks seda ,et miks sa just selle isendi võtsid kas käisid teisi turul pakutavaid ka uurimas või mis lugu.
Mõnele võib aygo ulme lahedana tunduda ,mina vist üks sellistest enamvähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 00:16 
Kasutaja avatar

Computech kirjutas:
Mani, võin sulle tegelikult proovisõitu teha. Ise sõidad st. Ei ole üldse nii jube kui arvad.

AYGO-ga ma veel sõitnud tõesti pole. aga olen Yariste ja muude selliste punnidega sõitnud. ei laida ma sind auto valikul mitte kuidagi, lihtsalt sinu diisli näide oli minujaoks ajuvaba. seda diisli juttu räägiti 10-15 aastat tagasi, samal ajal kui räägiti jaapani autode kallitest varuosadest. nüüdseks on meil teised ajad.

Samamoodi võin ma sulle suvel vettega sõitu teha ja üelda naeratus suul, et näed selle eest ma maksan! :)
Sul muidu garantii kaa autol? mitu aastat?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 00:23 

Mani kirjutas:
Computech kirjutas:

AYGO-ga ma veel sõitnud tõesti pole. aga olen Yariste ja muude selliste punnidega sõitnud. ei laida ma sind auto valikul mitte kuidagi, lihtsalt sinu diisli näide oli minujaoks ajuvaba. seda diisli juttu räägiti 10-15 aastat tagasi, samal ajal kui räägiti jaapani autode kallitest varuosadest. nüüdseks on meil teised ajad.

Samamoodi võin ma sulle suvel vettega sõitu teha ja üelda naeratus suul, et näed selle eest ma maksan! :)
Sul muidu garantii kaa autol? mitu aastat?

Võime suvel nt autod nädalaks ära vahetada ju? :) Garantii oli vist kuni 100 000 km.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis