Kuna eelmine nädal sai sõit Keila-Joale ette võetud eesmärgiga saada sugulase E34 esitiiba Carway lammarist, kasutasin võimalust ja soetasin sealt puuduoleva tagavara ratta jaoks E39 originaalvelje. Eile käisin siis autoga töökojas. Üks esirehvidest oli kahtlane närakas juba alla pannes, mõni aega tagasi selgus ka, et on külgseinas lohk sissepoole ja veidike väristab teel. Siis sai ette võetud töö, et esirehvid ringlusesse, vigase rehvi viskasime minema, korralikust tegime tagavara ratta ja ette alla läksid mingisugused pruugitud Continentali lamellid, peaasi et sügiseni kestavad.

*Vaatasin, et selline velg ju täiesti sobib autole ja sealt arenes edasi mõte, et terve talvevelgede ring osta selliseid autole. Kuna kulud on suured olnd pole suvevelgi veel suutnud mõistlikke osta, aga tahaks siiski mingit normaalset suvevelge kunagi, meeldima on hakanud Rondell Type 58. Praegu autol all olevad TSW veljed siis lähevad ehk millalgi müüki, kuna ei meeldi eriti.

Siin siis juba valmis tagavara ratas pagasnikus ootamas, juhuks kui selle järele peaks vajadus kunagi tekkima. Pisut julgem tunne ikka sõita.
Lisaks sai auto täna ka endale uue õhufiltri ja vasakpoolse udutule pirni. Viimasel ajal neid pirne ikka siin seal läbi põleb, ei kujuta ette millal neid viimati vahetati. Igatahes olen pannud juba mõlemad uued esimesed udukad, tagumise vasakpoolse piduritule pirni ja mõlemad tagumised suunad. Ma loodan, et kuskil elektrisüsteemis pole mingit "kala" peidus mis pirne sööks.
*Nüüd oleks lähiajal plaanis kohe kaks suuremat hooldust veel teha, vanos ja esimesed amordid. Kahjuks ma ei suuda otsustada, kummaga oleks kiirem. Sain küllaltki hea pakkumise amortide vahetuse suhtes ja praegused amordid on lihtsalt väga otsas, õli seest välja pressitud ja kolvid suht põhjas ka omadega. Kuna palju liiklemist toimub mul mööda Keila-Haapsalu maanteed, siis kes seda sõitnud on teavad, et tegu pole just kõige siledama teega. Amordid lööke leevendama ei anna siis pole see sõit ka mugavamate killast, pealegi see liigne põristamine tüütab ka ära.