Siller kirjutas:
tehnic kirjutas:
mina arvan et diisli mittekäivitumist põhjustab see et põlemiskamber on nii külm ning kütus lihtsalt ei sütti,
Diisel süüdatakse siiski küttesegu kokkusurumisel. Järelikult saab järeldada, et kui diisel tööle ei lähe, on diisel "kohviveski".
Diislil siiski:
Diislil ei ole vaja küttesegu süütamiseks sädet, vaid ainult õiget temperatuuri. Kui temperatuur silindris ei ole piisavalt kõrge, siis küttesegu ei sütti ja põlemist ei toimu.
Kütuse pihustamine toimub survetakti lõpul, siis kui kokkusurutud õhk on kuumenenud. Seega eelsüüteküünalde ülesanne on külma mootori korral soojendada silindris kokkusurutavat õhku.
Plokisoojendus soojendab tosooli, seega on ka silindrites temperatuur kõrgem ja käivitumine lihtsam ja kergem. Mida soojem mootor külmkäivitusel ja mida kuumem sisseminev õhk, seda kindlamini ta käivitub.
Kujutage nüüd ette, et kui ka küünal on punane, siis kui palju ta jahtub väljast sisse tuleva -20C õhu toimel. Ja kui küünal ei lähe piisavalt punaseks/kuumaks, siis ei teki silindris õiget temperatuuri. Seega on külmadega küünla seisukord eriti oluline.
Mina näiteks olen saanud enda vanad(20+ aastat) diislid suure külmaga käima nii, et olen pannud naise juustekuivatamise fööni lahtivõetud õhutorusse kuuma õhku sisse puhuma. Paremini on ennast õigustanud tööstuslik föön. Sisseminev õhk ei ole enam -20 vaid on juba +30ntx ja seega on survetakti lõpul silindris kokkusurutava õhu temperatuur kõrgem ja käivitus garanteeritud.
Aga sierra on aus ja milleks teda piinata niisuguste külmadega. Plokisoojendus peale ja asi palju parem...