Votex kirjutas:
Kas see ongi see Pioneeger, mida tahtsid mulle laenata, kui mul Blaupunkt otsad andis?

Hallscorpio, aga pane HelloTitty peale siis, tahaks ka näha, kuidas välja näeb

.
Jah, seesama see oligi:P
OliverV kirjutas:
mingi väike leegikleps võiks siis ka olla küljel?

corbe kirjutas:
Ja suur nike kleeps tagumisel aknal näiteks

Siis ikka tunnete üksteist ära linna vahel, ega muidu ei saa ju aru
Ei, mõtlesin rohkem nagu suurt DC kleepsu või näiteks Monster Energy oleks ka päris änksa.
No kammoon, kaks väikest kleepsukest elate üle, eriti kui on sellised normaalsed väikse piirjoonega ühevärvilised asjad, mitte mingid üübersuured ja üübervärvilised kleepsud. Ning kui kleepsu kui kleepsu valiku osas midagi öelda, siis võib öelda ka seda, et igal inimesel on oma maitse. Mina panin selle sinna rohkem pulli pärast, saab ju alati maha võtta. Ega see ei tähenda seda, et ma laksult mingi omasooihar oleks või et mängiks kodus nukkudega.
marten. kirjutas:
Ostsidki auto sellel põhjusel, et see LED-tulesid täis panna, muutub päris rõvedaks juba imo:D
1. Palun õpi natukenegi lausesõnastust.
2. Ei ostnud autod, kui lugeda viitsid, võtan isa vana auto ette, millega tema 11a. tagasi pulli tegi.
3. Reaalsuses näevad need LED'id paremad välja(jah, tean, et loll on see kes vabandust ei leia, aga siiski, hetkel on tõesti nii) ning öösel on ikka valgete LED pirnidega kuradi valgem kui nende tavaliste kollakate pirnidega. Rohelised on lihtsalt selleks, et teha midagi teistest teistmoodi. See kui inimesed endale siniseid ja punaseid LED'e topivad on normaalne, kuna inimesed sellega harjunud ja selle kallal on juba mölisetud, seega ei teegi enam keegi sellest välja. Rohelist lahendust ma ei tea, et kellelgi oleks, seega otsustasin midagi uut katsetada.
4. Kas härivad üldiselt LED'id või värv? Hetkel olen aru saanud, et LED pirnide vastu probleem. Kas tõesti oleksite siis vait, kui paneksin kõik lahenduse sama moodi, ainult et tavapirnidega ning roheliste filtritega? Mõelge selle üle.
Agajah, mõnus koht see SR:D Hea, objektiivse suhtumisega inimesed xD