Vahepeal uuendan siis autoteemat, auto siiski siiani alles ja isegi kui vahepeal olid müügimõtted, siis nendest ma loobusin ja praktilisuse poolepealt tuleb tulevikus teine mahukam auto kõrvale.
Igastahes mis GTOd puudutab, siis viimase 3 kuuga ei ole ma eriti midagi teinud ja ainult sõitnud. LS on nüüdseks 44 xxx, millest siis mina üle 12 000km sõitnud olen.
Ainuke märkimisväärne asi mis vahepeal tehtud sai on see et helitehnika tegin ümber, subwooferi kast lendas välja ja aknalauale lisasin 2tk 8 tolliseid subwoofereid, kõik teised kõlarid+ subwooferid on nüüdsest võimendi järel. Heli paremaks selle muudatusega ei läinud, kuid vähemalt on nüüd autol natukenegi pagasiruumi kasutada.

Kui nüüd veel rooli nupud tööle saaks ja väheke pigimatti paigaldada, oleks heli valmis.
Lähiajal on siiski vaja teha suurem hooldus autole mida ma olen päris mitu kuud edasi lükanud ajapuuduse tõttu...
Igastahes selle kuu jooksul on vaja vahetada järgnevad asjad:
Kõik õlid(mootor, k.kast, tagasild)
pidurikettad ja klotsid
juhipoolne esimene rattalaager(lasen vahetada mõlemad esimesed igaksjuhuks)
Lisaks siis vajalikule hooldusele läheb autole külge segunäidik ja nitrorõhu näidik ja kui jõuab lasen ka sildades puksid vahetada tugevamate vastu kõik korraga.
Kui kõik need asjad tehtud, lisan ka uuemaid pilte. Seniks aga: