Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 172  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Volvo 450GLT, Moos
PostitusPostitatud: 05.08.2013 11:50 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Sul on e30 mida ehitada ja sa hakkad selle volvolaadse tootega rada sõitma ?

Ja lõpuks kõnnib ikka jala või laenab tööandja autot sest ei saa aru et on olemas näituse ehitamise projektid, on olemas võistlemisprojektid ja on olemas igapäevaseks liiklemiseks sobivad projektid. Kahjuks on viimane kõige vajalikum ja olulisem. Kõik muud asjad tulevad peale selle. Kuid ega ennem ei saa aru kui ikka jala kõnnid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 17:40 

ryblik1 kirjutas:
Tanel kirjutas:

Ja lõpuks kõnnib ikka jala või laenab tööandja autot sest ei saa aru et on olemas näituse ehitamise projektid, on olemas võistlemisprojektid ja on olemas igapäevaseks liiklemiseks sobivad projektid. Kahjuks on viimane kõige vajalikum ja olulisem. Kõik muud asjad tulevad peale selle. Kuid ega ennem ei saa aru kui ikka jala kõnnid.

Ja sa ikka ei saa olla ilma seda teemat reostamata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 19:20 
Kasutaja avatar

HSR kirjutas:
ryblik1 kirjutas:
Tanel kirjutas:

Ja sa ikka ei saa olla ilma seda teemat reostamata?

Eip.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 20:31 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Sest sellest volvolaadsest tootest on mul natuke rohkem pohhui kui kupeekerega rullikast. Seda on nagunii nii meeletult palju ümber ehitatud, et miks mitte siis veel ehitada.

Kallis Ryblik, ma ei viitsi Sinuga tülitseda ja vaielda aga kas Sa kurat ei saa juba aru, et MINUL on oma tööandjaga omad diilid mis ei puuduta kuskilt otsast ei Sind ega kedagi teist; ja see ei ole mittekellegi asi kuidas mina liigun või kelle autoga mina liigun. Ma ei taha Sind hukka mõista, aga ise sõidad sõprade/klientide autodega ringi ja käid tsillimas täpselt nagu omade autodega ja oled uhke ka veel pealekauba. Kui Sa ise oled samasugune siis ära palun laia siin nii suure suuga mida mina teen.

Jätame nüüd palun selle teema juba ometigi. Muidu saab jälle mõni moderaator näputööd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 20:55 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Tanel kirjutas:

Sest sellest volvolaadsest tootest on mul natuke rohkem pohhui kui kupeekerega rullikast. Seda on nagunii nii meeletult palju ümber ehitatud, et miks mitte siis veel ehitada.

Kallis Ryblik, ma ei viitsi Sinuga tülitseda ja vaielda aga kas Sa kurat ei saa juba aru, et MINUL on oma tööandjaga omad diilid mis ei puuduta kuskilt otsast ei Sind ega kedagi teist; ja see ei ole mittekellegi asi kuidas mina liigun või kelle autoga mina liigun. Ma ei taha Sind hukka mõista, aga ise sõidad sõprade/klientide autodega ringi ja käid tsillimas täpselt nagu omade autodega ja oled uhke ka veel pealekauba. Kui Sa ise oled samasugune siis ära palun laia siin nii suure suuga mida mina teen.

Jätame nüüd palun selle teema juba ometigi. Muidu saab jälle mõni moderaator näputööd.

Lähed kituma :D

Vahe on selles et ma ei tsilli ja ma ei sõida niisama. Klientide autodega ei sõideta kunagi. Kust ma uhke olen siis?
Mõni näide????

Selle inisemise jätkuv põhjus on su tekitatud pasamagnet nurgas, mille nimi on külili keeratud rullerbemm. Kogu selle töö ja aja mis sa raiskasid oma valeveduse ülevaatuse võimaluseta käki ehitamiseks oleks võinud panustada korraliku õigeveduse õige projekti ehitamiseks.
Oleks sa seda ehitanud siis ei nimetataks sind foorumiklouniks. Tõsisemaltvõetav Tartu vanem (sr)ringkond on sulle seljataga sellise hüüdnime pannud.
Vat ever. Tegelikult ei saa ma siiani aru mille eest sulle palka üldse makstakse....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 20:58 
Kasutaja avatar

Ma ei viitsi nii lolli jutu üle üldse arutadagi.. see on juba omaette huumor mis teksti sa ajad :D

See mis hüüdnime mulle keegi mu seljagata pannud on ei huvita mind küll silmaotsastki.. see on igaühe oma asi mida kellestki arvab ja mind see ei puuduta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:06 

Mis Moos...Moose oled ju? Miks sa ennast teistest paremaks pead ja reeglitekohast pealkirja ei pane?

Viimati muutis mehikemetsast, 05.08.2013 21:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:07 
Kasutaja avatar

" Tõsisemaltvõetav Tartu vanem (sr)ringkond " :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:10 
Kasutaja avatar

Suht poogen kes mida ehitab ju :? Küll rulli ka ette võtab!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:15 

See on päris omapärane lugemine tõesti siin. Kui ikka autol tagavedu pole, siis võib sellega koheselt kuusakoski värava taha sõita, sest tegu on reaalse käkiga. Kui inimene ehitab endale meeldivat autot veel meeldivaks, siis on tegu klouniga. Tegelikult peaks küsima foorumikaaslastelt, et mis autod teistele meeldivad, tegema hääletuse ja siis ostma endale vastavalt selle auto, mis kõige rohkem hääli kogus, pohui kas ise tahad seda või mitte.

Moose ehita salvot edasi rõõmsalt, rybliku postitusi võivad gümnaasiumi lõpetajad kirjandis tsitaatidena kasutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:23 
Kasutaja avatar

Selle hääletusega tuleks välja kaks varianti, diisel passat või usakas :D Üks neist kahest on mul plaanis kunagi kindlasti ka osta ja olgu öeldud, et passateid ma vihkan, eriti diisleid :D

Aga las see jääda nüüd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:33 
Kasutaja avatar

Mul just plaanis diisel passat mingil hetkel soetada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 21:43 
Kasutaja avatar

Enne ei osta mingeid passateid kui teema pealkiri korrektne pole. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 22:11 
Kasutaja avatar

Millega sa rybliku välja vihastasid? Vaatan, et ta kohe kuidagi ei saa torkimata olla, samas nagu midagi asjalikku sealt siiani tulnud ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 22:26 

Lefuq, raisk, kutt tahab Rulli teha korralikult ning piiratud finantsidega ei saa seda loomulikult kiiresti teha. Vulva sai ta siiski üsna kiiresti sõiduvõimeliseks.
Selle Rulli garaažinurgas vedelemise kohta tean isegi mina(, kes pole ammu enam paljude asjadega kursis), et Joel otsib ju selle jaoks garaaget, et saaks töö garaage nurgast ära.
Kui tööga hakkama saab ning jääb aega üle, siis las panustab selle aja Volvo peale, mitte ei istu moblaga feissis või tao nurgataga onni vms.

Kopa ajab ette see pidev inisemine, agakrt, SR foorumi elu ju, mis teha, eks see "tõsisemaltvõetav (sr)ringkond" seda aina buduaarilikumaks muudab, liikmeskond vananeb. Varsti hakatakse liisinguautode omanikke kottima, kui iseseisvalt pirne vahetavad ilma esinduseta.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 172  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis