Nii pikemalt, siis natukene. Minu automaat käigukast läks perse ja libiseb ja kolmandat enam ei eksisteeri. Nii sai, siis ühendust tuttavaga võetud ja seda asja arutatud ja leppisime kokku, et kahe nädala pärast viin auto temale ja ta hakkab ehitama manuaalik ümber. Kuna hetkel on 2.0 v6 mazda xedose aju peal, siis tagasi tuleb poolese oma. Aju teine, sest tänu sellele üritasime natuke kütusekulu korigeerida, aga väga palju ei aidanud. Kütusekulu jääb sinna 12,5 kanti. Nii järgmine asi on see, et kuna autoga suured plaanid( ma väga loodan, et nad saavad tehtud, nagu tehtud sai korda kogu veermik ja lõpuks ka käigukast saab vahetatud ), siis tuleviku plaanidest nii palju, et
1. Kuna too auto kust saan käigukasti läheb juppideks ja on uuem 1997 aasta oma, siis sealt loodan saada ma originaal tumehalli värvi sisu. Ukse polstrid mis on kaetud mitte riidega vaid nahaga ja armatuur
2. Esistange, kapott, kõrvalistuja uks.Minu esistangel kõik kinnitused katki ja spreiga värvitud( teise küljest saaksin korralikud ). Kapott on mul mõlgine kahest kohast ja kaks mõra on värvis. Kõrvalistuja uks seestpoolt alt äärest roostetab.
3. Tagatiiva keevitus.
4. Kogu see kupatus kokku panna ja oodata auto värvimist
5. Üks asi jäi mainimatta, et tulevad musta värvi istmed ka.
Asjad saan selle auto pealt :
http://www.auto24.ee/used/888447Lubama ei hakka midagi, aga tasapisi hakkab asju tegema.