Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 172  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Volvo 450GLT, Moos
PostitusPostitatud: 05.08.2013 23:03 

oijah, teil vist vahva seal:D, mäletan, kui ma seal veel tsillisin, siis oli mingi fordi närakas seal ees:D, pm juusiis peab seal midagi koguaeg olema:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 23:03 
Kasutaja avatar

Sellele teemale võiks lausa oma alafoorumi luua. 358k vaatajat, 2500 postitust? Srsly :? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 23:05 

tegin 2500 posti ära, ei asi on kõva tegelt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2013 23:10 

Minemünni, ma ei või "Tõsisemaltvõetav Tartu vanem (sr)ringkond" :D :D :kill

Aga tegelt võiks olla automaatne valideering mis korjab maha postid seoses: valevedune/mis sa tast ehitad/vale auto jne. No ausalt ka nagu :uhoh Lõpptulemusena on võidumees see kellele enda auto rohkem meeldib. Negatiivsed postid vist on tingitud kadedusest omaniku rahulolu üle või mingi isiklik vimm?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2013 00:31 
Kasutaja avatar

üldiselt, teema pealkiri küll ennast ei õigusta ilmselt.
Tuleb teha vist nii nagu rahvas nõuab, volvo kupeeks ja tagaveduseks :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2013 01:45 

Minuteada see 'eliit tartu sr seltskond' aktsepteeribki ainult ja ainult neid, kes kaasa noogutavad.

Üldiselt tore volvo ja olen ise ka kiiganud selle garaasi poole, kui olen mööda sõitnud. Keep up the good work!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.08.2013 02:28 

ryblik1 kirjutas:
Moose kirjutas:
Tanel kirjutas:
Sul on e30 mida ehitada ja sa hakkad selle volvolaadse tootega rada sõitma ?

Sest sellest volvolaadsest tootest on mul natuke rohkem pohhui kui kupeekerega rullikast. Seda on nagunii nii meeletult palju ümber ehitatud, et miks mitte siis veel ehitada.

Kallis Ryblik, ma ei viitsi Sinuga tülitseda ja vaielda aga kas Sa kurat ei saa juba aru, et MINUL on oma tööandjaga omad diilid mis ei puuduta kuskilt otsast ei Sind ega kedagi teist; ja see ei ole mittekellegi asi kuidas mina liigun või kelle autoga mina liigun. Ma ei taha Sind hukka mõista, aga ise sõidad sõprade/klientide autodega ringi ja käid tsillimas täpselt nagu omade autodega ja oled uhke ka veel pealekauba. Kui Sa ise oled samasugune siis ära palun laia siin nii suure suuga mida mina teen.

Jätame nüüd palun selle teema juba ometigi. Muidu saab jälle mõni moderaator näputööd.

Lähed kituma :D

Vahe on selles et ma ei tsilli ja ma ei sõida niisama. Klientide autodega ei sõideta kunagi. Kust ma uhke olen siis?
Mõni näide????

Selle inisemise jätkuv põhjus on su tekitatud pasamagnet nurgas, mille nimi on külili keeratud rullerbemm. Kogu selle töö ja aja mis sa raiskasid oma valeveduse ülevaatuse võimaluseta käki ehitamiseks oleks võinud panustada korraliku õigeveduse õige projekti ehitamiseks.
Oleks sa seda ehitanud siis ei nimetataks sind foorumiklouniks. Tõsisemaltvõetav Tartu vanem (sr)ringkond on sulle seljataga sellise hüüdnime pannud.
Vat ever. Tegelikult ei saa ma siiani aru mille eest sulle palka üldse makstakse....
Tegelt ka paned oma geniaalsed mõtted kõigile lugemiseks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 12:41 

Täna sai kutseka juures lähemalt nähtud, suht poolik asi aga näha on, et vaeva on nähtud. Liikluses jääb igaljuhul silma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 14:31 

Aga nüüd peaks siis ju rahu majas olema üsna kohe kohe.
Üks linnuke rääkis, et hr moos rentis endale 2 kohalise garage.

Aaga muidugi vaevalt, sm ryblikul on alati midagi öelda. Teatud liiki inimesed on sellised, ainult õnnelikud siis kui keegi teine seda ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 16:54 
ryblik1 kirjutas:

Vahe on selles et ma ei tsilli ja ma ei sõida niisama. Klientide autodega ei sõideta kunagi. Kust ma uhke olen siis?
Mõni näide????

Selle inisemise jätkuv põhjus on su tekitatud pasamagnet nurgas, mille nimi on külili keeratud rullerbemm. Kogu selle töö ja aja mis sa raiskasid oma valeveduse ülevaatuse võimaluseta käki ehitamiseks oleks võinud panustada korraliku õigeveduse õige projekti ehitamiseks.
Oleks sa seda ehitanud siis ei nimetataks sind foorumiklouniks. Tõsisemaltvõetav Tartu vanem (sr)ringkond on sulle seljataga sellise hüüdnime pannud.
Vat ever. Tegelikult ei saa ma siiani aru mille eest sulle palka üldse makstakse....

Andestage OT pärast aga mind jäi painama see, et mis moodi on saanud esivedusest valevedune?

Volvo nääb päris hea välja ja kiidusõnad sulle, et sellise töö viitsisid ära teha.

Üles

PostitusPostitatud: 07.08.2013 17:11 
Kasutaja avatar

mismõttes? Siiani esiveoline ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 18:58 
Kasutaja avatar

valevedu ongi esivedu :D täpselt nagu risti mootor on valepidi mootor

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 19:59 

gigabyte kirjutas:
ryblik1 kirjutas:

Mõni näide????

Andestage OT pärast aga mind jäi painama see, et mis moodi on saanud esivedusest valevedune?

Volvo nääb päris hea välja ja kiidusõnad sulle, et sellise töö viitsisid ära teha.

Dunno mis nende vedudega toimub, personaalne valik minuarust. Mul on olnud esiveduseid, tagaveduseid, keskmootoriga isend jne. Ma küll ei oska nüüd välja tuua miks üks kangesti parem on kui teine ehitustoorikuks :? Paljud siinsest kontingendist ikka rajapeal käivad kus mingi füüsikaline eelis võiks välja tulla? Maksimum lennutatakse äärekivisse tagarattad talvel "drifti" peal vms Neljapäeviti ma ei ole nüüd tükk aega käinud aga kunagi vähemalt harrastati dragi mille juhul nuff said

Üks tuttav mul, hirmus suur tagaveo austaja millegipärast sõidab esiveolise tööautoga ja ökonoomsuse mõttes plaanib ka endale esivedulist diislit hankida.

Ühesõnaga ärge nurisege teiste vedude üle vaid ehitage autosid. Ja see volvo on küll põnev masin :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 22:46 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:
gigabyte kirjutas:
ryblik1 kirjutas:

Mõni näide????

Dunno mis nende vedudega toimub, personaalne valik minuarust. Mul on olnud esiveduseid, tagaveduseid, keskmootoriga isend jne. Ma küll ei oska nüüd välja tuua miks üks kangesti parem on kui teine ehitustoorikuks :? Paljud siinsest kontingendist ikka rajapeal käivad kus mingi füüsikaline eelis võiks välja tulla? Maksimum lennutatakse äärekivisse tagarattad talvel "drifti" peal vms Neljapäeviti ma ei ole nüüd tükk aega käinud aga kunagi vähemalt harrastati dragi mille juhul nuff said http://www.youtube.com/watch?v=Ie7pbJSnEdQ

Üks tuttav mul, hirmus suur tagaveo austaja millegipärast sõidab esiveolise tööautoga ja ökonoomsuse mõttes plaanib ka endale esivedulist diislit hankida.

Ühesõnaga ärge nurisege teiste vedude üle vaid ehitage autosid. Ja see volvo on küll põnev masin :hail

Esivedu - valevedu
Tagavedu - õigevedu
Nelivedu - nii ja naa

Moose käest küsin, et miks üldse lansekate kallale läksid? See on kahe silma vahele jäänud. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2013 23:14 
Kasutaja avatar

Haimps kirjutas:

Moose käest küsin, et miks üldse lansekate kallale läksid? See on kahe silma vahele jäänud. :)

Uus mootor oli liiga lai :D

Auto ise aga kestab ilusti praegu, sai võru ots tehtud nädalavahetusel, maal kruusateel sai natuke hullu ka pandud testimise mõttes ja pidas vastu ilusti kõik :D

Nüüd siis nipetnäpet vaja veel teha, et saaks öelda "tehtud" :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 172  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis