Kle jah vahetevahel õigesse otsa koputades ikka toimib teine, aga värvipoolest niipalju, et ta küll ei koordu aga terve auto ikka roostetab. Kui esistange nurka mõtled, siis sealt on katki ja see äär turritab üles. Aga sellest on savi.. kuna järgmise nädala lõpus on endiselt plaanis auto laiali võtta ja keretööd teha ning korralikult uus värv selga.
Eniveis.. vahepeal pakuti mulle volvo vastu vahetuseks ühte punast e36 bemarit mida on õnnistatud 2.0 vanos mootori, esimeste el akende ja katuseluugiga, kuid suure tõenäosusega ma ikka ei vaheta, kuna kolm põhjust:
1) ei tahaks volvost loobuda nii vara, kõik alles pooleli ja ideed teostamata
2) volvo on peres ainuke luukpära teiste sedaanide kõrval, ei taha nii mahukast autost loobuda
3) sedaan e36 pole mu lemmikute killast
Aga muudel teemadel, ükspäev tehti pakkumine, et võrus ühes lammutuses seisab üks 440 mis läheb lammutamisse ja et äkki tahan endale midagi. No sai täna siis kohapeal käidud, korralikke osi oli hulgim ja sai kohe diil tehtud. Nüüd siis sai terve õhtu seal lammutatud ja mis ma siis AUTOSSE SISSE ÄRA MAHUTASIN:
* pagassiluuk
* tagauksed
* tagaiste(põhi+seljatugi)
* pagasnikus olevad plastikud ja katted kõik
* karbiplastikute tagumised otsad
* keskkonsooli esimene pool
* sisselaskekolle ja õhupuhastivaheline voolik mida ma olen viimased 5a otsind

* starter
* vb veel miskit pisikest mis meelde ei tule
Igatahes jah see kõik sai autosse sisse ja no täiesti ulme kus see asi ikka mahutab

Homme läheb möllamiseks

Ja kellel peaks veel 440 juppe vaja olema siis minust jäi sinna kindlalt veel mootor, kapott, esitiivad, esituled, tagatuled, laepolster, põrandamatt, keskkonsooli tagumine osa, esiuksed ja nende polstrid, armatuur kogu täiega jms pisividinaid.
Kui ahneks lähen siis vb võtan omale veel esiistmed ja stanged ka ära.