Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mercedes-Benz 230CE 1989 RevoP
PostitusPostitatud: 31.05.2012 07:42 
Kasutaja avatar

Mina näiteks arvan , et naisterahvad lõhuvad autosid palju rohkem :D
Kui näen auto24 kuulutust , et naisterahva käes olnud auto siis väga ostma küll seda ei kutsu.
Kindlasti on ka neid naisi kes sõita oskavad ja pedereerivad oma autode kallal nagu enamus mehi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 07:58 
Kasutaja avatar

Tean naisi kes näiteks ei tea kuidas nende auto kapott lahti käib, või näiteks ei oska tankida. Kindlasti lasevad nad hooldustega üle, kuna ei tule sellepeale lihtsalt, vahest kui midagi alt ära kukub ja kui on töökojas korralikud inimesed siis avastatakse et õlivahetus ala kaks välpa üle ja piduriklotsidest järgi ainult metall ja muud sellist. Naisterahva kasutuses olev auto on minujaoks suht turn off ikka. Ja võttes lahti esimesed pildid su autost siis, vatti on ta saanud küll, selle SportivnõiPranaka on ka see naisterahvas sinna külge kruvinud? Aga muidu kui vaeva näha palju, siis võib sellest saaba väga huvitava ja mõnusa masina, kui raha/jõud/tahtmine osta ei saa. Edu ja muretuid kilomeetreid masinaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 08:42 
Kasutaja avatar

See naisterahva auto teema on jh bullshit ,mul tädi omab diisel mitsubishit ,see talv hakkas auto jamama ,ei käivitunud ,puterdas jne ,küsisin millal küttefilter ,eelsüüteküünlad vahetatud ,tal polnud aimugi sellest .Teemasse ka see Mercedes on iseenesest kena ,kui suudad teda hoida ja vältida seda mis su Opeliga toimus ,siis on hästi .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 13:44 

Õnneks no automaat käigukast, aga manuaalidel sidurid nii läbi, naised libistavad sidurit nii mis kole :D ja edu sulle Revo Pihu :D Ma ei saa aru kust sa seda raha võtad, et endale auto said soetatud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 18:04 
piip06 kirjutas:
Õnneks no automaat käigukast, aga manuaalidel sidurid nii läbi, naised libistavad sidurit nii mis kole :D ja edu sulle Revo Pihu :D Ma ei saa aru kust sa seda raha võtad, et endale auto said soetatud :D

Eks ma näen ka raha kallal vaeva:)
Aga ma tean kuidas selle autoga on sõidetud kuna see oli mu sugulase auto:)
Töö toob selle.

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 18:07 
Vanaisavecu kirjutas:
See naisterahva auto teema on jh bullshit ,mul tädi omab diisel mitsubishit ,see talv hakkas auto jamama ,ei käivitunud ,puterdas jne ,küsisin millal küttefilter ,eelsüüteküünlad vahetatud ,tal polnud aimugi sellest .Teemasse ka see Mercedes on iseenesest kena ,kui suudad teda hoida ja vältida seda mis su Opeliga toimus ,siis on hästi .

Sorry aga mul pole opelit olnud ja ma pole revo pehlak:D

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 18:09 

RevoP kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

Kui pole Opelit olnud, kus tead siis ,et Opel auto pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 18:12 
Niisiis täna sai ostetud uus vasakpoolne esitiib,suunatuli,esiklaas tulekul.
Vaja oleks veel vahetada siis süütelukk ja klapikambri tihend ja ülevaatusele minek:)
AA suverehvid peab kah alla viskama:D
Varsti tulevad ka uued pildid.Istmed oleks ka vaja ära pesta kuna niiskus teeb oma töö aga õnneks pole asi nii hull.

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 18:14 
l3gion kirjutas:
RevoP kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

Kui pole Opelit olnud, kus tead siis ,et Opel auto pole?

Sest ma olen kõrvalt näinud mis nendega on ja ei meeldi siuke masin.
Monzad ja SEnaatorid veel.

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 18:21 
Kasutaja avatar

Mind ikka huvitab, keda sa petsid, kas tõesti oma sugulast petsid :O

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 19:33 
Kasutaja avatar

Fakk jätke mees rahule. Närvi ajab see sr.orgia siin vahel ikka. Mina ei usu et see Revo Pehlak on. Ja kui ongi siis mis on? Ega ta ju pole TEID petnud praegu, las ta siis teeb oma teema kui ta ongi SEE Revo Pehlak. Kui siin eelmisel lehel mõni mees ütlesgi et mingi x oli SELLE Revo Pehlaki kasutaja siis miks siin plõksida? OT over and out!

Teema algatajale: suht sara näeb välja praegu :D Aga olen näinud ennemgi et on selline sara ja VÄGA odava rahaga tehakse auto siledaks ja ilusaks. Ning mesad on ju teada need kallimad autod :) Aga edu ja paksemat rahakotti ;) Jään huviga teemat jälgima :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.05.2012 20:05 
DarkZitron kirjutas:
Fakk jätke mees rahule. Närvi ajab see sr.orgia siin vahel ikka. Mina ei usu et see Revo Pehlak on. Ja kui ongi siis mis on? Ega ta ju pole TEID petnud praegu, las ta siis teeb oma teema kui ta ongi SEE Revo Pehlak. Kui siin eelmisel lehel mõni mees ütlesgi et mingi x oli SELLE Revo Pehlaki kasutaja siis miks siin plõksida? OT over and out!

Teema algatajale: suht sara näeb välja praegu :D Aga olen näinud ennemgi et on selline sara ja VÄGA odava rahaga tehakse auto siledaks ja ilusaks. Ning mesad on ju teada need kallimad autod :) Aga edu ja paksemat rahakotti ;) Jään huviga teemat jälgima :)

Hetke seisuga tundub jah natuke kurva võitu aga eks ma üritan ikka teda korda teha ja hoida:)
Revo pehlaku kasutaja on lihtsalt REVO.

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 20:05 
mkb kirjutas:
DarkZitron kirjutas:
Ega ta ju pole TEID petnud praegu,

:uhoh et siis oleks po**ui?

Kuigi ei saa aru küll, on see siis kadeti-petis-revo või ei :D .

Mida ma tegema peaks et te ei arvaks et ma REVO PEHLAK OLEN!

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 20:07 
360 kirjutas:
Mind ikka huvitab, keda sa petsid, kas tõesti oma sugulast petsid :O

Kuule mida iganes mitu korda ma ütlema pean et ma pole revo pehlak!!
Mu facebook on Revo Pihu vaadake kõik kes arvavad et ma olen pehlak:(

Üles

PostitusPostitatud: 31.05.2012 20:08 
Kasutaja avatar

Tee kanal2 erisaade ja ilmuta end avalikult. :hail

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 41 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis