Loodetavasti kõgil saeketid õlitatud ja saab ka minu teemades levinud saagimised taas edasist rakendust. Sest teema taas avatud külalistele. Aga asjaliku juttu ka siis... Nimelt Augusti lõpust saati liikusin ma vigase siduriga. Kohalt minnes värises ja sidur libises. Sai igasugu kohtadest käidud küsimas, et kes vahetaks, kuid tulemuseks oli siiski palju tööd ja vähe aega. Vahepeal loobusin sellest ringi tuiamisest ja tegelesin muude asjadega ja kopp oli ees. Septembri lõpus aga leidsin pädeva koha, kes ilma igasuguse keerutamiseta ja muinasjututa oli praktiliselt kohe nõus mu liikuri ette võtma. Täna oli siis see suurpäev, mil masina kallal tegutses oskaja mees ning õhtul peale tööd sain ma kätte korras aparaadi.
Tehtud sai:
- Terve sidurikomplekt vahetatud ( hooratas, ketas,korv,survelaager )
- Küünlajuhtmed vahetatud
- Süütepool vahetatud
- Summutit sai keevitatud, paar kohta lasid läbi õrnalt.
Mingiaeg sai siin kurdetud vibra üle mis ilmnes maantee sõidul. Diagnoosisin sisemist pooltelje otsa. Sai seegi poest ligi võetud. Paraku minu allolevad pooltelje sisemised otsad paistavad täiesti korralikud olema

Oli see hea või halb? Kuid siis selgus ka, et poest antud jubin ei istugi mulle. ( Saab homme poodi tagasi viia ) Igatahes olin juba unustanud kui hea on ikka korras isendiga liikuda, edasi astub hästi ja mootor käib nagu siid. Ühtlaselt ja vaikselt!
Kuna tänane päev oli korda läind. Sai ka Audiklubi foorumist Audio rubriigist leitud üks Audi CHORUS makk. [img]http://codedradio.info/show.php?p=pics/AUDI/chorus.jpg&title=AUDI%20CHORUS%20M4%20AUZ1Z2[img] Egas midagi, kuna müüja Pärnakas siis sai traati tõmmatud ja makile järele mindud. Makk sees ja toimib ilusti. ( Volüümi nupp jebib, laseb selle mingiaeg korda teha kuskil ) Kuid hind oli soodne ja makk ise väga viisakas ja istub armatuuri nagu valatud.
Järgmine samm leida Talverehvid 225/40/18 või siis 15-16 veljed + talverehvid peale. Sõltub kumb variant soodsamalt kätte juhtub.
Peale seda tuleb vahetada esimesed tiivad + mõningad värvitööd lasta ära teha. Et saaks tulemuseks viisaka välimusega liikuri.
Minu poolt suurimad tänud PAH Motors´i meeskonnale kes oma käsi määrisid;)