Reedel tegin kiire tiiru kuressaares...laupäeval niisama saare peal

Reedeti juhtub jah,et olen balti jaamas,seal tunnelis..või siis seal kus r-kioskid asuvad

Ls on ca 16k,vastu on pidanud suht viisakalt.Hetkel vaevab teda mingi imelik asi,et 2000 põõrde juurdes tümbab nagu korra hapniku kinni ... jõnksutab naljakalt.Käsin ka Citys...ei osatud seal miskit öelda.Peab uuesti minema.
Saaremaal käiguga pidin viima muhu saarele (Võikülla) ühe diivani .... no perse...kes kohalikud on need teavad mis tee seal on.Tallinna poiss,nagu ma olen,sõitnud Tallinna vanalinnas,mõtlesin,et mis see 3km munakiviteed ikka on....ptsi...nüüd raud ees kõver,külg kraabitud ja muud lollused.
Uljalt sõitsin ma sinna teele ca 30-40km/h ja korraga käis hirmus pauk...välja minnes vaatasin,et auto keskoht ja rauad on maast ca 2mm kõrgusel...st kui lisada sinna väike vedrutamismaa ka...persses

. Ühesõnaga poleks raudu olnud,istuks ma siiamaani muhus ja paneks karterist puzzlet kokku . Kraaabitud külg sellepärast,et see tee oli täpsel natuke kitsam kui mu buss oksi oli rohkem kui vaja.
Vahepeal veel niipalju,et üks võimendi sai välja vahetatud ja eelmine nädalalõpp andis digibox saba(täna selgub millal vahetama hakatakse)...ja kõigi eelduste kohaselt läheb ka üüberkallis pioneeri navi ka vahetusse..kuna see on cräp