aht kirjutas:
No andke andeks, aga kes jätab auto kohapeale käima, kui ei tea kas radiaatori ventikas üldse toimib või mitte.
Ja no tõesti milleks 40minutit

Korralik bentsukas läheb jumala kiiresti ju soojaks.
Oma lollus sul puhtalt, et mootor nüüd perses
Et siis teine kord ikka veendu tehnika toimimises

Loen pidevalt seda teemat ja imestan

Radika ventikas on tal toiminud, vastasel juhul poleks auto suutnud senikaua sõita, veel vähem koha peal 2 tundi järjest käia.
40 minutit oli ainult tänu sellele, et hommikul ärgates sai auto käima pandud, siis toas valmis sätitud ja siis tagasi välja mindud. Vastavalt sellele siis, kaua aega läheb, siis senikaua auto käib. Halba see ju ei tee. Ja korralik bensukas peaks ju seda suutma, või ma eksin?
1.3 pole mul senimaani korralikult kordagi soojaks läinud, temp. näidik ei jõua kunagi 90 kraadini. Seda sõidu ajal. Kohapeal käies on ta jõudnud 90-ni ja siis hakkab ventikas huugama.
Ja äkki suudaksid mulle lahti seletada, kuidas see minu lollus on? Senimaani on auto rahulikult sõitnud, kõik on töötanud. Kui sa oskad sellist asja ette näha, siis võid mulle järgmine kord ette teatada? Tean siis ette ja tegelen sellega vastavalt.
Ja kui sa tõesti arvad, et sellise asja, nagu paisupaagi korgi õhutust kontrollitakse iga päev ja veendutakse, et see on töökorras, siis palju õnne.