Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 187 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishi Eclipse GS 2.0 110kW 94a. Soots05
PostitusPostitatud: 12.03.2014 00:39 
Kasutaja avatar

Auto läks täna töökotta. Tehakse seal tagatiivad ära. Üks esitiib ja karbiplastid said täna värvi selga. Uiii kus läikis. Vaatasin, et kindla peale tuleb poleerida ülejäänud auto. Esitiivad jäävad liiga head võrreldes vana värviga. Aga pean vaatam kuskilt poleerimis aparaadi. Lisaks oskab ehk keegi soovitada poleerimispastat vms mis hea läike annaks ja hästi kataks?

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2014 15:34 
Kasutaja avatar

G3 pasta peaks hästi sobima selleks puhuks .Kuskilt värvipoest küsid ,siis nad peaksid oskama sulle seda anda .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.03.2014 00:24 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
G3 pasta peaks hästi sobima selleks puhuks .Kuskilt värvipoest küsid ,siis nad peaksid oskama sulle seda anda .

Tänud sulle :rokib

Mõtlesime täna, et teeks hoopis sedasi, et siiski kõik pisemadki mölgid ära kaotada. Ja ülejäänud osal vana lakk maha lihvida ning uuesti lakkida. Kas oleks see hea mõte? Jutt käib siis klaasidest allapoole uuesti lakkimisest. Vana laki peale ju pole mõtet panna, see pidavat maha kooruma. Et värvini lihviks laki maha ja siis uus lakk selga. See nv on plaanis hakata viimaseid asju tegema igatahes. Siis näeme kaua lõpuks kokku läheb aega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2014 21:28 
Kasutaja avatar

soots05 kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

na laki peale ju pole mõtet panna, see pidavat maha kooruma. Et värvini lihviks laki maha ja siis uus lakk selga. See nv on plaanis hakata viimaseid asju tegema igatahes. Siis näeme kaua lõpuks kokku läheb aega

Kui vana lakk kuskilt ei kooru ,siis nagu sügavat mõtet pole sellel vana maha nühkimisel ja uue peale kandmisel .Pigem niimodi kergelt 1200 veslihviga matiks ,poleer selga ja peaks hea saama .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2014 11:46 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
soots05 kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

na laki peale ju pole mõtet panna, see pidavat maha kooruma. Et värvini lihviks laki maha ja siis uus lakk selga. See nv on plaanis hakata viimaseid asju tegema igatahes. Siis näeme kaua lõpuks kokku läheb aega

Kui vana lakk kuskilt ei kooru ,siis nagu sügavat mõtet pole sellel vana maha nühkimisel ja uue peale kandmisel .Pigem niimodi kergelt 1200 veslihviga matiks ,poleer selga ja peaks hea saama .

Ei vana lakk ei kooru kuskilt. Mõtlesime, et teeks pisikesed mölgid ära. Värviks need ja siis lakiks. Aga kui ülejäänud matistada ja poleerida siis väga laiguliseks ei jää? Esitiivad läigivad ju uuena päris hästi. Ei taha väga erinevust jätta. Või siis viimane variant kõik üle värvida ja lakkida? :D Ega seegi tükki küljest ei võtaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2014 15:52 
Kasutaja avatar

soots05 kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
soots05 kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:

variant kõik üle värvida ja lakkida? :D Ega seegi tükki küljest ei võtaks.

Kui on võimalust ,siis muidugi ikka detailid tervenisti värvida ja lakkida annab igal juhul parima tulemuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2014 18:54 

Aga kus värvisid järsku saad soovitada? vaja astral ka kere ära teha vähe pahteldada ja värvida.
8)
Ja kuidas tööga rahule jäid?

Kui 3g lihvimispastat vaja siis võid julgelt küsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2014 20:20 
Kasutaja avatar

vaalmar kirjutas:
Aga kus värvisid järsku saad soovitada? vaja astral ka kere ära teha vähe pahteldada ja värvida.
8)
Ja kuidas tööga rahule jäid?

Kui 3g lihvimispastat vaja siis võid julgelt küsida.

Härrat kes teeb võin ikka soovitada jah. :D Tööd teeb hästi, aga tolmuvabam võiks olla koht. ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2014 12:57 
Kasutaja avatar

Tiivad ja karbiplastid käes. Tiivad asetasin külge, polegi väga ulmelist värvivahet. Pmst saab poleerimisega ikka väga hea tulemuse. Samas kui silmaga väga puurima ei hakka siis pole esmapilgul arugi saada, et oleks tiivad värvitud.
Lisaks sai esiakna üks alumine liist värvimisse viidud. Nüüd veel tagatiibade ääred teha.
Viimastel käivitustel teeb aga mingi andur pahandust vist. Natuke aega käib ja siis hakkavad pöörded kõikuma. Võtan sisselaske klapi juurest anduri juhtme tagant ära siis käib normaalselt. Kas andur vigane või võib puhastusele mõelda? Vahepeal käib täiesti normaalselt ka siis kui anduril juhe küljes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2014 18:16 
Kasutaja avatar

Jebib siis kas pildil olev andur. Või klapi teises otsas olev jublakas.
Nüüd on sedasi, et hoiab pöördeid koguaeg üle 2000rpm. Kui gaasitrossi hooba kõvemini vastu pildil olevat andurit suruda siis pöörded kukuvad normi aga hakkavad kõikuma umbes max 500rpm ulatuses.
poes öeldi pildil oleva anduri kohta, et ainult a-varuosana seda saada. hmm hmmm :waah

Pilt

EDIT: Selle testi järgi ei ole takistust pin-ide 1..2 cahel. Teistel kõigil on nii nagu peab. Puhastasin ja mässasin aga endiselt ei midagi. Arvan, et niisama peale pannes katsetada pole ka tolku. Kui takistus peab olema siis peab ju olema. Aga antud juhul neil puudub. Kas peab hakkama uut vidinat otsima?

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2014 22:27 
Kasutaja avatar

Ma enda galandil ka jeblasin kõikuva tühikäiguga. Lasi ka 500-1500 enamvähem. Mul oli küll 4G93 SOHC, niiet mõnevõrra erinev. Mina kiskusin segusiibri ja seal küljes oleva kõik pilbasteks ja puhastasin korralikult ära. Samuti sai küünlad vahetatud. Lisaks võid veel proovida akujuhtme maha kiskumist ja seejärel nt süüte keeramist või piduri all hoidmist, et ECU tühjaks laeks end ja auto uuesti tühikäiku õppima hakkaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2014 01:45 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Ma enda galandil ka jeblasin kõikuva tühikäiguga. Lasi ka 500-1500 enamvähem. Mul oli küll 4G93 SOHC, niiet mõnevõrra erinev. Mina kiskusin segusiibri ja seal küljes oleva kõik pilbasteks ja puhastasin korralikult ära. Samuti sai küünlad vahetatud. Lisaks võid veel proovida akujuhtme maha kiskumist ja seejärel nt süüte keeramist või piduri all hoidmist, et ECU tühjaks laeks end ja auto uuesti tühikäiku õppima hakkaks.

Ühe korra võtsin laiali ja puhastasin, aga siis ei aidanud, mõtlesin, et teen korra veel ja veelgi põhjalikumalt. Homme lappan uuesti kokku ja proovin siis. Mõtlesin ka, et peaks aku juhtme maha kakkuma, et saaks ära nullida.
Tänud vastuse eest igatahes :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2014 11:47 
Kasutaja avatar

"Tavaline nähe, et üks mähistest on peetis. Uut saab ebay kaudu c 100-120 euro eest.
Originaal jääb 350€ kanti."

Anyway ma lakun seda veidi veel. Varsti näeb küll parem välja kui uus, aga kui ikka takistust pole siis ei ole. Öeldi, et variant on see välja võtta vahelt üldse. Aga pidi hullumoodi teisi andureid jms regullima. Siis oleks tühikäik nii soojalt kui külmalt sama koguaeg.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2014 15:58 
Kasutaja avatar

Ära kuula igast paska. Tyhikäigu mootorit ei saa vahelt ära v6tta. Kui yks mähis läbi siis läbi. Mul on yks mootor olemas, kui sobiva hinna pakud v6in ära myya.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2014 01:10 
Kasutaja avatar

No ma ei tea kas hinnast tasub kohe rutates rääkima hakata.
Kohalik AMV Motorsi omanik võttsi selle ahti puht kogematta jutu käigus ja sai vähe asja timmitud, Mähis edniselt pekkis, aga masin käib selliste pöörete juures nagu regullitud saab. Praegu käib hästi. Esialgu hea küll. Vähemalt ei ole pöörded üleval koguaeg. Aega natuke edasi mõelda. Kere töödega tegelev härra ütles, et nv saan auto kokku panna. Seega järgmine nädal juba saaks sõita. Kui ilm teeb kevadet siis varsti saab kruiisida ka sellega. :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 187 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis