Too vanake oli jah, mingi märjamaal elav vennike kes vist ühel õhtul end Karjalat sõgedaks jõi ning minu liikur talle nii kütkestav tundus. Eile kui sai küsitud, et on veel huvi? Vastati Ei.

Ju sai oma maakonda ära ning tuli mõistus koju. ( Lube tal ei pidavat olema jms. ) Aga miks ma roostes tiiba eksponeerin nii avalikult? Mida ma ilustan asja. Näitan kõigile avalikult ära, mis hädad on ja eks see teema ole ka mingil määral enda jaoks. Katsun aegamisi ikka selle masina korda teha. Hiljem hea lugeda ehk õlle kõrvale isegi mis kunagi olnud ja teinud. ( Pole just eriline remondipäevik siin, kuid siiski..) Juhiukse alumine liist ka ühest otsast lotendab. Klamber ära. Nii kaua kui see masin minu käes on siis tegelen ta ka ikka tasapisi. Nüüd mil need konehädad möödas, võiks täitsa välimise osa ettevõtta. Esitiivad + muud iluvead. ( samas ise vast tegeleks nendega Aprillis kuskil ) Praegu kimbutab mind tegelikult mõned asjad veel kapoti all. Roolivõimu anuma alt olevad voolikuklambrid on nutused. Kuna voolikud on ilased. Tuleks need ära vahetada. Jahutusvedeliku lekib kuskilt ülevalt otsast. ( Arvatavasti üks kurikuulus kolmik mis V6 motodel kipub ajapikku väsima. Ning kolmandaks.. Külmana käivitades viskab hetkeks summutist sinise välja.. See mul juba kolmas V6 millel see mure kaelas. ) Usutavasti klapisääretihendid tahavad vahetust. Katsun võimaluste piires nende puudustega ikka tegelda ning suhtumine on endiselt selline, et teen teda iseendale. ( Jah, müügis ta praegu on, kuid ma üsna aus müüja ja seletan ja näitan ka näpuga vead ära. Normaalne mees saab aru, et tegu vana autoga. ) Jaanuaris on mul elukohavahetus ja sinna kulub päris korralik kopikas. Lihtsalt rahaga peab laveerima. Mis tähtsam see ennem, mis nii tähtis pole see hiljem. ( Naine ei luba ka auto alla mingeid suuri summasid laduda

Salaja peab toimetama koguaeg.

)