Teisipäeval saabusid härra InterFace`ilt mõned jupid :

Sai selline posu asju võetud osalt selle pärast, et oli vaja lõpuks ülevaatus ära teha ning muidugi oli ka soov auto natuke vaiksemaks ja paremaks saada. Esimesed stabikakondid sai järgmisel päeval ära vahetatud, tahtsin ka esimesed tagumised õõtsapuksid ära vahetada, a selleks aega ei jäänud kahjuks. Need mis asemele lähevad peaksid olema m3`e omad ja suht täiskummist, need mis praegu all on, on tavalised originaalid ning vaatamata sellele, et eelmine suvi neid alles vahetasin on nad praeguseks täiesti läbi

Kässari regullisin ka ära, nii ei pea enam kaenla alla kangi tõmbama

Kkk tihendi vahetab siis ära, kui saan ühe teise triki ka töö käigus ära teha ja õlifilter läheb ka lähemal ajal vahetusse koos õliga.
Vahetult enne ülevaatust, sai ühelt tuttavalt kaks 15" plekut koos lamellidega võetud, need läksid ette ja esimesed rattad taha, nimelt tagumised rehvid ei hiilga hetkel oma mustrirohkusega. Samuti sai kiirelt taastatud esimeste parktulede originaalkonditsioon. Ülevaatuspunktis esimene asi mida küsiti oli, et kas tagumised rattad liiga suured ei ole ?

Peale seda kui selgitasin, et kõik on korrektne läks ülevaatuseks. Mingeid suuremaid vigu esile ei toodud, seega mina olen rahul.
Teel tagasi maale pidin tõdema, et 100kmh juures oli kerge undamine veel täitsa olemas, küll vaiksemalt ja kostudes rohkem tagant poolt, seega on lootust et ehk on tõesti rehvide viga. Tartu vahel tiksudes ilmnes ka selline asi, et natuke pikemal kohapeale seismisel töötava mootoriga, läheb temp seiser natuke palju üle normi. Sõites aga jahtub suht kohe maha, eriti hästi aitas käiguga hoo maha pidurdamine. Täna sai lastud ka oma 10min sooja mootoriga kohapeal tiksuda, aga temp püsis ilusti normis
Peale pikka juttu kostitaks ka natuke piltidega, peaks aimu saama küll kuidas asi välja hakkab nägema :

Kahjuks täit ülevaadet tegemistest koos fotosüüdistustega ei saa mõnda aega anda, sest telefon ütles töölepingu üles

Plaanisin teha ilusaid informatiivseid postitusi koos piltidega, aga ilmselgelt jääb see nüüd ära. Eks ma orgunnin mingi pildistamis variandi, kui on millest pilti teha

seniks aga parimat.......