usku kirjutas:
selle kolmese olen ma endiselt valmis ära ostma

nii et kui meelemuutus tuleb, kolista e-mail vms
Hetkel rahavood niipalju vaikselt liiguvad, et kolmekat ei ole enam vajadust müüa

Et jah, neid rulle liigub suht kenasid ja orig. korras, aga selle auto puhul maksab see, et praktiliselt uus on oma 55 000km läbisõiduga
Ja nüüd kui tuli euro, siis see ~3800.- eurot on kuidagi nii väike summa selle rullika eest et jah, väga kurb sündmus oleks kui müüks:(
Soovitan Saksa turul silma peal hoida ja ise tuua( või lasta tuua, aga nii vana autot ostes, peaks ise üle vaatama ), võibolla veel midagi leidub;)
taunusmees kirjutas:
Heh ja tegidki ära

...väga kuri tulemus jäi

...meeldib.Edu siis edaspidistes tjuunimistes

Aitähaitäh, eks see must rullikas lihtsalt sümpatiseeris raskelt, plaan on ka millalgi xenonid muretseda

Paks1 kirjutas:
Väga hea näeb välja .
Mingeid valukaid ei ole plaanis alla panna? Sry kui juba küsitud.
Tänud,
Mõtleme siin, et võiks lasta plekid laiemaks keevitada.. valukaid ei osta vist:)
offline kirjutas:
Kas sina ostsidki mult selle tjüüning stange ära?
Muidu tubli töö, sitast said saia.
Mina ostsin jep, aga ega kui algmaterjal väga kustunud oleks olnud, siis poleks otstarbekas ka seda autot teha olnud;) Meie kasuks aga poldud seda Sirrat kasutatud nagu tavaliselt Sierrasid kasutatakse.. tagaveline auto ja ikka sihtotstarbeliselt:)
Hydration kirjutas:
Sierra muidu läbinisti kole ja rõve, aga sellises seisus on tegu jälle väga toreda talve masinaga!
Värv sobib ideaalselt ja ka stange on esimene päris kena.
Minu arust näeb ka orig. korras Sirra hea välja, nt. see vanaisa 50k sõitnud Serraaa;)

Aga muidu tänud;)