Wertus kirjutas:
Mul oli varasemalt Castrol sees. Mõtlesin, et panen seesamuse maxlife, aga otsas oli. Seega läheb mobil 2000 sisse. Loodan, et käib kah. Soovitatakse sellistele mootoritele seda valvoline ikkagi.
Nahksisu juures häirib see, et tagumised istmed veluurist. Ja stanged ka veits paigast ära. Esimesel selline jube vahe sees, aga seisab veel. Suvel läheb suuremaks tegemiseks.
Eks ta häiriv natuke ole jah, see istmete teema. Minu omal on ka esistange vahe tuledega natuke suurevõitu, kuid audiklubist nt sain teada, et peabki olema ca 1cm see vahe. Mind otseselt ei häiri ka. Õli kohta, et Mobil2000 peaks ikka sobima, minu kupee eelmine omanik kasutas näiteks mingit odavat OMV 10w40 poolsünti ja auto käis siis ka ilusti. Ise kasutan Valvoline, kuna tuleb väga soodsalt kätte. Muidu ta letihind niiväga soodne pole, kuid teades õigeid inimesi, on kõik võimalik

Muide, Valvoline leiad kindlasti lähimast Stokkeri tööriistakeskusest.
Suvistest plaanidest mul niipalju, et suurem valukas alla, uued rehvid ja kapott värvialla (kerega ühte värvi siis). Ehk aretab ka mingi heli sinna sisse (täiustan heli õigemini). Aga need on plaanid, miskit kindlat öelda ei saa, kuna võimalik on, et see auto minu käes suveni üldse ei ole.