Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: BMW 330d 09/1999 Raitz87
PostitusPostitatud: 19.08.2012 00:16 
Kasutaja avatar

POZ kirjutas:
rasmustihomirov kirjutas:
Rääkisin sulle kohe ära head-vead. Ma leian, et sellise auto, sellise hinnaga ei tohiks olla väga paha. Tõesti, need tiivaääred, kurat, need jäid kahe silma vahele täielikult. Kuid muidu, väga heas korras, mootor käib kui kellavärk. Mootor ja kast jne ideaalses seisukorras. Eks ta ole ka 10+ aastat vana auto ka :) Ma leian, et see on ilmselge, kui mõni viga. Auto oligi ideaalses seisukorras arvestades mis seal teisi pakkuda oli. Olen siin foorumis toonud tsirka 20-le inimesele autosi. Kõik neist on jäänud rahule ei ole probleeme ega midagi. Ja kui auto kätte said siis veel helistasid ja tänasid kui hea auto said nii hea rahaga;)

Tiivaääred jäid kahe silma vahele??? Ainuke vabandus oleks see, kui sa käisid tugeva paduvihmaga ja pimedas seda autot vaatamas.
Mõlemad esimesed tiivad on teist tooni ja täiesti krobelised. Nagu keegi oleks rulliga vms neid värvinud.
Lisaks ega ju tagastange vigastust ega ka katkist esiklaasi ei näinud?
Raivo võis ju sulle kättesaamise eufoorias tõesti helistada ja tänada aga tegelikult oli ta ikka pettunud, kuna asi ei olnud päris see, mida lubati ning suure tõenäosusega ta Sinu teenuseid edaspidi ei kasuta.

See on tõesti imelik, et selliseid viga nagu katkine esiklaas jne ei mainita. Eks temal oli põhiline, et saaks auto rekka peale ja raha kätte. Ja kuidas üldse saab väita, et mootor ja kast heas korras. See et käima läks ja liikuma hakkas tähendas kohe heas korras või käidi kuskil diagnostikat ka tegemas jne? Ma olen küll alati isegi kõik 1cm mõlgid üles lugenud, et pärast mingit arusaamatust ei oleks. Kui võimalik siis ka diagnostika autole kohapeal (mõne masina jaoks sellised seadmed olemas), kuigi ega see ka 100% auto seisukorda ei näita ja proovisõit ikka ka. Muidugi rekkaga järgi minnes ja arvelt maas masinaga on see keeruline (kui müüjaks eraisik), platsidel enamasti on siiski mingid proovisõidu numbrid ka. Kui niiöelda tagasisõitmise meetodil tuua, siis vähemalt saad numbrid enne ära teha ja proovisõiduks külge kruttida. Üks asi on loomulikult see, et odava raha eest ei saa uut autot, aga teine asi ikka see kui vead konkreetselt rääkimatta jäetakse.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2012 01:04 
Kasutaja avatar

Raitz täna just helistas et bemm jälle katki :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2012 12:57 
Kasutaja avatar

Larry530i kirjutas:
Mis see nn. hea hind siis on?Leedust saab samasuguseid mingi ala 3-4 kiloga ju :o

Sinna suurusjärku ta jäigi!

Dinks kirjutas:
Väga kena kuut, PFL E46 on ikka väga muheda välimusega. :)

Tänud, ise endale meeldib ka PFL rohkem mingil põhjusel.

GTIDriver kirjutas:
Kena kopikas kulub sellise käestlastud isendi ülesehitamiseks.

Väga palju ei tohiks kuluda, kuna ise teen kõik ära- värvin, vahetan klaase, teen remonditöid ja varuosi saan ka veel kommiraha eest 8)

dellu kirjutas:
Müstiline kirjeldus tõesti, mulle hakkab juba tunduma et mu sõbrale tõi ka nii 7-8a tagasi tema auto :D
Siis ka treilavend pidi üle vaatama, jutt samasugune, et täitsa ok. Tegelikkus oli aga see, et Mäepealse ARK ees maha aetud auto mootorist olid Laki tänaval juba õli väljas. Plokis pragu sees jne. See oleks ikka kohapeal pidanud ka lekkima, siin vist sõber ka kohe üle ei vaadanud.
Ise küll auto kõrval iga väiksemagi kriimu telefoni teel ette lugenud, et pärast jama poleks. Mootori sisse jne tõesti ei näe, aga kui proovisõidu ka vastu peab, siis vast kohe laiali ei lähe. Aga kui isegi roostes tiibasid kirja ei panda, siis ei tea. Täna nägin isegi ära, kui Murelist paar korda läbi sõitsin (kaugel platsil loomulikult, uurima ei läinud).
Aga mis Passatist sai? Kuulutus oli ju stiilis et välismaale tööle ja naisele väikest autot vaja või see ongi väike auto?

Astu teinekord läbi, siis tean ka nägupidi siinset rahvast. Passatist niipalju, et Sain Alfa 164 müüdud ning müügikuulutus jäi üle, seega sai tühikoht täidetud Passatiga. Ning oh imet, tuligi üks ostja, kes soetas ta 3500€ eest sedasi, et muusika, coilid, 17" veljed jäid veel minule. Sest kui aus olla, seda raha see auto küll väärt ei olnud! Mitte et oleks rääbis olnud.
See müügilause oli mu e39 kuulutuses, kuna too masin sai ostetud sedasi, et 2 tunnipärast oli vaja sõituminna ja suurt valikut ei olnud. Muidugi ilmnesid sellel pärast väga huvitavad vead :( Mistõttu müügiga oli kiire.

rasmustihomirov kirjutas:
Rääkisin sulle kohe ära head-vead. Ma leian, et sellise auto, sellise hinnaga ei tohiks olla väga paha. Tõesti, need tiivaääred, kurat, need jäid kahe silma vahele täielikult. Kuid muidu, väga heas korras, mootor käib kui kellavärk. Mootor ja kast jne ideaalses seisukorras. Eks ta ole ka 10+ aastat vana auto ka :) Ma leian, et see on ilmselge, kui mõni viga. Auto oligi ideaalses seisukorras arvestades mis seal teisi pakkuda oli. Olen siin foorumis toonud tsirka 20-le inimesele autosi. Kõik neist on jäänud rahule ei ole probleeme ega midagi. Ja kui auto kätte said siis veel helistasid ja tänasid kui hea auto said nii hea rahaga;)

Kui aus olla, siis ma ei mäleta küll ühtegi juttu vigadest, või olin ise nii elevil, et ei pandud tähele. Sa lugesid ette ainult varustuse ja ütlesid, et heas korras ning hilisemal vestlusel ütlesid, et vaatad masina üle ka veel. Kuid see selleks! Lihtsalt ootused olid suured. Reaalset võttes sain pea 3000€ eest 10+ aastat vana pemmi, mis on oma hinda väärt. Nagu ma ennist ka kirjutasin, ma ei virise, olen rahul! Muidugi tänasin, sest tänud tuleb ikka ölda teisele tehtud töö eest, elementaarne ju!

jaagok kirjutas:
no nüüd teeema ka olemas. nägin sind Kiltsis eelmine nv ja siis vaatasin et lubasid ju e39 osta aga näed mis välja tuli :D
Muretuid kilomeetreid!

Ma sind Kiltsil ei näinudki... e39 530dA oli aga selle müüsin üsna ruttu maha, kuna ei olnud just kõige õigem valik
Pilt

Ands kirjutas:
Pigem on asi ikka niipidi, et kui müüja kirjutab, et auto on ideaalses korras, siis ootaksi ideaalses/heas korras autot. Vahet pole, on see odav v kallis.

prelude20 kirjutas:
See ju tüüpiline odavama otsa e46. Suur paanika , et loeti vead üles.
Küll saab korda ja meelepäraseks. Põhiline et hind oli vastav.

Jätaks selle teema nüüd sinna paika!

-lost- kirjutas:
Raitz täna just helistas et bemm jälle katki :uhoh

Leho, ära asja nüüd üle ka pinguta, lihtsalt töökäigus leidsin ühe vea, mille peale ma ei tulnud seda etteplaneeides(üks lõdviku flantsi tihend, mida oli siis hea teha kui sl. kollektor maas)

Nii midagi teemasse kah:
Reedel saamudis uued poritiivad(V+P) ja muud nodi kah tiivad kokku koos jah.flantsiga ca 40€
Pilt

Uus vs. vana
Pilt

Sl. kollektori eemaldamine tunduvalt keerulisem, kui e39-l
Pilt
Pilt

Sai siis ka uute poritiibade proov tehud. Ütlen ausalt, et kartsin hullemat. Need odavad Taivaani tiivad istuvad üllatavalt hästi külge. Ainuke koht mis ei olnud hea oli see ots kapoti ja suunatule nurgas, abiks olid puutükk ja haamer ja asi korras. Paar pilti kah:
Pilt
Pilt
Mudugi vana tiiba oli ennem juba remondtud
Pilt

Auto juures on Kõige müstilisem see, et kogu kandevkonstruktsioon on roostevaba, kuid rooses on mingid kronsad ja kinnitused, kere täitsa puutumata!
Pilt
Nüüd siis aeg värvima hakata detaile!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2012 21:13 

Olgu:) Lihtsalt, et kellelgi miskit arusaamatuks ei jääks siis selgitasin:) Aga edu ja jõudu !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 18:06 
Kasutaja avatar

Oled sa kindel,et masin Saksast pärit?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 18:53 
Kasutaja avatar

Ilmas on vaid see kindel mida ise näed ja katsud. Edasine on kuidas on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 18:58 

Inimene teadis kust auto pärit-Leedu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 19:47 
Kasutaja avatar

Esimeses postis ta väidab,et sai selle Saksamaalt!Ilmselt siiski ei teadnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 20:02 

Siiski teadis, ma ei teadnudki, et kui inimene tellib täna auto saksast ja öösel juba kätte saab:D Saksa paberid olid lihtsalt:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 20:27 
Kasutaja avatar

Saksa vabriku pill see, Usutavasti mõned aastad ikka peale väljalaske aastat on ta saksas olnud, siis ikka saksa pill. Rondiärikad ju müüvad tonnised raipeid ja väidavad et Saksast. ( on küll saksast, aga 20 aastat tagasi )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 20:45 

See auto on siiski Saksast. Kui mina talle tõin oli ta Leetu toodud 1.5 nädalat tagasi !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 21:00 
Kasutaja avatar

Selle 1.5 nädalaga võib nii mõnegi jupi maha keerata ja muid imevigureid teha.Ära kuuluta siis,et tood Saksast autosid,kui ise vead neid Leedust!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 21:39 

Siiski räägin ennist ostjaga läbi kust toon jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 21:55 
Kasutaja avatar

Minule ei rääkinud sa midagi,et Leedust.Juhuslikult trehvas masin millega Leedu poolel juba juttu on olnud mul.
Algul,ütlesid,et oled ise koha peal ja saad uurida(Saksas).Ise pildistad ja asjad.Lõpuks saadab mulle autoplus.lt lehel olevad müügikulutuse fotod.Aga see selleks.Selles teemas,me rohkem sellest ei räägi!Edu edaspidises BMW omanikul ja vahendajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2012 22:05 

ei olnud meil juttu alguses kust tuleb auto
sa ei olnud ka autot ostnud, lihtsalt küsisid, mina pakkusin, kui oleks asi hakkanud edasi liikuma, et oleks juba huvi jne ja lisaküsimused jne. siis ilmselgelt oleksin ma öelnud sulle, kust auto tuleb jne. Hetkel ma lihtsalt pakkusin sulle autot.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis