Moose kirjutas:
Tanel kirjutas:
Sul on e30 mida ehitada ja sa hakkad selle volvolaadse tootega rada sõitma ?
Sest sellest volvolaadsest tootest on mul natuke rohkem pohhui kui kupeekerega rullikast. Seda on nagunii nii meeletult palju ümber ehitatud, et miks mitte siis veel ehitada.
Kallis Ryblik, ma ei viitsi Sinuga tülitseda ja vaielda aga kas Sa kurat ei saa juba aru, et MINUL on oma tööandjaga omad diilid mis ei puuduta kuskilt otsast ei Sind ega kedagi teist; ja see ei ole mittekellegi asi kuidas mina liigun või kelle autoga mina liigun. Ma ei taha Sind hukka mõista, aga ise sõidad sõprade/klientide autodega ringi ja käid tsillimas täpselt nagu omade autodega ja oled uhke ka veel pealekauba. Kui Sa ise oled samasugune siis ära palun laia siin nii suure suuga mida mina teen.
Jätame nüüd palun selle teema juba ometigi. Muidu saab jälle mõni moderaator näputööd.
Lähed kituma

Vahe on selles et ma ei tsilli ja ma ei sõida niisama. Klientide autodega ei sõideta kunagi. Kust ma uhke olen siis?
Mõni näide????
Selle inisemise jätkuv põhjus on su tekitatud pasamagnet nurgas, mille nimi on külili keeratud rullerbemm. Kogu selle töö ja aja mis sa raiskasid oma valeveduse ülevaatuse võimaluseta käki ehitamiseks oleks võinud panustada korraliku õigeveduse õige projekti ehitamiseks.
Oleks sa seda ehitanud siis ei nimetataks sind foorumiklouniks. Tõsisemaltvõetav Tartu vanem (sr)ringkond on sulle seljataga sellise hüüdnime pannud.
Vat ever. Tegelikult ei saa ma siiani aru mille eest sulle palka üldse makstakse....