Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 254 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi Coupe 2.0 - 1994 - jokerAudi
PostitusPostitatud: 28.01.2012 18:31 

talon kirjutas:
jokerAudi"
Lisaks tundus, et paar rehvi teistest nagu tühjemad, sai käia Jõhvi Statoilis rõhku mõõtmas ja õhku lisamas. Esialgse 2.2 asemel olid näidud ikka väga paigast ära: P.esimene 2.0, V.esimene 1.7, mõlemad tagumised 1.8. Nüüd taas 2.2 sees ja oluliselt parem sõita.
[quote="talon kirjutas:
Pakun, et sa oled rehvidesse liiga palju rõhku sisse lasknud ja ratta välis mõõt on suuremaks läinud, seega näitab vähem pöördeid ja kiirust. Raudselt pumpasid statas, seal valetab rämedalt.

Pöörded korda ei läinud :D :D[/quote]

Ilgu mis sa ilgud, aga Audiklubis soovitati üle käia tahhoka külmjooted. Suht tüüpviga pidi olema. Niiet, erinevalt siinsest mölast saab mõnest kohast ka abi.
Eks see pumba valetamine sõltub ka kohast. Jõhvi oma siiani päris täpselt näidanud (saanud manomeetriga peale pumpamist üle ka kontrollida).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2012 18:39 
Kasutaja avatar

Ma ei uskunud, et keegi minu huumorit võtab tõepähe :kill Sry kui lolliks tegin:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 15:51 

Kena kupee. Suhteliselt sarnane minu omale varustuse poolelt. Mis õliga sõidab muidu?
Ja varasemale lisaks, lähevad külmalt tõesti käigud raskelt sisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 21:07 

Wertus kirjutas:
Kena kupee. Suhteliselt sarnane minu omale varustuse poolelt. Mis õliga sõidab muidu?
Ja varasemale lisaks, lähevad külmalt tõesti käigud raskelt sisse.

Tänud. Suht sama jah, ma vaatasin kah, et suhteliselt sarnased autod meil. Hetkel on sees Valvoline MaxLife 10w40 poolsünt, lähipäevil peabki õlivahetuse ette võtma, läheb sama õli sisse kah. Mul selle käikude kohta aitas käigukasti õli vahetamine ja hoopis teine asi. Muidugi, nüüd selle -27...-30 on jah ikkagi raskevõitu käikude lülitumine, kuna sellise temperatuuri juures läheb pmst iga õli paksuks. Aga muidu ei kurda :)

Sinu masina nahksisu teeb küll veits kadedaks :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 12:11 

Mul oli varasemalt Castrol sees. Mõtlesin, et panen seesamuse maxlife, aga otsas oli. Seega läheb mobil 2000 sisse. Loodan, et käib kah. Soovitatakse sellistele mootoritele seda valvoline ikkagi.

Nahksisu juures häirib see, et tagumised istmed veluurist. Ja stanged ka veits paigast ära. Esimesel selline jube vahe sees, aga seisab veel. Suvel läheb suuremaks tegemiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 12:37 

Wertus kirjutas:
Mul oli varasemalt Castrol sees. Mõtlesin, et panen seesamuse maxlife, aga otsas oli. Seega läheb mobil 2000 sisse. Loodan, et käib kah. Soovitatakse sellistele mootoritele seda valvoline ikkagi.

Nahksisu juures häirib see, et tagumised istmed veluurist. Ja stanged ka veits paigast ära. Esimesel selline jube vahe sees, aga seisab veel. Suvel läheb suuremaks tegemiseks.

Eks ta häiriv natuke ole jah, see istmete teema. Minu omal on ka esistange vahe tuledega natuke suurevõitu, kuid audiklubist nt sain teada, et peabki olema ca 1cm see vahe. Mind otseselt ei häiri ka. Õli kohta, et Mobil2000 peaks ikka sobima, minu kupee eelmine omanik kasutas näiteks mingit odavat OMV 10w40 poolsünti ja auto käis siis ka ilusti. Ise kasutan Valvoline, kuna tuleb väga soodsalt kätte. Muidu ta letihind niiväga soodne pole, kuid teades õigeid inimesi, on kõik võimalik :D Muide, Valvoline leiad kindlasti lähimast Stokkeri tööriistakeskusest.
Suvistest plaanidest mul niipalju, et suurem valukas alla, uued rehvid ja kapott värvialla (kerega ühte värvi siis). Ehk aretab ka mingi heli sinna sisse (täiustan heli õigemini). Aga need on plaanid, miskit kindlat öelda ei saa, kuna võimalik on, et see auto minu käes suveni üldse ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 14:57 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Wertus kirjutas:

Eks ta häiriv natuke ole jah, see istmete teema. Minu omal on ka esistange vahe tuledega natuke suurevõitu, kuid audiklubist nt sain teada, et peabki olema ca 1cm see vahe. Mind otseselt ei häiri ka. Õli kohta, et Mobil2000 peaks ikka sobima, minu kupee eelmine omanik kasutas näiteks mingit odavat OMV 10w40 poolsünti ja auto käis siis ka ilusti. Ise kasutan Valvoline, kuna tuleb väga soodsalt kätte. Muidu ta letihind niiväga soodne pole, kuid teades õigeid inimesi, on kõik võimalik :D Muide, Valvoline leiad kindlasti lähimast Stokkeri tööriistakeskusest.
Suvistest plaanidest mul niipalju, et suurem valukas alla, uued rehvid ja kapott värvialla (kerega ühte värvi siis). Ehk aretab ka mingi heli sinna sisse (täiustan heli õigemini). Aga need on plaanid, miskit kindlat öelda ei saa, kuna võimalik on, et see auto minu käes suveni üldse ei ole.

Vähemalt andmete järgi peaks OMV 10w-40 väga OK olema, SL/CF ja A3/B4. Enda Audil oli Kinga 10w40 ja nüüd läks asemele XL oili 5w40. Tollele XL ile leidsin isegi andmete pdf faili. Praegu minumeelest on kõige olulisem viskoosus indeks, parem mingi x firma 5wxx kui korraliku 10wxx, rääkimata 15wxx st.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 16:28 

Tegelane5 kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Wertus kirjutas:

Vähemalt andmete järgi peaks OMV 10w-40 väga OK olema, SL/CF ja A3/B4. Enda Audil oli Kinga 10w40 ja nüüd läks asemele XL oili 5w40. Tollele XL ile leidsin isegi andmete pdf faili. Praegu minumeelest on kõige olulisem viskoosus indeks, parem mingi x firma 5wxx kui korraliku 10wxx, rääkimata 15wxx st.

Täitsa nõus, et OMV on OK õli, ja et praegu on viskoossus tähtsam, kui tootja. Selle OMV kohta nii palju, et kasutasin seda A6-s kah, niiet olen nõus sellega, et OK värk. Nagu ka ütlesin, et varem on selles Coupes just OMV-d kasutatud. Galantis oli kasutusel mäletamistmööda vaid Castrol, kuna sinna soovitati just seda (ei tea, mille poolest ta parem on, kallim oli küll).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 23:57 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Ziguli õli võib ka panna. Ei tea millepoolest ta kehvem on. Odavam on küll.

15w30 on Ziguli õli, siis külmalt mega paks, soojalt kaob surve ära + mingid suva manused jne.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2012 00:34 

Tegelane5 kirjutas:
Tanel kirjutas:
Ziguli õli võib ka panna. Ei tea millepoolest ta kehvem on. Odavam on küll.

15w30 on Ziguli õli, siis külmalt mega paks, soojalt kaob surve ära + mingid suva manused jne.

Mingile mõttetule ilkumisele reageerid...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2012 11:36 

Tanel kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Mingile mõttetule ilkumisele reageerid...

Täpselt sama mõtetu ilkumine, kui sinu fakt Castroli kohta.

Võtsid kohe südamesse...ohsa pisike... krt arvamust ka ei saa siin avaldada, ilma, et keegi kohe ohkima kukub. Nagu kuradi algkooli lapsed ma ütlen. Lihtsalt ei ole saanud aru, mille poolest see Castrol nii hinnas on. On raske sul sellest aru saada? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2012 17:58 

Täna sai siis kalal käidud :rokib

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2012 18:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Normaalne , :D istud autos ja kuulad tümmi ning õng on katuseluugi või aknavahelt väljas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.02.2012 19:18 

oopc kirjutas:
Normaalne , :D istud autos ja kuulad tümmi ning õng on katuseluugi või aknavahelt väljas

:D Idee on hea, a kahjuks üsna raskesti teostatav ja lisaks, ilm oli sigahea, siis miks autos passida :D Seal sai sooja teha, kui külm hakkas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2012 15:45 

Täna sai auto sisse uue õli. Sisse läks Valvoline MaxLife 10w40 poolsünt. Peale õlivahetust käib masin hoopis vaiksemalt, kui varem. Vana õli oli ikka korralik pigi juba seal sees.
Ls 237300
Järgmised 10 000km mureta, siis jälle uus õli sisse. Õli müüja ütles küll, et selle õliga võib ka 15000 lasta, kuid ise arvan, et vana mootor, mõistlik ikka 10000 tagant vahetada. Ühtlasi lasin kõik tihendid kah jälle silikooniga üle, sest külmadel hommikutel kippusid aknaklaasid uksetihendite külge jäätuma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 254 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis