Nokian kirjutas:
jazz kirjutas:
Miks sind üldse peaks huvitama, et mõnda selline lause häirib? Mõni võiks garaaži selle kommenteerimise asemel ehitada...
Mis see sinu asi on mida mina komenteerin,tegele vahelduseks enda asjadega ja minu garaaz jäta siit välja,tra mõni arvab ikka päris hästi endast

Nähtavasti on minu asi kui leian, et vaja mainida. Pealegi, see polnud sinule kommenteerimiseks. Üritasin sellega lihtsalt "härra" eneseteadlikkust tõsta, et pole iga suvalise röhitsuse peale nahast välja pugema hakata. Sellegi poolest arvan (nagu see on üks suur kommentaarium oma arvamuse avaldamiseks), et võiksid ikkagi metsast inimeste sekka tulla ja endale garaazi ehitada, selle asemel, et ronte kokku osta. Kui mu kriitika liiga terav tundub, siis mõtle kasvõi sellele kui lahe oleks kui sa selle tõepoolest valmis ehitad ja normaalsetes tingimustes nokitsema hakkad. Saaksid ju minusugustele "tühikargajatele" näidata, milleks kõigeks korralikes tingimustes suuteline oled või mis?
Kui midagi pitsitama kuskil riietuse all jäi, siis kraaksu/lärma PSi.
Üritan omalt poolt siia enam OTi mitte toota
Keijooo-le veel küsimus - et palju sa ebay-ga kokku puutud? Seal peaks neid osasi ikka leiduma kui kohalikul tasandil ei leia