krss kirjutas:
highrankin kirjutas:
Veel vägevam oleks valge limu katusele pruun triip teha.
Megairw! Kas just sellele autole, aga trussikute meenutamine on oluliselt orignaalsem neist roostes kapottidest. Tuleb kindlasti ise kah järgi proovida
Aga miks Sa endiselt valgest toonist räägid? Kuna see auto peab varem või hiljem (st järgmisel omanikul) hakkama raha sisse tooma, siis piltlikult öeldes musta autoga sobib käia nii pulmas kui matustel, kuid valget autot keegi matustele ei telli. Samuti on mul oma "auk" firma väliskülaliste sõidutamise tellimiseks ja kui musta autot pole võtta, tellin teisest august, kust on küll kallim, aga saan ikkagi musta. See on puht praktiline lähenemine, mis teeb niisuguse auto omamise tulusamaks, mitte üldse iluküsimus. Endale läbuautot tehes, mida surmani pead või müügi asemel emexisse sõidutad, on kriteeriumid muidugi teised.
mai saanud mitte midagi su jutust aru aga see polegi oluline, auto teen endale et oleks soe koht juua. müüki läheb ka muidugi ilmselt mingi 7000.- euri eest aga see ei ole teema. mingisuguseid musti auke oma pruunist triibust võite mujalt tellida. matuseid võite pidada pulmades and what sou ever.
igastahes mis ma tahtsin öelda oli see et on lootust et esimene minu sajast projektist saab valmis

sorry ma olen suht purjus nii et kirjavahed ei maksa midagi