Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 47 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Sierra 89a – SporteditionE
PostitusPostitatud: 29.01.2011 20:28 

See on vist teine auto üldse, mis mulle mattmustana meeldib. Muidu ma suur fänn sellel pole. Päris kena

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 22:46 
Kasutaja avatar

Väga kõva töö ära tehtud :hail
Mis stange see selline on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 22:47 
Eliit

Läti tuuning

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 20:54 

Stange on jah vist lätikas, aga mina ehitasin sellele veel need nn küljed ja lasin seespoolt mingisugust spetsiaalset vahtu täis;)
Vaht muutis stange kohe tugevaks

Stange ise paistab suht orig. Rs`i moodi olevat, s.t on selle järgi tehtud Sierradele.. pole mingi ise aretis ühesõnaga, Sirrale mõeldud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 22:05 
Kasutaja avatar

Heh ja tegidki ära :) ...väga kuri tulemus jäi :rokib :rokib ...meeldib.Edu siis edaspidistes tjuunimistes :D

..:: Bmw E30 320it -89 1:36 ::..
..:: Citroen Jumper L4H2 -17 ::..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 22:31 

Väga hea näeb välja .

Mingeid valukaid ei ole plaanis alla panna? Sry kui juba küsitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 22:41 
Kasutaja avatar

Kas sina ostsidki mult selle tjüüning stange ära?

Muidu tubli töö, sitast said saia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 23:15 

Sierra muidu läbinisti kole ja rõve, aga sellises seisus on tegu jälle väga toreda talve masinaga!
Värv sobib ideaalselt ja ka stange on esimene päris kena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 02:55 

usku kirjutas:
selle kolmese olen ma endiselt valmis ära ostma :) nii et kui meelemuutus tuleb, kolista e-mail vms

Hetkel rahavood niipalju vaikselt liiguvad, et kolmekat ei ole enam vajadust müüa :D Et jah, neid rulle liigub suht kenasid ja orig. korras, aga selle auto puhul maksab see, et praktiliselt uus on oma 55 000km läbisõiduga :)
Ja nüüd kui tuli euro, siis see ~3800.- eurot on kuidagi nii väike summa selle rullika eest et jah, väga kurb sündmus oleks kui müüks:(

Soovitan Saksa turul silma peal hoida ja ise tuua( või lasta tuua, aga nii vana autot ostes, peaks ise üle vaatama ), võibolla veel midagi leidub;)

taunusmees kirjutas:
Heh ja tegidki ära :) ...väga kuri tulemus jäi :rokib :rokib ...meeldib.Edu siis edaspidistes tjuunimistes :D

Aitähaitäh, eks see must rullikas lihtsalt sümpatiseeris raskelt, plaan on ka millalgi xenonid muretseda ;)

Paks1 kirjutas:
Väga hea näeb välja .

Mingeid valukaid ei ole plaanis alla panna? Sry kui juba küsitud.

Tänud,
Mõtleme siin, et võiks lasta plekid laiemaks keevitada.. valukaid ei osta vist:)

offline kirjutas:
Kas sina ostsidki mult selle tjüüning stange ära?

Muidu tubli töö, sitast said saia.

Mina ostsin jep, aga ega kui algmaterjal väga kustunud oleks olnud, siis poleks otstarbekas ka seda autot teha olnud;) Meie kasuks aga poldud seda Sirrat kasutatud nagu tavaliselt Sierrasid kasutatakse.. tagaveline auto ja ikka sihtotstarbeliselt:)

Hydration kirjutas:
Sierra muidu läbinisti kole ja rõve, aga sellises seisus on tegu jälle väga toreda talve masinaga!
Värv sobib ideaalselt ja ka stange on esimene päris kena.

Minu arust näeb ka orig. korras Sirra hea välja, nt. see vanaisa 50k sõitnud Serraaa;)

Pilt

Pilt

Aga muidu tänud;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 10:50 
Kasutaja avatar

Krt kus on ikka kaunid pillid sel suguvõsal.
Kõik nagu poeuued. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 11:25 
Kasutaja avatar

Pole lihtsalt sõnu, kõige pealt E30 mis näeb välja nagu vabrikust tulnud. Et sellest veel vähe oleks, näevad mu silmad kindlasti Eestis kõige korralikuma ning tehase konditsioonis E34´ja. Saanud nendest ´´hämmingutest´´ üle. Rullin ma lehekülge alla ning näen just sellist isendit mis sobib ideaalselt Streetrace.org foorumisse. Mattmust Sierra oma lakitud esi suundadega ning millel taga tume toonklaas. ( Aga see-eest näeb ka see eksemplari oma algsest konditsioonist igati uhke välja, seda enam et raha sinna maetud minimaalselt ) Hakates antud teemast väljuma, otsustan ma ka viimase lehekülje postitused läbi sirvida. Ja siis.... Vanaisa heleroheline Sierraari, täpselt selline mida nägin 87a. Saksa autoajakirjas. Läigib, ilma roosteta, täiesti originaal. Ning näeb välja kui uus auto.

Kadedaks teeb, kadedaks teeb... selline autopark juba on nii mõndagi :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 19:56 

offline kirjutas:
Krt kus on ikka kaunid pillid sel suguvõsal.
Kõik nagu poeuued. :hail

Ford pole enam kahjuks nii poeuus kui pildil, sest vanaisa on seda jõudnud kraapida ja tuledel mõrasid sisse sööta( need tuled jms nipet-näpet kõik tehtav õnneks ), aga muidu on endiselt täitsa vaadatav ;) Ütleme nii et kõiki autosid ei jõua päästa
Ideaalis vajaks see heleroheline Sierra korralikku korrosioonitõrjet, et ka sellise kerega säiliks, mis sest et vanaisa sellega vb kord nädalas liigub:)

andres393 kirjutas:
Pole lihtsalt sõnu, kõige pealt E30 mis näeb välja nagu vabrikust tulnud. Et sellest veel vähe oleks, näevad mu silmad kindlasti Eestis kõige korralikuma ning tehase konditsioonis E34´ja. Saanud nendest ´´hämmingutest´´ üle. Rullin ma lehekülge alla ning näen just sellist isendit mis sobib ideaalselt Streetrace.org foorumisse. Mattmust Sierra oma lakitud esi suundadega ning millel taga tume toonklaas. ( Aga see-eest näeb ka see eksemplari oma algsest konditsioonist igati uhke välja, seda enam et raha sinna maetud minimaalselt ) Hakates antud teemast väljuma, otsustan ma ka viimase lehekülje postitused läbi sirvida. Ja siis.... Vanaisa heleroheline Sierraari, täpselt selline mida nägin 87a. Saksa autoajakirjas. Läigib, ilma roosteta, täiesti originaal. Ning näeb välja kui uus auto.

Kadedaks teeb, kadedaks teeb... selline autopark juba on nii mõndagi :hail

Väga sügav kommentaar, kõik on õige:D
Ega selle autopargiga on ka tegelikult nii, et omada on suhteliselt ebamugav.. ühesõnaga kui neid ei oleks oleks halb ja kui need olemas, siis ka nagu veidi tülikas, koguaeg mõtle kuhu neid panna jne:) Aaga no parem vist ikka kui olemas on.. see väike raha kuluks niisama näppudevahelt ma usun.. suht kiirelt
Tänud heade sõnade eest ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 21:35 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Bemmidest saaks mingi EBK lingi või midagi visata? No enam ei leia :D .
Muidu jah kõik uhke.

http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=60238

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 23:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Räägi sellest värvimisest. Mis värv on? On's aru ka siis saada vöi, et rullliga tulistatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2011 00:28 

Räägin ;) On ikka aru saada, selline tekstuurne, aga samas ühtlane ja kena pind on 8) ise oleme sellega väga rahul.. tuli täpselt selline mida ootasime :twisted:
Eks kui endal on suurem huvi värvima hakata vms, siis saab lähemalt pilti teha:)

Värv on ostetud Viimsi ehituspoest ja kannab nime Spekter:P Lisaks põhivärvile on vaja ka krunt alla kanda.. mina vähemalt kandsin
Vahepeal oli Viimsis see pood kinni inventuuri tõttu ja siis uurisin ka mõjalt, sest natuke jäi värvi puudu.. mida polnud oli aga värv, väga vähestes poodides on seda värvi( lõpuks pöördusin otse maaletooja poole ja tore inimene oli, aitas meelsasti )

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 47 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis