Nii, sellel on ABS , see oli isegi korra töödanud, aga ainult korraks. . Siduri tross on jah seal mingi aretis, sest esimene õhtu kui see Vaidas oli siis läks perse lihtsalt ! See elektri nuss hakkas iseenesest ,üks hetk oli normaalne, järgmine hetk ei töödanud jälle miski. Gaasi tross võib iga hetk katki minna,

kui täpsemalt tahad teada mis seal toimub siis vaata

pedaali all seda trossi kinnitust . Gaasi tross on võetud Nissan Sunnylt .

:D
& Saab 9000 läks Jüri kantti enne uut aastat, Starter nussis, ei võtnud järgi , vahest harva. ja 1 pütt ei töödanud, küünlaid oleks pidanud puhastama ja värrki . kui Jürikad sellega minema sõitsid oli üks tagumine ratas plokkis

tõmbasin ööseks kässari peale

:D
Ning Taavet111 , Ise ma ostsin selle Peugeoti 2000.- ja ei kahetse, 2000.- eest sain sõita 20 km kuna see auto ei olnud sõidukõlbulik. aga liikus hästi ;D pidurid on õhutatud, aga ma ei saanud aru miks need nii jäigad jäid . sinna peidukale pääseb ka auto alt ligi, selle avastasin siis ei suutnud välja mõelda mis kuradi pärast see vajalik on, aga eks ma nüüd tean

see küttepuu on teemas seal , see oli ja sinna ma ta ka jätsin . Esimene õhtu minu käes , sain siis umbes 2 km sõita ja kõik, hakkasid asjad nussima jms, siis otsustasin et see on küll halb õnn ja mulle see auto ei meeldinud

!
Ning see pasun , see töötas,. aga eelmine omanik otsustas oma targa ajuga et see segab seda elektroonika teemat ,

ma ei tea kus ta sellist asja võttis aga maha ta selle kiskus, selle võid julgelt tagasi panna, esi stange taga käis, kuskil juhi pool vist oli .