Harri_K kirjutas:
Tänaval oma naise tunned selle järgi ära, et ta on lihtsalt kõige küürakam, punnilisem ja väärakam?
Tegelikult mul vanaisal on sama teema, et ei tunne oma autot ära, ta on küll 78 aastane, aga ei teadnud, et nii noorelt selline asi juba olla saab(su vanust vaadates). Ma mõtlesin siiani, et ta teeb nalja, aga tundub, et ta pole oma murega üksi, muidu sõidab täitsa ilusti liikluses(et täitsa seniilseks ei peetaks teda nüüd).
Eks sarkasm ja iroonia on toredad asjad küll a seda vaid siis, kui neid õiges kontekstis kasutada. Iseenesest on muidugi tore, et paljude tublide inimeste jaoks on naised ja autod samaväärsed objektid, mida omada ja millega uhkustada. Paralleelide tõmbamine on ses suhtes isegi mõistetav, et enamus irmsate tegijate tjüünitud hallimassikulgureid on sama imetabaselt eripärased, kui enamus tjüünitud peibesid. Lastekoduveljed - lastekoduvõltsripsmed, lastekoduspoilad - lastekoduallapuusateksad, lastekodusportsumpa - lastekodugeelküüned etc.
mina sinust kenasti saan aru, mulla ka ei meeldi hallimassi auto, ja kui oli Lancia Thesis olen väsinud vastama miks ostsin selle peldiku, nagu oleks nende raha eest seda teinud