Jarlis kirjutas:
Ja Spike, eile oli see päev juba ära, niiet enne uut aastat ei tohiks neid näha olla

Mind peeti ühe korra us-style pärast kinni tartus ct juures. Kohe kilkama, et trahv ja korduv. Muidugi polnud ma suu peale kukkunud ja soovitasin neil LE-d lugeda, mõistatuse kiiremaks lahendamiseks andsin ka autopassi neile näppu. Istusin siis skoda tagaistmel 20 minutit, kuni nemad lappasid LE-d. Mingi hetk tuli mokaotsast, jah, teie auto sobib aasta arvudesse, kus võib olla ja aeti kiirelt autost välja

(Märkusena veel, et us-style veel tehase oma, mitte ise aretatud

Autoks 94 aasta voya.)
Sa võiksid järgmine kord olla pigem suu peale kukkunud ja natuke LE'd siiski lugeda ja enne kui järgmine kord politseiga haukuma hakkad, teha endale selgeks selle mis usku kirjutas.
Su US park on illegaalne juba sellest hetkest kui Sa selle külge paned, sest Sa teed seda ise, mis teeb selle omavoliliseks sõiduki ümberehituseks mis on keelatud ja siit momendist alates ei koti enam kedagi ei aastaarv ega mingi muu jama mis Sa neile tootma hakkad; ning enam kui kindel olen ka selles, et Sul puudus US parktule jaoks vajalik DOT tähistus.
Seega, ära targuta politseiga kui ei tea nüansse. Olen selle tee läbi käinud ja võib päris odavalt lolliks jääda + jääda ÜV'dest ja muudest juttudest ilma.
Vabandust OT pärast.