Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 08:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 336 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Renault Master 2011a - Sqad
PostitusPostitatud: 27.01.2011 23:12 
millega sa täpsemalt tegeled ,et kaubikut vaja.

Üles

PostitusPostitatud: 27.01.2011 23:20 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma kasutaks igapäevaseks sõiduks ka isegi kaubikut kui asi korralik .Numbri tuledesse ka ledid ,et asi ikka ilusumast ilusam oleks .Ilus kaubik on hea reklaam ka ehk isegi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 01:11 

sa kasutadki ju igapäev kaubikut vist, kuna sul enamus pilte kõrgelt tehtud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 06:55 
Kasutaja avatar

VOC kirjutas:

Vihjeks olgu sul minu signatuur ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 09:28 

sai ka endale uus master võetud ja vana master selle kõrval on nagu pann.
väga mugav ja sõiduautolik.
ise kahetsen et sai 125hp mootor võetud, mõõdasõidul kuskil lõunaeesti mägisel maastikul peab ikka käigu või 2 alla vahetama. 90km/h sõites 6enda käiguga on 1600põõret mootoril.

eks saad varsti mainida palju sul keskmine kulu on, mul hetkel 9,8
9000km läbitud juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 10:04 
Kasutaja avatar

Väga hea,saaab kellegagi võrrelda.
Citymotors ütles,et 107kw-st pole veel eestis müüdud...eks vaatab siis palju erinevusi tekib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 13:19 

minu oma on ka Citymotorsist.
mul peaks ainuke roheline hetkel veel olema, uusi vurab päris palju juba ringi. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 22:55 
Sqad kirjutas:
VOC kirjutas:

Vihjeks olgu sul minu signatuur ;)

Ma lootsin väga täpsemalt aga olgu.

Üles

PostitusPostitatud: 28.01.2011 23:02 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Millal kasutama saad hakata ja tehtud töödest pilte.Helisüsteemi toimimist oleks vahva läbi video tunda saada ehk.Palju seda heli sinna kuuti jääb ning palju õue kaob on küsimus. :D
Millline kõllide värgendus ehitatakse sisse kui ehitatakse üldse.
Sellises masinas ka vahava kõrval istudes mööda ilma ringi lasta vast. :D
Kas on mingeid uusi ideid ka tekkinud juurde :D
Pärast hakkad mööda tuuning võistlusi aint ringi laskma . :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 06:56 
Kasutaja avatar

Heli kohapealt saab selguse siis kui on asi sees..loodame,et pigimatt ikka midagi kinni hoiab :)
Ideid rohkem eriti siginenud ei ole...kuigi ette peaks vist ikka tumedama tooni panema :) aga samas...krt ma ei tea ka.
Kasutama hakkan siis kui basssoundman oma töödega lõpule jõuab...ai ei krt,siis koneskosse ja siis vineer ja siis webasto ja nipet-näpet...seega arvan,et kahe nädala pärast hiljemalt.
VOC: Vean kaupa,tikutopsist lennukini..kuigi minupuhul bussipiletitest kuni mööbli ja kodumasinateni...ühesõnaga kõike,mille eest makstakse . Kui sa soovid veel täpsemalt teada siis saada PM,kirjeldan sulle heameelega on tööpäeva :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 15:33 

Kui sa ta juba nii aplaks teed, siis võiks velg ka mõne tolli suurem all olla. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 16:07 
Kasutaja avatar

Jaa,aga seal kaks asja..esiteks ei ole saadaval midagi head.Ainult replicad,mis kahjuks ei ole teab mis tugevad..ja isegi kui oleks saada siis tekib probleem C rehviga.Kõige suurem C vist on 17" aga see mõeldud vianodele ja seega suht madal.
Velg peab olema tugev ja rehv C,sest tahan ma seda või ei ,tuleb ikka ette,et koorem on 2t+ ja siis peaks asi ikka vastu ka pidama,mitte ovaalseks vajuma või pauga lõhki minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 16:14 
Kasutaja avatar

väga äge buss, värv on ka mõnus. rataste asjus peab jah vähe ettevaatlikum olema, et ei paneks mingeid ,,vufleid'' või sõiduka omasid alla puhtalt välimus pärast, kuna kui midagi peaks juhtuma, ja ei ole all õigeid velgi või rehve, siis ei pruugi kindlustus kahjusid korvata.
aga jaga kindlasti pilte, kui tuuningud tehtud :)
edu ja muretuid kilomeetreid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 18:33 

Oma bussi , kaupa nii peale päris ei laoks ,et tagumised porilapatsid vastu maad kõverad on või konks .Eks see vajab nätuke harjumist oma bussiga kui veosed hakkavad karmiks muutuma ja üldse bussi elu enam nii roosiline pole.Kas sellisele pakutakse ka taha mingit tugevamat vedrustust eraldi ,võrreldes standardiga ja kui nii ongi kas sul ka siis miski tugevam.
Rasked koormad jah jubedad igatahes ,igas mõttes ,lükkavad oma tõstukitega alused sisse ,rattakoopad kõveraks jne jne .Süütuid,kergeid asju ja palju tore sõidutada.
Aga eks peab sellest kõigest, üle saama vist. :D Et masin säiliks ,oleks endal hea jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 19:45 
Kasutaja avatar

Kahjuks ei ole eriti valida,mida tassida ja mis koguses.Sellesuhtes,et pannakse peale ikka niipalju kui mahub.Kindlasti on ka mingi piir.
Aga kui ma jään endale kindlaks ja ütlen,et üle 1,5t peale ei pane,siis võingi oma bussiga maja ees seista ja seda silitada,sest tööd ei oleks ja kütust osta ei saaks,kuna poleks ka raha :D
Vedrustust pakub tavalist ja kangemat...L3 keretüübil ongi tugetatud vedrustus.Nagu ma vist ka enne kirjutasin siis oli mõttes ka võtta õhkvedrustus..aga kuna renault selle pidi tootmisest ära võtma(liiga palju probleeme),siis ma sellest loobusin.
Eks üldkokkuvõttes tuleb jah,leida see harmoonia auto ja koorma vahel..vaadata kas on odavam ja kasulikum ise kogu koorem ära viia või lasta mõnel sõbral ka kopika eest miskit tassida,samas enda autot natuke säästes :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 336 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis