Kusjuures hetkel saab täitsa 20 sajale hakkama aga kui mootor töötaks nii nagu peab siis saaks vb liitri alla ka ja see mootor ei paista eriti keeruline kui endal pealehakkamist on

Ja noh sellise kaaluga ja mootoriga ei loodagi,et hakkab soojade ilmadega alla 15 sajale võtma
Aga soovitage kuhu diagnosti minna tallinna / keila / haapsalu kandis ja palju see maksma umbes läheb,siiamaani pole veel ühegi autoga diagnostis käinud ja ilma dignostita korda saanud aga selle v12-nega ilma vist ei saa

EDIT: Kütusekulu kohta tahtsin öelda,et eelmine talv omasin E34 535 manuaali ja sellega tuli kulu suurem ning enne seda E34 525 125kw atm millega oli suvel sammuti mingi 15 linn ning kevadel 2011 oli veel E34 520 95kw millega tuli mingi 11 kanti kulu ja siis enne 750-i oli 525 141kw millega tuli ka kulu kuskile 16 kanti,et pole see paar liitrit hullu midagi päris palju kaaluva auto ja 12 silindri kohta millest igasilinder tahab bensiini saada

Ja kui täitsa timmi saab tehniliselt siis jääb see kulu samasse kanti nagu mul 525 141 kw-iga oli ma eeldan,seega elab üle ning sõidumõnu / mugavast ei anna võrreldagi rida kuuega ja E34-jaga mitte,et ma ütleks,et E34 oleks halb auto aga lihtsalt E32ga kuidagi parem sõitta või tundub ainult aga seeselleks,maitse asi rohkem