krss kirjutas:
urmaskülgkorv kirjutas:
täna sai siis veel esi tulesid timmitud natuke mustemaks veel seest värvitud ja väike LED-i tuuning kah homme saab pilte (loodan ,et jõuan teha)
Tõesti tule taevas appi. Peitsid tõrvaga tagatuledes pragusid või oli tõesti nii pleekinud? Enne oli stiilne vanakool, nüüd on samasugune wannabe ront, mida pool linna täis on. Lihtsalt kurb vaadata, kui pedereerimiseks korralikke toorikuid kasutatakse... ei soovi küll halba, aga loodetavasti koolitatakse Su maitset EV aktsiate ostmise abil... aga noh, peamine et ise rahul

Eh Põlvas pole niipalju autosidgi, et poolt linna täis saada. Taevas sulle vaevald appi tuleb, veelvähem ta su maitset paremaks muudab(sinu maitsemeel on minuarvates sitt, minu oma võibolla sinuarvates

).
Vaevalt, et ned tuled nüüd auto lõpplikult ära rikkuvad. Olen selleautoga sõitnud ja tean kui pees ned tuled alguses olid, nüüd on tuled timmi aetud ja toimivad. No ja kui tuledega juba tegutseti siis prooviti ka natuke lede. Mis seal siis niihalba on?
Muide ned tagatuled ei ole enam autoküljes ja ned olid juba kellegi eelmise tjuunitud. Aga mulle meeldivad
Minuarvates ned tuled ei sobi ka sellele autole, aga sellepärast ei pea hakkama mingit koolitus jama aksjatega ajama.