viimasest postitusest on ikka mõni aeg möödas nüüd, aga toimunud midagi ikka on. oli vaja kiiruga auto sõitma saada, seega sai LÕPUKS uus küljekarp külge keevitatud, ehk see mida ma alguses teha tahtsin, kuid mul polnud karpi kuskile külge keevitada. aga tuleb mõelda positiivselt KÕIGEST teine külh on veel ja see tundub veel hullem olevat

aga töö on nüüd õnneks tuttav. uus küljekarp on ise painutatud lehtmetallist, seega selle sobitamine oli paras kompromisside leidmine, auto ise on ümar kuid karp on sirge. aga valmis sai see pool.
suvised reisimised on siiski vaja ära teha ja kes siis bussiga rändab
aga kuna see happekrunt muutis auto välimuse rääbiseks, pidin ma seda millega arvelt kompenseerima.
Low Enough???
küljekarpi ka siis paremini näha, ise olen tulemusega täitsa rahul, minu arust näeb parem välja kui originaal.
vedrustuse poolepealt olen vigadest õppinud, ei lõiganud vedru õigesse mõõtu(ÄRGE KUNAGI LÕIGAKE VEDRUSID LÜHEMAKS, KUNA ENNAST MA OLEKS PEAAEGU TÄNU SELLELE ÄRA TAPNUD) vaid otsisin lammarist sobiva. võtsin originaal vedru kaasa ja otsisin lühema kuid KÄETUNDE järgi sama jäiga vedru, milledeks osutusid vw polo( ei tea mis aasta) tagumised vedrud. need on parim leid, kuna need on piisavalt pehmed et ei viska autot lendu, kuid piisavalt jäigad et amort põhja ei lööks. ja täpselt see kõrgus nagu vaja. maksid kõigest 13 euri. Turu tänaval rööbastes käib sumps vastu maad, niiet sellest madalam ei ole enam tartus sõidetav. hea on see et originaal amordid on kasutatavad, seega pole vaja udupeeneid coilovereid.
aa üks asi tuli veel meelde seoses auto madaldamisega, nimelt uut küljekarpi tegin siis kui tagasilda all ei olnud, ja kui autot madaldama hakkasin, siis selgus et ma ei jätnud torsiooni vardale välja tõmbamiseks kohta, mis originaal karbil olemas oli, seega relakas kätte ja lõikasin alla nurka ümara ligipääsu sellele vardale ja keevitasin augu kohale korraliku kumera pleki lapi, pildi vb panen hiljem.