Vahepeal mõni uimab siis kipun jah selga vajuma aga eks seda juhtub harva.. kuna ma olen küll üks vähestest kes turu tn kiirust ei ületa

Ma ju ikkagi vahtralehega.. anna andeks
Igatahes.. kuna see nädal lõppes varakult ära, otsustasin, et vahetan seekord siis esisilla tala/raami(kuidas kellelegi) ära.
Kes ei tea või ei mäleta vahetamise põhjust, siis minu enda oma on ära mädanenud ja lappimisel pole lihtsalt mõtet, eriti kuna uue(teise mehe vana) silla sain 150 eegiga kätte, millel pole ühtki roosteauku.
Kuna mootori toestamiseks mul mingeid erilisi vahendeid polnud, tuli teha käepäraste vahenditega.. selleks siis kett ja puuprussid/-lauad. Tuleb vaid loota, et homme hommikul on see mootor ikka veel kapoti all.. mitte poolteist meetrit allpool maas

Tänane eesmärk oli raam alt saada ja läks isegi üllatavalt kiiresti, vaatamata sellele, et vahepeal sadas vihma ja siis istusin garaasis kuival

Omaette saavutus oli veel see.. et vasakpoolset sarniiri õõtsa seest välja tõmmates(koos püstakuga muidugi), tõmbasin pooltelje oma pesast välja ja see kattekumm tuli maha ning kogu õli mis sealt tuli.. jooksis peaaegu, et mulle peale. Õnneks reageerisin piisavalt kiiresti ja sain vaid natuke selle ollusega pihta. Oh well.. oligi äkki aeg käimaris õli vahetada?

Ka loodan, et sealt seest mingid laagrid laiali ei jooksnud. Mõni teadjam oskab ehk rääkida sellest elust seal käimari sees..
Homne to-do list siis igatahes järgmine:
* Õõtsad raami küljest eemaldada
* Õõtsapuksid klaasiliimiga ära "töödelda"
* Uus raam puhastada mudast ja pindmisest roostest, võibolla tõmban mingi värvikihi kah peale, siis kenam vaadata

* Ülejäänud puksid ja liigendid üle vaadata, et ehk vajab miski veel vahetamist.
Ülehomme tahaks asja siis kokku panna ja rikkamaks saades sillastendis käia, enne ei kipuks talvekaid alla panemagi üldse

Igatahes tegin siis mõned pildid tänase töö lõpptulemusest:
http://fotoalbum.ee/photos/CRDO/sets/1078137/