Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 172  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Volvo 440GLT, 1991, Moose
PostitusPostitatud: 05.10.2012 22:55 
Kasutaja avatar

SpikeBMW kirjutas:
jarxz kirjutas:
See käsipiduri, tõkiskingade ja tulekustuti jutt on ikka puhta ulme. Siis peab ikka eriti emmi mängima linna peal, et sellise asja pärast nokkima hakataks.
Mind võeti kunagi xenonite pärast maha. Alguses natuke ähvardati korduvaga aga ikka lubati lihtsalt hoiatusega minema ning ei pidanud isegi parklas tulesid maha kakkuma hakkama vaid sain ära rääkida, et õhtul kodus vahetan tava pirnide vastu ära ning nii ka tegin.

Minu kogemuste põhjal on ikka enamus politseinike normaalsed ja absull ei saa aru kust kohast te neid hullult nokkivaid politseinike leiate kes koopa ääri vahivad jne. :D

Kõik ei ela Elvas, kus patrull käib kord kvartalis Olerexist kohvi võtmas ja kohalik konstaabel tegeleb Gümnaasiumi juures alaealiste suitsetajate püüdmisega. Öösiti ei julge ükski riigiteenistuja nina välja pista, sest Püramiidi juures saavad tera muidu... või pudeliga...
:rokib :kill

Ise elad ju samuti Elvas. Lihtsalt teadmiseks, et ei võetud mind Elvas maha vaid Tartus ja oli mingi spets reid kus just selliseid asju kontrolliti. Kaugelt vaadati ära, et tulede pesurid puudu. Samuti olen ka aastaid pea igapäevaselt Tartu vahet sõitnud ja pole mingit nokkimist olnud. Xenonid olid paar aastat ennem küljes ja keegi ei öelnud midagi, ei Elvas ei Tartus.
Golfiga olen sõitnud kah üle Eesti ja pole kah keegi nokkinud veel kuigi seda mille üle nokkida oleks on küllaga, pole ju taguistmeidki enam alles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2012 23:22 

jarxz kirjutas:
See käsipiduri, tõkiskingade ja tulekustuti jutt on ikka puhta ulme. Siis peab ikka eriti emmi mängima linna peal, et sellise asja pärast nokkima hakataks.
Mind võeti kunagi xenonite pärast maha. Alguses natuke ähvardati korduvaga aga ikka lubati lihtsalt hoiatusega minema ning ei pidanud isegi parklas tulesid maha kakkuma hakkama vaid sain ära rääkida, et õhtul kodus vahetan tava pirnide vastu ära ning nii ka tegin.

Minu kogemuste põhjal on ikka enamus politseinike normaalsed ja absull ei saa aru kust kohast te neid hullult nokkivaid politseinike leiate kes koopa ääri vahivad jne. :D

Sa vist ei ole ikka mentidega kunagi kokku saanud, sulle on juhtunud politseinikud.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.ph ... 324&page=2
Seal teemas kirjutatud. Ning selgituseks veel ka niipalju et maakohas nii kui mendid väljas siis kohalikud käivad kõik jala põhimõtteliselt. Ma ei oleks ka kunagi arvanud et sellist nalja hakataks tegema. Aga jah, puhas ärapanemine. Tuli meelde et idas veel peeti mind chevy vaniga sõites kinni ning taheti korduvat anda isetehtud turvapuuri ehitamise eest - tegu oli vaheseinaga masinaga mis kiirabi autoks tehtud siis kunagi kas soomes vms. Vot siis jäi mul küll suu lahti ja oskasin vaid lolli näoga otsa vaadata. Aga kuna päästeameti värvides siis nad said vist ise ka lollusest aru. Aga alguses oli suhtumine küll et liiklen suurima surma põhjustajaga ringi ja tuleb maha võtta. Tartus olen 50% mentidega kokku saand ja 50 politseiga. Siin asjad kuidagi normaalsemad. idas ongi konkreetne ärapanemine, kuna maakohta tulevad linnadest patrullid peedistama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2012 23:27 
Kasutaja avatar

Tehke uus teema, millega politsei jebib.
Läheme nüüd Volvo looga edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2012 00:03 
Kasutaja avatar

Ma ka ei mõista, miks nii hull teemaarendus keda ja kuidas ära pannakse, ja kelle poolt.

(ise sõidan ka suvehooajal selliste rtastega millega "Ausalt" sõita ei või...

Aga autodd pole madalad, ja seega ei ole sellest probleeme tulnud ka...

Ega ültse nii pilkupüüdvad.
Seega vb ongi hea et natukene sakutada said, saad Lolvo tips kõrgemaks ja endal ka mugavam sõita. Oleks Pärnus või Pärnumaal Sõitnud ilma stangeta oleksid juba Platepeal ja mõtleksid järgi milline kriminaal oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2012 09:19 
Kasutaja avatar

Vaata, ma seletan sulle ühe asja ära. MUGAVUSE pärast ma seda autot nüüd küll kindlasti ei ehita :D Lärmakas, jäik, kolisev jne jne..
Kui ma tahan, et mõnus sõita oleks siis ma ostan uue auto kuna seda ei kannata küll päästa enam. Sellepärast ajangi asja nii ekstreemseks kui võimalik, siis vähemalt pole mingi pooletoobine lahendus, a'la, et stock auto aga ikka raputab ja lärmab(jäik vedrustus tehasest juba).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2012 01:33 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
Ja Spike, eile oli see päev juba ära, niiet enne uut aastat ei tohiks neid näha olla :D Mind peeti ühe korra us-style pärast kinni tartus ct juures. Kohe kilkama, et trahv ja korduv. Muidugi polnud ma suu peale kukkunud ja soovitasin neil LE-d lugeda, mõistatuse kiiremaks lahendamiseks andsin ka autopassi neile näppu. Istusin siis skoda tagaistmel 20 minutit, kuni nemad lappasid LE-d. Mingi hetk tuli mokaotsast, jah, teie auto sobib aasta arvudesse, kus võib olla ja aeti kiirelt autost välja :D (Märkusena veel, et us-style veel tehase oma, mitte ise aretatud :D Autoks 94 aasta voya.)

Sa võiksid järgmine kord olla pigem suu peale kukkunud ja natuke LE'd siiski lugeda ja enne kui järgmine kord politseiga haukuma hakkad, teha endale selgeks selle mis usku kirjutas.

Su US park on illegaalne juba sellest hetkest kui Sa selle külge paned, sest Sa teed seda ise, mis teeb selle omavoliliseks sõiduki ümberehituseks mis on keelatud ja siit momendist alates ei koti enam kedagi ei aastaarv ega mingi muu jama mis Sa neile tootma hakkad; ning enam kui kindel olen ka selles, et Sul puudus US parktule jaoks vajalik DOT tähistus.

Seega, ära targuta politseiga kui ei tea nüansse. Olen selle tee läbi käinud ja võib päris odavalt lolliks jääda + jääda ÜV'dest ja muudest juttudest ilma.

Vabandust OT pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2012 01:51 
Kasutaja avatar

Kirjutas ju, et tehasest selline ja kuna tegu 94a voyageriga, siis ei kõla see üldse ebareaalselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2012 18:54 
Kasutaja avatar

Kui tehase oma, siis jah pole probleemi (kuigi eelnevalt lugedes postitust ei jäänud silma sulgudes olev viide), ükskõik mis muul juhul võib aga ment nii palju pedereerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 13:37 

Nägin seda eile sõitmas, väga hull kuidas see auto põrkab ikka:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 18:25 
Kasutaja avatar

Ikka vähe ränk sai jah praegu.. enne tööjuurest tulime koos töökaaslasega siis ta helistas ükshetk, et aukudest läbi sõites käisid esirattad maast lahti.. nii ei ole ilus teha :D Peab ikka tiba pehmemad vedrud viskama vahele.. endal varsti sisikond segi. Vähemalt saab normaalsemalt sõita nii üles kaevatud kohtades kui muidu augulises kohas, st amort ei peksa põhja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 20:20 
Kasutaja avatar

Pane korralikud bumpstopid ja amordid kestavad kauem, Mul näiteks astra pea et seisabki bumpstoppidel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 21:22 
Kasutaja avatar

Amordid kestavad liigagi hästi, arvestades, et ma olen neile korralikku valu juba kolm aastat andnud ning nad toimivad endiselt :D Läbilöögipukse pole mul üldse praegu küljes kuna vastasel juhul ta just nende peal seisabki. Ei aita seal ükski puks kui amort ei jõua vedru liikumisele vastu panna lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 21:49 
Kasutaja avatar

No järelt pead teised amordid sebima. Mis vedrud sul siis paregu üldse ees on`???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2012 23:04 
Kasutaja avatar

No loomulikult teised amordid tuleb leida aga see võtab raha jällegi :D Hetkel on seal mingisugused eeldatavalt mersu vedrud, esialgu pole muud lahendust kiiruga teha kui mingi tiba pehmem vedru panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 22:25 

Alguses vaatasin et sinu auto müügis :D http://www.auto24.ee/used/1127253

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 172  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis