Esiteks ma ei tea kas see 1.3-me terostaatki terve on. Teiseks on mul juba 500meetri läbimisega probleeme, seega sinu juurde kindlalt ei jõuaks. Ja kolmandaks...
...leidsin vist mingigi probleemi üles. Pmst olin juba kallaku peale ajanud ja juba 2liitrit juurde valanud radikasse, kui jäin mõtlema, et nahhui sinna nii palju mahub. vaatasin sisi kõik voolikud üle, et ei lekiks, maa oli kuiv jne. Jäin mõtlema, et WTF siis ning siis tuli meelde(koos sõbra suunamisega telefonist), et kust kurat mul täna see jahutusvedeliku aur salongi tuli, kui terve see süsteem peaks olema suletud ring ja sealt ei peaks kuskilt vedelikku välja pääsema, veel vähem aurama. Mõtlesin, et vaataks salongi ka siis. Ja siis ma nägin, pmst kaks toru, mis lähevad salongi radikasse lekkisid suht asiselt, tilk tilga järel(koha peal seistes). Ei saanud aru ka täpselt kust sest lekkekoht on umbes seal, kus 2cm tuleb tulemüüri juurest paksud vasktorud, siis on mingi plaadisarnane liitekoht ja edasi uuesti vasktorud, sellest liitekohast lekkis, umbes:D Seega tuleb vist homme terve armatuur lahti kakkuda ning arvatavasti tuleb lasta lekkekohad kinni joota vms.
Siis peaks ära kaduma ka kuumeneisprobleem, kuna ennem oli lihtsalt kogu jahutusvedelik välja imbunud ning sellel natukesel(3liitrit?) mis seal oli, ei olnud ringet, kuna kõik tossas salongist välja.
E:Piduritega tuleb natukene oodata, kuna vaheaeg sai tänasest ametlikult läbi ning töö aeg on piiratud. Eks ma proovin veel väikseid otsi endale juurde orgunnida kooli kõrvalt, et saaks ikkagi natukene raha auto alla maetud, kuid kõigepealt on vaja mingi baasraha taaskord koguda, õnnetuste jaoks(hetkene baasraha sai ära raisatud esiklaasi jaoks ja jäi veel nati kapoti jaoks isegi):P
Tegin ka pildi lekkekohast ning sain aru millises kohas probleem võib olla(punane ümbrus lekib, arvan, et asi sinisega märgitud lõpus ja klambris):

Ainuke asi on see, et ei saa aru, kuidas kurat see juhtus, sest terve swapi jooksul seda radikat või seda puhuriosa ei puutunud, eemaldanud, näppinud, seega wtf, et ta just nüüd lekkima hakkas:S