Ei võtnudki midagi halvana, lihtsalt täpsustasin veidi

Igatahes nagu lubasin, siis väike tagasilla update kah.
Kuna teatavasti tahavad bemmid rohkem näppimist saada kui naised, siis pole ka minuoma mingi erand. Juba pikemataega on probleem olnud tagasillaga, küll oli seal parempoolne õõts kõver peale sügisest äärekivi laksu ja ka kerekinnitused olid hakanud alla andma ning rehvi soojendades hakkas vibrama koguaeg.
Lõpuks siis võtsin ennast kokku ja kruvisin silla alt ära.

Asi oli hullem kui ma arvanud olin

Üks kinnitus oli kerest täiesti eemaldunud, ehk siis seal oli vaid suur auk ja teistel olid mõrad sees. Vaid üks oli ilus.

Siinkohal tasuks mainimist, et roostega pole mingit pistmist seal.. puhtalt jõuga laiali rebitud teema. Minuteada ka 46tel on selline viga juures :roll:
Igatahes, keevitasin siis mõrad kinni ja tühja auku läks ka seal olnud jupp tagasi. Seejärel lõikasin 5mm plekist paraja suurusega tükid, puurisin augud ja keevitasin sinna veel omakorda peale. Kinni sai keevitatud nii välisserv kui augu serv.

Pole just eriti hästi aru saada pildilt midagi, aga noh parem kui mittemidagi

Tagasillatalale läksid uued puksid, parempoolne suur õõts läks vahetusse ja nüüd on sild jälle sirgu ning kinni seal all. Aja jooksul olen seal sillas hunniku pukse ja pidurisüsteemi juba vahetanud ja nüüd ootavad vahetamist veel viimased järgijäänud puksid, siis on terve sild tutikas
Siis veel ette uued rooliotsad ja võib lõpuks südamerahuga sillastendi minna ning rooli ka sirgu panna peale
Ühtlasi andis ükspäev siduri töösilinder ka alla, millega juba tükimataega maadlend olen

Lendasin siis forssi veel viimasel minutil ja sain töösilindri mis oli küll kinnituste poolest vale, aga kolvimõõt oli sama ja viskasin sisu ringi. Praegu igatahes toimetab. Aga vaja peasilinder ka millegi muu vastu välja vahetada.. ei taha lahutada korralikult ära, eks kolvimõõdu erinevus mõjutab omajagu.
Võimalik, et pean üldse pedalboxi ehitama, et kapotialt kõik pedaalimajandus minema saada.. turbotamise jaoks pole seal niigi väga ruumi, siis ehk päästab midagi
Järgmine asi mis läheb on kardaanileevendi, mis on niigi pilbasteks juba, aga toimib veel.
Igatahes järgmine laupäev ehk 20. juuni on haapsalus järgmine võistlus, niiet seal näeme